Ceaiurile si sarcina

Ceaiurile si sarcina | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Ceaiurile de plante pot oferi adesea o sursa suplimentara de nutrienti, precum calciu, magneziu si fier. Totusi, din cauza lipsei cercetarilor referitoare la cele mai multe astfel de ceaiuri, specialistii recomanda prudenta in consumarea lor. www.desprecopii.com/info.asp?id=1679" target="_blank">Iata mai multe despre consumarea de ceai in timpul sarcinii.



Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine_szb spune:

eu consum chiar multe tipuri de ceaiuri, nu inteleg de ce ar fi contraindicate in sarcina, mai ales daca bei numai 2-3 pahare pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_szb spune:

Am citit de exemplu despre ceaiul din frunze de zmeura, ca ar fi chiar indicat in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine_szb

eu consum chiar multe tipuri de ceaiuri, nu inteleg de ce ar fi contraindicate in sarcina, mai ales daca bei numai 2-3 pahare pe zi.


Cad nu existau medicamente oamenii se vindecau cu ceaiuri. Medicamentele sunt facute din plante sau refac proprietatile anumitor plante. Daca bei un ceai care iti poate da contractii, si un singr pahar e contraindicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Eu sunt insarcinata in 5 luni si sunt moarta de racita . Nu stiu ce sa ma mai fac - beau ceai de fructe de padure cu lamaie si sug la strepsils ,dar ma doare capul ingrozitor ....sper sa mi treaca repede ca nu mai rezist .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Eu m-am procopsit cu o infectie urinara cu E-coli, aflata la limita inferioara, adica circa 100.000 germeni/ml.
Doctoritza mi-a dat un antibiotic. Dupa ce am cautat pe internet, am aflat ca antibioticul respectiv nu a fost testat pe gravide.
Asa ca nu o sa il iau sub nicio forma!

In schimb m-am interesat de ceaiuri si alte chestii naturiste.
E vorba de:
- ceai de busuioc
- ceai de cozi de cirese
- suc de coacaze
- picaturi Renostim B.

Voi, cele care sunteti in situatii asemnatoare, cum procedati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lizzi-Maria spune:

Si eu am infectie urinara si beau mai multa apa si ceai de coada calului,e bun si cel de codite de cireste....m-am interesat pe net si nu-ar fi probleme daca il bem.Antibiotic mi-a zis sa nu iau,decat dupa 14 sapt..acum am 9sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

despre ceaiul te tei stie cineva ceva? de 2 sapt este singurul care ma ajuta sa dorm...dar in cantitati ”destul” de mari...

21s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuci spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauf1000

despre ceaiul te tei stie cineva ceva? de 2 sapt este singurul care ma ajuta sa dorm...dar in cantitati ”destul” de mari...

21s +


mie imi plac ceaiurile, asa ca atunci cand am fost prima data la doctor, i-am spus ce am citit despre ceaiuri (ca unele plante sunt periculoase, etc) si l-am intrebat ce sa beau (bineinteles ca fara ceai verde sau negru). raspunsul lui: "in viata mea, de cand sunt doctor, nu m-a intrebat nimeni asa ceva". cand am insistat mi-a spus sa beau chiar ceai de tei.

pe de alta parte am citit ca ceaiul de tei nu e recomandat in timpul sarcinii pt ca ar face fatul mai putin activ si mai somnoros.

tot legat de ceaiul de tei am gasit un articol legat de racelile pe timpul sarcinii in care scrie: "În primul rând trebuie s#259; bei multe lichide, care vor ajuta la fluidificarea secre#355;iilor nazale #351;i înlocuirea acelora pierdute din cauza febrei. Po#355;i alege dintre ceaiuri calde (de urzic#259;, p#259;tlagin#259;, mu#351;e#355;el – îns#259; cu pruden#355;#259;, nu în cantit#259;#355;i mari sau foarte concentrate, ceai de tei, echinaceea) cu miere #351;i l#259;mâie, sup#259; de pui #351;i legume, sucuri de fructe sau chiar ap#259;." - deci e ok ceaiul de tei concentrat

daca vrei alternative, pe mine m-a ajutat la somn o cana cu lapte cald cu miere.

cu un ingeras in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Mie mi s-a spus ca ceaiul de zmeura este indicat sa-l bei doar dupa 36 de saptamani de sarcina, altfel da contractii.Eu beau ceai de musetel, tei, fructe de padure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory0503 spune:

Eu am baut foarte mult ceai de tei si sunatoare,mai ales de sunatoare pentru ca am fost foarte agitata si m-a ajutat sa dorm noaptea.Acum sunt in saptamina 30 de sarcina si nu mai beau asa de mult.

Mergi la inceput