Strumfi de iul-aug 2007 (123)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

incerc sa ma mai linistesc, Marei i-au iesit tarziu dintii, abia pe la 1 an si acum ii are aproape toti, are si maselute ... i-au iesit intr-un timp relativ scurt, de mers singura a mers abia dupa 1 an si 3 luni dar acum e foarte stabila si nu a luat nici o cazatura ... ma gandesc ca si cu vorbitul va face la fel, isi va da drumul mai tarziu, dar sa te tii atunci

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Si Ilinca si-a dat drumul la mers relativ tarziu, era fricoasa si se tinea de degetul meu, dar cand a pornit nu a cazut, nu s-a impiedicat si cred ca a fost mai bine. Asa e ea, mai precauta. Banuiesc ca asteapta sa-si faca un discurs si cand o fi gata...Oricum, mami e langa ea si o iubeste si sustine cu toti ai casei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Greierash, iti tin pumnii! Excercitii placute pentru asa o cauza nobila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

ioanaiub stiu ca nu te consoleaza f mult insa si DAria se afla in acelasi stadiu al vorbirii: mama, ba (bau), da, apa. Vorbeam cu Alina si imi spunea de o cunostintza cu un bebe de 1,9 ani care nu vb. ASa ca inca nu ma panichez. Maine mergem la un control mai general, o sa intreb si chestia cu vorbitul si iti spun ce mi se zice.


Cafera, mie DAria mi-a spart ecranul la ipfone cu care intram mai des. Acum la calculator, sincer nu stiu cum reusiti voi sa stati, Daria e calare pe mine, apasa pe toate butoanele...Cand doarme ori dorm si eu, ori fac mancare, ori....Seara vine sotul si stam impreuna. Eu chiar scot calculatorul din priza pt ca ii da drumul de n ori pe zi si butoneaza haotic la el. In alta ordine de idei, vreau sa zic ca, in ultimul timp, Daria pur si simplu ma trage de pantaloni sa vin dupa ea, imi face semn cu degetele sa ma asez jos langa ea si sa ne jucam. Pai, pot eu atunci sa o fac sa planga stand la calculator?

Xerxe cu riscul de a te supara pe mine, mi s-a facut pielea gaina cand am citit cum il atentionati voi pe Razvan ca nu are voie sa faca ceva. Si eu i-am mai dat cate o palmutza usoara la poponeatza, doar simbolic, insotita de un ton mai autoritar si cu degetul ridicat: 'nu e voie' atunci cand a incercat sa bage un pix intr-o priza, sau cand se catara pe canapea si apoi pe pervaz (ulterior am mutat canapeaua sa nu mai avem problema asta)..., insa de la poponeatza la cap, e mare diferentza. Poate de-asta e si mai agitat. Mie, a atinge capsorul lor chiar si cu un deget, mi se pare de neimaginat. Si acum daca tot am indraznit sa-ti zic asta mai adaug si faptul ca alergia lui Razvan cred ca era de la apa din fantana pe care am citit ca i-o dadeati. Sincer eu cred ca si cea mai ieftina apa plata e mai buna decat cea de la fantana, tot e filtrata.
Acum sper sa le iei ca pe niste sfaturi pe care i le-as fi dat oricui si sa nu te superi. Eu una accept morala atunci cand gresesc si incerc sa indrept lucrurile. Te pup.

Editez ca mi-am adus aminte ca la mama la tara si DAria avea atractie la soba. I-am dat un copanel in mana si mi l-a aruncat in soba, apoi tot ce prindea baga acolo. E normal sa fie atrasi de usitze. Stiu ca e greu sa tot le zici ceva si ei sa faca tot ce vor insa nu agresivitatea e solutia. Intri intr-un cerc vicios, o sa devina si el agresiv si atunci sa vezi nervi. Eu cred ca solutia e sa te joci cu ei cat mai mult si sa faci in asa fel incat casa sa fie una adaptata copiilor, cu cat mai putine restrictii (daca vrei un copil cu psihic sanatos) si nu una pentru adulti.

Deja nu mai am idei cum sa o tin pe Daria departe de calculator. Am crezut ca am pierdut mesajul la ce a butonat pe langa mine.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

apropos de "nevorbit", am o vecina cu un baietel de 2 ani si ceva, care nu vorbea. l-au dus la dr, l-au sucit pe toate partile si nimik. acu are 3 ani si vorbeste curent. e un copil perfect sanatos. chiar ne-am intalnit intr-o zi si am vorbit cu el, mi-a zis cum il cheama, cati ani are.....si diverse. eu zic ca nu are sens sa ne panicam. cand or incepe, n-o sa se mai opreasca.......

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Dana, Ilinca are un program de somn destul de...larg, iar eu sunt cam insomniaca si ...butonez sau imi fac treburile. Cu treburile casnice nu ma lamentez ca de atatia ani de gospodareala mi-am intrat in mana si le rezolv eficient. Sunt si ordonata si ma ajuta mult.
Programul Ilinci este urmatorul:
-se trezeste o data cu plecarea Alexiei la scoala, ne facem frumoase toate trei, papa, facem cu mana, ne dragalim si apoi somnic;
-la 11 e trezire, de regula, iesim la aer si o asteptam pe Sisi;
-papacesc fetele (fiecare mancarica ei);
-obligatoriu ora lor de joaca in care ma exclud;
-alexia face teme, ilincuta se joaca sau iesim in curte;
-la 16 mai gustam ceva si trecem la somnic;
-seara il asteptam pe tati si ne jucam in familie;
-pe la 19 papacim si apoi incepe programul de baite, iar joaca, somnic, etc.

In cazul in care nu-si face somnul, am observat ca nu mai reuseste sa adoarma si nu ne mai intelegem deloc cu ea.

Cat priveste calculatoritul, nu scriu niciodata cu ea in brate si nu o las nesupravegeata.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Greierash, iti tin pumnii! Excercitii placute pentru asa o cauza nobila?

Mamica de printese


Foarte subtila!!!, multumesc oricum!!! Si foarte amuzanta, de asemenea!!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

io n-am intezeles......despre ce exercitii e vorba??????? la bara? la paralele????? la sol?

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

si la bara, si la paralele si la sol , dar rezultatul sa fie asta:!!! Dar nu am inceput inca, am zis ca anu asta sa fie! Cum o da DD!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

vio, luna, sunteti dragute, .

greieras, spor la "exercitii" si finalizare frumoasa .

mai, eu cand am "raportat" cele 40-50 de cuvinte pe care le zice David n-am spus-o cu gandul sa se simta cineva aiurea. stiu ca david e mai vorbaret, ca toata lumea se mira de el. recunosc si faptul ca nu cred sa am vreun merit personal in toata treaba asta, nu cred ca eu vorbesc cu el mai mult decat o faceti voi cu strumfii vostri. dar, na, sunt ma-sa si trebuia sa ma laud si eu cu ceva .




DaviDependenta

Mergi la inceput