Copii din 1995-1998(28)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Ana68,mare dreptate ai cu turma,ma enerveaza cand il vad imitandu-i pe altii de nu mai pot si incerc sa-mi aduc aminte cum eram eu la varsta lui in privinta asta,dar fiindca vremurile erau cu totul altele,e greu sa ma pronunt.Iar eu am fost un copil linistit comparativ cu el,nu le-am creat probleme parintilor,de asta si concluzia mea ca fetele sunt altfelBine,aici am mai observat si fetele unor colege de-ale mele,car au aproximativ aceeasi varsta.
flower-power,de acord cu tine,programa este prea incarcata,cerintele se schimba dupa cum bate vantul,profesorri se pare ca nu mai au nicio autoritate,e mare bulibaseala in scoli in ziua de azi.Invata foarte mult si in final nu prea raman cu multe in cap.Iar cat priveste filmuletele cu pricina,le-a vizionat la scoala,pe telefonul unui coleg,din pacate eu nu pot controla ce se intampla la scoala.Si nu stiu daca as rezolva ceva daca i-as spune dirigintei.Se vorbeste extrem de urat la scoala si niciun parinte nu s-a plans,ori nu le pasa,ori nu stiu,iar eu m-am lecuit de luat cuvantul de una singura la sedinte,exprimand nemultumiri generale,care insa apoi nu sunt sprijinite de nimeni.Si eu sunt de parere ca varsta e prea frageda pentru a afla anumite lucruri,de aici si ingrijorarea mea,ca a aflat prea devreme.

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Salut pe toata lumea!

Referitor la probl. ridicata de Prettyshunshine.
Tot dupa sedinta am discutat cu mama unui baiat care are tel. mobil cu acces la internet. Si chiar ea mi-a/ne-a povestit (ca mai erau 2 mamici) ca pe tel. lui a gasit poze cu bipbip pe tel. de-a ramas ea intepenita. Mi-a zis ca stie sigur ca tel. nu-l ia la scoala, dar chiar si-asa e de rau din moment ce sta singur acasa si se uita la imagini care-i fac mintea sa umble pe "coclauri".
Sigur ca influenta colegilor are mare importanta si din pacate comportamentele imorale se raspandesc ca o molima, in timp ce o persoana cu un comportament civilizat nu poate imbunatati cu aceeasi viteza comportamentele celor din jur (din pacate).

Vic, spor la treburi! Si numai de bine cu sau fara participare la carnaval!

Flower, ma bucur ca va simtiti mai bine.

Ana68, acum e si mai mare "gogoasa". Sa va vad cum o s-o scoateti la capat cu duamna. Eu n/am crezut ca exista asemenea pers. ffff insistente, de-a dreptul enervante pana ce nu m-am izbit de-asa ceva de curand (f curand).


Hai sa va spun si ceva dragutz. Luni, dupa Sf. Valentin, cum au ora de engleza, copiii au pregatit inimioarele aferente sarbatorii pt. d-na dirig. si pt ei, sa si le-mparta unii altora. Si de data aceasta, chiar cu 2 sapt. inainte, Ana s-a pregatit si-a facut pt. d-na ceva ff dragutz. Pacat c-am uitat sa-l pozez. E ca un mic tablou care imita o fereastra care are si perdelutze din hartie si pe care scrie mesajul in engleza de Sf. V. "Vrei sa fii Valentinul meu/a meu?" Si d-nei i-au placut toate, insa al unui coleg (ca sa fiu corecta) cat si-al Anei i-au placut in mod deosebit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am revenit acasa. In Palm Desert a fost frumos, minus, o iesire "hormonala" de-a lui Elliot, de ne-am scos iara amunitia si rabdarea din valiza... Duminica seara, a avut o manifestare de adolescent, cu lacrimi multe, si crize ....
Seara ne-am asezat sa jucam Monopoly (are un joc Elliot- cu carti de credit - fara bani), si am propus ca Matei sa fie bancar. De la prima tura, Elliot isi dadea ochii in cap, se uita mai mult in tavan decat la joc. Atunci i-am zis, ca e bine, ca nu trebuie sa jucam, am o carte de citit.. asa ca m-am cocotat la mine in pat si am inceput sa citesc. O, ca mai vrea o sansa... Si i-am mai dat o sansa, dar tot imbufnat si ca sa ne faca noua o placere.... juca... Asa ca la urmatoarea izbucnire hormonala, mi-am luat si eu cartea si pozitia de lectura, si nu am mai comentat nimica la toate lui... La un moment dat credeam ca si numa ca sa vada cat ne poate freca pe noi... Ca nu are nimica de facut, ca nu vrea sa se uite la tv, sau sa citeasca... L-am invitat sa se incalte, si sa se duca la o mica plimbare prin resort. S-a uitat la mine de parca...
Pana acuma, dupa iesiri isterice, mai venea la mine si isi cerea iertare a doua zi. Acuma are o atitudine de genul "je ne regret rien..."
In rest a fost totul frumos, ne-a si plouat. La intoarcere am vrut sa o luam prin munti, dar ne trebuiau lanturi de zapada, si nu aveam deja cu noi, asa ca am zis pas.
Sper sa ma organizez saptamana asta sa revin cu poze, si sa va scriu pe indelete. ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

V-am scanat rapid, acum m-am adunat de pe drumuri, dar am zis sa va anunt ca am supravietuit! Detalii maine, ca azi n-am fost nici macar la job. Criza de timp nu gluma!

Si ca sa nu ratez momentul who knows...

La multi ani, Alexandru!!!
Ana, sa-ti traiasca mandretea de baiat si sa v-aduca numai bucurii!

Ok, mi-am facut datoria minima, mai viu maine...

Dar sa nu-mi uit vorba, cine a intrebat: e baiat mey, uite colo carucior albastru la semnatura!


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.20]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ana68, La multi ani lui Alex! Multa fericire, sanatate si succes la scoala! Sa va bucurati cu totii de implinirea acestor frumosi ani!

mQQm, revenire grabnica!

Sanca, tocmai ce citesc o carte cu un titlu sugestiv : "De ce sufera copiii" - autor K.V. Zorin. De fapt mai citesc din ea, o mai las, acum o am la mine ca sa mai citesc in metrou. Mai demult Ana a vazut cartea asta si mi-a zis c-ar vrea si ea sa citeasca o carte "De ce sufera parintii". Sper sa comunicati constructiv cu Elliot fiindca sigur are o suferinta undeva in sufletel.
Ieri, And. a luat un 10 la desen. I-am cerut sa-mi arate desenul si mi-a zis ca nu pt. desen i-a dat nota. Profesorul le-a lansat o intrebare provocatoare referitoare la reprezentarea liniei orizontului in desen si And a dat raspunsul corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ALEXANDRU !!!!!!!

Ana-Maria sa-ti traiasca adolescentul si sa va aduca numai si numai bucurii! Mult noroc si sanatate sa aiba in viata!


www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRU!!!
Ana-Maria, sa-ti traiasca baiatul. Sa fie norocos si sanatos si sa aveti parte numai de bucurii de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata dragelor si va multumesc mult de urari!!!Sa va dea Domnul tot binele din lume,alaturi de familiile voastre si de toti cei dragi voua,cu sanatate si zile minunate!
Va invit,din pacate virtual,la chef:

Ingrid,erau alte vremuri,e adevarat,pe vremea noastra...Mi-am amintit acum,citind ce ai scris,de o intamplare a unei colege de servici de a sotului meu...de fapt ne cunoastem...Femeia are un flacau cu un an mai mare ca baiatul meu.Invata dupa amiaza,insa dintrun elev silitor si cu note de 8,9 si 10,a devenit un puturos si indiferent fata de scoala,a inceput sa incaseze 4 si 5 la greu...iar mama lui a aflat intamplator de problema.A mers la scoala si s-a speriat de-a dreptul la ce i-au auzit urechile.Anturajul era de vina,anturaj care il antrena pe copil la prostii imense,el petrecandu-si diminetile pe internet,pe messenger si nicidecum invatand si scriind temele.Seara copilul,chipurile,era obosit,deh!ca dupa scoala,asa ca printii ii permiteau sa se relaxeze la calculator,avand incredere in el...insa copilul naviga,impreuna cu anturajul internaut,pe site-uri porno si altele de gen,plus ca mie una,care sunt zloboda la gura,mi-ar fi rusine sa reproduc aici limbajul pe care-l utiliza in conversatiile lui cu ceilalti,limbaj despre care mama lui povestea cu lacrimi in ochi.Asa ca femeia si-a schimbat programul,astfel incat sa fie ea dimineata acasa cu copilul de 13 ani(atunci)acasa,sa plece amandoi o data,unul la scoala,altul la lucru...si sa poate fi supravegheat.S-a socat la propriu gasind la copil intre lucrurile de scoala biletele de amor catre o colega,cu un limbaj atat de colorat si cu descrieri ale unor actiuni pe care copilul si le imagina cu fatuca respectiva.Asa ca a trebuit sa puna cumva picioarul in prag,i-a interzis calculatorul si burta pe carte...bataia a iesit din discutie,caci nu insemna absolut nici un progres,ci pur si simplu pedeapsa si privarea de anumite placeri,se pare,l-au adus pe adolescent la realitatea vietii de zi cu zi.Incet,incet s-au indreptat si rezultatele la invatatura.Din cate am inteles eu de la mama copilului si faptul ca a fost cumva umilit,ca sa spun asa,de catre familie,referitor la ce el intelegea prin dragoste,cat si referitor la anturajul pe care-l frecventa la scoala.....a dat rezultat.Bine ca a tinut,ca la alti adolescenti nu tine,ci ii inversuneaza si mai tare.
De aici am tras eu concluzia ca,da...si ei merita sa aive o anumita libertate de miscare,insa in momentul in care le dai drumul sa zburde olecuta din lesa...au senzatia ca sunt liberi de tot...deci trebuie supravegheati cu atentie si indrumati,atat cat se poate si ne tin nervii,cu rabdare si toleranta,pe un drum bun.

Agho...pozica nu ai facut,asa-i?,cu felicitarea Anei?Bravo fatei de realizare!Nota pe felicitare a luat?Asa ar fi fost frumos...May Agho..vedem cum o scoatem cu duamna...poate totusi e om de inteles...cine stie?Uneori asa se arata...Si da,eu m-am tot izbit pana acum de insistenti,se pare ca e o trasatura a celor din vestul tarii...

Anca...bine ati revenit!Vrem poze...Accese de astea de jeluire ca Elliot am avut si eu in adolescenta...mi se parea ca-s nedreptatita...alea-alea...dar stai calma,ca trece!E bine ca nu l-ai bagat in seama,isi revine singur...vorba ta:hormoneii!

Mqqm,spre rusinea mea...marturisesc:io intrebam ce-i bebe...da' iaca m-am lamurit.Crezi tu ca mi-a dat mie prin cap sa ma uit in josul paginii?!Adica m-am uitat,dar n-am observat...eh!batranetele.Hai treci la povestit...cum si ce fel va adunarati de pe drum...

Mihaela,multumesc frumos!Sa aveti parte de bine!

No,fetele,ieri,in ajun de ziua lui de nastere,Alexandru si-a luat cateva scatoalce in freza...baiatu' o plecat flu-flu dezbracat la scoala,in trening,cu adidasi si o geculita subtirica foc,d-aia gen flece...in conditiile in care,cum ziceam,la Timisoara ninge continuu de 2 zile si temperatura e mai mult sub zero.
Sper ca azi sa stie lectia si sa-si puna bocancii si geaca.
Sambata va merge la o pizza cu prietenii lui de la bloc,i-am dat deja banutii.Aseara l-am trimis sa-si cumpere ceva sa serveasca colegii la scoala,asa ca a cumparat ciocolata Bounty,cate bucati are nevoie.Diseara il asteptam cu tort acasa si cadou i-am cumparat o bluza cu maneci lungi,ushchita rau...cu etichete...de la Sprider,sper sa-i placa.
Aseara am iesit cu Marius si Luana la zapada.Ne-am distrat extraordinar de bine...am facut si un om de zapada cat mine de inalt...minunat a fost!Ne-am bulgarit la greu,adica ei doi pe mine...si am facut poze cu telefonul meu,pe care,azi dimineata le-am sters complet de pe stick...din prostie si viteza.Asa ca am rugat fetele din Timisoara sa ridice in Piata Operei monumentul prostiei,care sa ma infatiseze pe mine in marime naturala.

No,dragutelor...va tzuc cu mare drag si mai vorbim!O zi minunata sa aveti!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana


Album pi casa




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vic

LA MULTI ANI, ALEXANDRU!!!
Ana-Maria, sa-ti traiasca baiatul. Sa fie norocos si sanatos si sa aveti parte numai de bucurii de la el.


Vic
,multumesc frumos!Sa dea Domnul si voua tot ce-i mai bun pe lume!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana


Album pi casa




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Alex sa fii sanatos sa ai parte de o viata frumoasa si plina de bucurii!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput