Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

Buna din nou,

Lulusha ma bucur ca te-am cunoscut. Esti tipa de la Suceava cu bluzita verde, din cate imi aduc aminte. Imi parea rau ca bebe are circulara in jurul gatului. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Nici o problema cu programarea. Am sa sun maine sa o anulez. Oricum ne vedem poate pe 16 aprilie, ca atunci merg si eu acolo.

Ana_micu, scoala de soferi acum este ok. La inceput am avut cateva probleme, cu un instructor de 73 de ani, care desi ma vedea cu burta si putea sa-mi fie bunic, se dadea la mine, asa ca a trebuit sa-l schimb - acum am o instructoare foarte draguta. Si ma descurc la condus. Bineanteles ca si eu am oprit motorul in intersectie, toti in spate claxonau, dar asta este, sunt incepatoare. Iti doresc multa bafta.

Daria_vladih multumim pentru relatari. Imi parea rau pentru ce era sa patesti. Sper si ne rugam toate care suntem de departe, la Bunul Dumnezeu si la Sfanta Fecioara, sa reusim sa ajungem in regula, sa nu avem probleme. Eu de exemplu fug de spitalul din Piatra Neamt, si ma rog sa ajung cu bine si sa nasc la Eva. De cazat ma cazez in Bran la nasii mei, si la orice problema am plecat la Eva. Iti multumim si speram toate sa nu trecem prin ce ai trecut tu. Te pup si multa sanatate la bebe si tie. Mai vorbim.




Cristina 23+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Motana, cu scuzele de rigoare pentru intarziere...



Milioane de felicitari pentru fetita!





Mami Ana-Maria, tati Valentin si 22+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusha spune:


Hei, toate bune,

ce de mamici curajoase!!!
Bravo voua cristina1980 si ana_micu83, ca v-ati apucat de scoala de soferi acum, adevarul e ca si eu conduc in fiecare zi (fac naveta cu masina vreo 50 km pe zi- si o sa fac probabil pana ma apuca contractiile)dar nu stiu daca as fi avut curajul sa ma apuc de soferit in sarcina.Chiar va admir.

despre cat de bine e sa conduci in perioada asta, americanii zic ca e ok daca tu te simti bine sa conduci pana la final (doar sa nu te duci chiar tu la volan la spital cu contractiile in burtica ); iar spre deosebire de la noi ei sunt cei mai aprigi sustinatori ai purtarii centurii indiferent de varsta sarcinii, ceea ce sincer sa va spun sustin si eu cu toata gura (eu daca n-am centura in masina ma simt ca in aer).

vroiam sa va intreb, voi o sa recoltati celule stem ptr bebe si daca da ati luat legatura cu vreo firma in sensul asta? poate imi dati si mie ceva date despre firma cu care ati luat voi legatura daca e cazul.

cristina1980 am reusit si eu sa ma programez azi ptr 23 aprilie ca pe 16 nu mai aveau locuri; sper sa fie ok si sa nu fie prea tarziu.oricum, au zis sa mai incerc sa mai sun....asa ca , daca nu s-a mai anuntat nimeni, din punctul meu de vedere poti sa anulezi programarea din martie.Multumesc inca o data. Da, eu eram cea in bluzita verde.....

azi l-am sunat pe dr B si a zis ca sa nu-mi fac probleme ca o sa-mi rezolve sa ma primeasca la Eva.....dar parca nu stiu daca sa-l cred fara sa am nimic concret...sper sa nu am surprize pana la urma.

va pup,

lulusha 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_szb spune:

Daria_vladih, mersi pentru lamuriri. Am auzit deja 3-4 cazuri nefericite referitoare la acesta tema. Te-as ruga sa povestesti un pic mai detaliat ce s-a intamplat, era vina celor de la Eva, nu te-au primit din timp, nu a ajuns medicul, sau nu aveau cunostintele si aparatura necesara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Ana multumesc!

daria_vladih, imi pare rau de suferinta ta, poate, daca ai putere sa ne detaliezi si noua ce probleme ai intamplinat la Eva si mai ales ce nu a decurs bine cu dr. Baiulescu.

sunshine, ce alte cazuri mai stii? Zi-ne si noua!

leeloo, ce mai face bebe? tot asa agitat?



18+


"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Aurorra , uite aici un mesaj de la ingeras26, postat la Cap5 si aparut cu intarziere. Are doar doua postari!
"buna mamicute
Aurora datale mele sunt: UM 05.12.2008, DPN 12.09.2009

eu sunt programata la dl dr B in 30 aprilie, pe atunci am sa fiu in a 21-a saptamana. poate sa imi spuna cineva ce trebuie sa duc cu mine? analize? ce fel de analize?

am sa va mai stresez cu cateva mesaje ca sa imi apara mai repede

pupici voua
+11'"

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 22+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Daria,imi pare rau de experienta ta,dar te-as ruga daca se poate sa detaliezi un pic ce anume s-a intamplat exact ca sa putem sa ne facem o idee despre vina fiecaruia si mai ales ce greseli a facut Dr. Baiulescu.
Marturisesc ca eu am cautat mult despre el pe internet inainte de a merge la el si sincer am gasit numai comentarii bune,nimic de rau poate nu am gasit sau nu am cautat ce trebuia si acum sa recunoastem ca fiecare are scaparile lui,noi nu am zis aici ca e un ecografist foarte bun sau un ginecolog excelent,toate am zis ca e un profesionist si un om foarte de treaba.Si toate fetele au sarcina urmarita si de medicii din orasele lor. Si foarte multi ginecologi au si experinta buna ca ecografici si chiar cursuri in sensul asta. Sarcina mea a fost urmarita de inca un medic de aici din Piatra si pot sa spun ca ceea ce vedea Baiulescu la eco,vedea si dr din piatra,si ea nu stia ca eu merg si la alt medic sau ca vreau sa nasc in alta parte.E doar un exemplu,nu ca vreau eu sa-l "apar" pe Baiulescu.
Eu am venit la Bv cu o saptamana inainte de termen si m-am cazat la Sacele si cand l-am intrebat pe Dr B, la ultimul control daca pot porni la drum dupa ce incepe travaliu,in caz ca nu reusesc sa plec la timp din piatra, mi-a spus categoric nici sa nu ma gandesc la asa ceva,deci nu mi-a zis sa vin oricum.
Cat despre faptul ca risti sa nu te primeasca la Eva,iar nu stiu ce sa zic,nimeni din cate stiu eu nu a semnat ceva cu ei,ba chiar au fost fete care au nascut acolo si fara programare,Khrisu de exemplu,asa ca e destul de aiurea si complicat totodata.Acum nu stiu ce sa mai zic,fiecare alege ceea ce crede ca e mai bine si mai comod.
Asa ca dragi gravidute sper sa faceti alegerea cea mai potrivita si sa aveti parte de o nastere fara probleme si cu final fericit.

sunshine si eu vreau sa stiu despre cazurile de care zici tu.
Vreau sa mai am un copil si as vrea sa pun in balanta sa vad daca sa mai merg sau nu la Eva.

Va pupacesc pe toate si aveti mare grija de voi.

Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/569890343KhDpmP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Aurorra , la fel ca si tine si eu am citit si citesc pe forumuri pareri despre Dr B. Si ma pot lauda ca am citit....ohooo....in fine, nu asta este relevant. Ideea este ca pana ieri eu nu am auzit nicio parere negativa la adresa Dr Baiulescu. Sunt convinsa si constienta ca niciodata nu o sa existe un om pe pamant care sa multumeasca pe toata lumea...aceeasi teorie se aplica si in cazul lui Dr B.

Ideea este ca daca e sa se intample ceva rau atat cu tine cat si cu bebe...se intampla...oriunde te-ai afla, ca esti la Buc, ca esti la Sibiu sau in Londra!

Nu am auzit ca pana acum sa fie probleme cu programarea nasterii la Eva, in afara de nasterile inainte de termen...ei nu primesc burticile nu nasteri de ex la 30 de sapt.


Asa ca draga mea, eu consider ca nu ar trebui sa te influenteze povestea nimanui in decizia pe care sa o iei in legatuta cu bb2. Tu ai experienta ta cu Dr B la primul bebe si ai fost multumita! Mergi pe instinct si crede in D-zeu! O sa fie bine!

Te pup!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 22+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Ana
Ai dreptate ca nu poti multumi pe toata lumea.Eu sper sa nu fiu inteleasa gresit,nu vreau sa fiu "avocatul" nimanui,doar ca voiam mai multe detalii si concret,ca sa pot cantari lucrurile si sa vad daca mai merita inca o data efortul.
Dar asa cum ai zis,o sa-mi urmez instinctul si o sa ma rog la DD ca si la bb2, lucrurile sa se petreaca si sa se intample ca si la Mateut.Si in sarcina asta m-am rugat mereu sa fie totul bine si sa am un bebe inreg si sanatos si normal si uite ca am fost ascultata si sper asa sa se intample si de-acum in colo.
Te pup si eu si multa sanatate.

Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/569890343KhDpmP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna dragelor!

bun venit noilor burtici!

vad ca ati mai fost pe la eva sau victoria..am citit ce ati scris..bravo fetelor..ma bucur ca sunteti bine si bebeii vostrii la fel!

noi am fost ieri la control si burtica este mai jos si colul s-a mai scurtat..am fost sfatuita sa stau mai mult pe acasa intinsa in pat..deaceea am lipsit de la discutii..oricum..sunt bine..bebe e bine..misca si ne jucam..nu sunt speriata..abia astept sa il vad, dar sunt inca fericita cu buritica..de care sunt sigura ca o sa-mi fie tare dor
miercuri mergem iar la eco sa vedem daca si-a dat "esarfa" jos (dupa cum o coleguta de-a noastra a zis)..sa speram ca da dar daca nu..sa vedem incontinuare ce mai este d efacut..pe 5 merg la brasov..probabil k o sa ramanem acolo ca sa si nastem..la cum se arata colul..asa ca acum tragem de timp sa ajungem cat mai la termen cu burtica

daria imi pare foarte rau ca a trebuit sa treceti prin asemenea suferinte..dar acum sunteti bine si asta ma bucura!
si eu te-as ruga daca o sa ai puterea vreodata sa povestesti ce ti s-a intamplat..legat de cazarea la Eva..eu am intrebat ce se intampla daca nu mai au locuri..ai mi-au zis ca nu exista asa ceva..ca daca este nevoie adauga un pat intruna din rezerve..dar ca asta la ei s-a intamplat foarte rar..si ca oricum se rezolva..si k in niciun caz nu exista posibilitatea sa nu te primeasca sa nasti..acum daca tu ai sa povestesti contrariu..am sa iau si eu masuri si poate o sa le cer o confirmare scrisa ca voi fi primita..sau macar sa citesc undeva despre politica spitalului..
multumim totusi ca ai avut puterea sa ne povestesti despre intamplarea ta..speram sa vii cu lamuriri, multumim!

fetelor tati si cu mine am fost la 2 cursuri de puericultura..foarte interesante..despre nastere cu un ginecolog si despre alaptare si prim ajutor cu o neonatoloaga si o pediatra..vreau sa zic ca toti acesti 3 medici stiau de clinica eva si de nasterea in apa si au auzit numai de bine de acolo si ne-au indrumat sa mergem sa nastem ina pa ca este foarte bine si pt bebe! si lucrau in spitale diferite din bucuresti..

va pupic

Cristina cu bebe mic 35+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput