Puiuti de Randunici 2008!! (192)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Clodute!!Sarcina usoara si un bebelush sanatos si cuminte-iti doresc!!



La multi ani varuna!!


Honey,Alexandra,Mara,Sasha,Vladutzu




Ela,mami de sufletel blond!!
Am pornit pe drumul vietii!! (26.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ia uitati ce faceam eu acum o juma de ora.
Nu dati cu rosii ,dar toata ziua mi-a plouat in gura, dar din respect pentru randunoi care a tinut post am asteptat sa treaca ziua si sa-mi fac pofta.Nu puteam sa mai astept, mai ales ca maine nu sunt acasa-am examen-(tine-ti-mi pumnii)

Vali-felicitati pentru nota mare de azi!

Luny, eu cred ca soacra-ta vrea sa bage zazanie intre voi, mai ales ca nu esti tocmai febletea ei...e cam obraznica, scuze ca zic...chiar are tupeu!

Va pup pe toate, acum ma duc sa fac un dus si apoi direct la nani ca sunt obosita de cat am invatat azi

NB

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Zoze vrea baiat,Luny asista la discutii mai rau decat penibile si ne cheama sa ne alaturam la arucat cu oua in soacra,Clodute varsa si asteapta confirmarea bebelinei,Sovi cauta cadou Omului,Naty se scalda in umor despre bone ciudate,dar osafiebine sigur pana la urma,Mimo viseaza la bona ideala,dar uite ca nu-i,Cuscra face dulcegarii intr-un picior,Cata,pucca,Olga,Liana,Cleme,Roxana,Vio,Miradi...etc..etc..numai Miha nu a fost pe la noi....iar eu am o stare de kkt din ala cu motz si nu as vorbi cu nimeni,nici nu m-as culca,si stau ca tuta si ba rad ba plang din cauza vietii romanesti kkcioase,si nici macar nu am baut vreun strop,as manca ceva dulce dar ma abtin...bla bla bla bla bla...mai ma suportati??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

La naiba, stau cu gheata pe un san ca ma doare de nu mai pot si am facut niste galme de toata frumusetea...Astept sa se faca dimineata sa merg la farmacie sa vad ce pot lua!

Luny, ce obraznica soacra asta a ta! Da-o incolo, nu te enerva din cauza ei, ea chiar asta vrea sa faca.

Vali, felicitari, esti super tare.

Stela, imi pare rau ca esti necajita, hai iesi din starea kkcioasa si fii pink. Totul o sa fie bine cu Tea, ba nu, o sa fie perfect.

Mimo, da ma, ce sa fac, ea mereu a dormit putin...Asta-i felul ei, ma gandesc ca in timp se mai regleaza...Sau macar sper si eu!

Zozelici, asa e , ninge . Ce-a facut sufletelul azi?

Sufletica s-a trezit doar de 2 ori pana acum, doarme tun , dar eu stau si sufar cu sanul, in loc sa ma odihnesc si eu...

Auuuuuu, ma doare!!!!!



mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Simo27 Daca nu ma omori cu mancarurile cu peisajele nu dai gresh. Pupic dejhetzelu' sa treaca repede sa fii sprintena la alergat piticii.

Cleme, Doamne ce par bogat are Diana, este EXTRAORDINARA!! Eu asa par bogat la 1 an n-am vazut in viatza mea pana la voi.

luny, las-o in treaba ei, poate ea saraca nu concepe ca poate sa fie si altfel decat stie ea. Pacat ca nu are incredere in Liviu, bila neagra pt asta!!!!

CristinaG si eu imi doresc o fetitza dar...daca o sa fie baiat!!! Pupici la cei 3 voinici...din dealu' Clujului.:)

Nicol...si tuuuuuuuuuuuuuuu!! wowww dar e molipsitor tare site-ul lui Bubu

Stela, Floriio, Miradi, toate capul sus ca o sa fie bine. Copiii vostrii sunt sanatosi. Inteles???!!!:)

Tuchi
multumesc mult mult pentru sfat. Data viitoare fa film cu piticii.

Naty
pe net nu gasesti decat pretentioase. Target-ul sa fie vecinatatile, parerea mea ca prefera sa mearga 5 min decat sa petreaca in metrou 2 ore pt. 100-200 mai mult cat ar primi altundeva.Pe de alta parte daca zona ta e BETON... nu stiu ce sa zic. Si femei cu pensie!! Nu te uita la scoli inalte ca nu-i trebuie facultate , sa fie o femeie buna, curata, sincera, harnica...doar nu ai de o luat nora :). Si fereste-te de cele care se bat cu pumnu'n piept cat sunt de bune ...bla bla. Lauda de sine nu miroase-a bine. Stii Naty, pe aici vin femei si isi iau actele de munca drepturi de pe urma copiilor, engleza ioc, experienta ioc.... numa' gura mare...eu domn'le am acte de cetatean. Fara ...x$.la ora nu lucrez. Ok good bye du-te la mc'donalds ...poate te iau la fript cartofii mai mult de 7-8$/ora nu-i dau aia si muceste de rupe :)) Nici la curatenie nu o ia ca americanu' vrea sa se inteleaga. Chestia asta ma enerveaza, cunoaste-ti lungul nasului, capacitatile si conformeaza-te. asa si cu bonele tale mi-am amintit de cum procedeaza femeile aici. Sa nu cazi prinsa de una care stie tot, face tot, .... mai cinstita e una care spune nu stiu doamna dar imi arati si cred ca ma descurc. Iar alt sfat, daca pt o suta in plus ai reusi sa faca si menajul... ar fi super. Eu zic ca sunt bani buni si...netaxabili ceea ce ii oferi tu. BTW te deduci la sf. de an cu ei??? Asta e un punct de stiut :). Si stii de ce mi-e ciuda??? Ca in Buc. numai pretentioase vad ca sunt. Eu personal cunosc atatea femei super bune care sunt bone la 2 copii, menaj, calcat... spalat, lectii...350Ron/Luna , 6 zile/saptamana, plus pensia lor caci sunt pensionare, dar in provincie. oricum mi-e greu sa cred ca in tot Buc. ala nu e o femeie cinstita care sa se bucure de 700 si sa stea cu un copilas. Hai Naty ca e CRIZA ECONOMICA mondiala. Eu zic ca persoana potrivita trebuie sa stii UNDE si CUM sa o cauti. Succes si nu dispera. Iulia merita CEA MAI BUNA BONA!! P.S. scuze ca m-am aprins asa dar m-a suparat mult partea monetara mai ales.



Ma duc sa spal gandacelul, sa-i dau papica de seara ca la 8 trebuie sa fie in patut.



Asa creste mare puiul


www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Clau mami vezi ca sunt medicamente de oprire a lactatiei. Intreab-o pe ursulica . Vai vai vai sa treaca.

Asa creste mare puiul


www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineatza la

Sunt foarte suparata , pana cand???!!!!!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132069

Un roman poate sa imi zica orice rau de mine ca-i de-al meu,
da' altcineva NU


la propriu....

Asa creste mare puiul


www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Multam de , Adriutza!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

pentru toata lumea!

Clau, du-te la doctor, nu e ok sanul ala plin de galme. Cred ca deja ai nevoie de un antibiotic, ceva, si nu stiu cat te poate ajuta farmacista. Medlife...gasesti tu ceva azi! Nu lasa asa, pliz, ca eu am vazut galma chiuretata si nu e de gluma!!!

Fetelor, va urmaresc din umbra! Ma adun un piculet si va scriu si eu trei vorbe acolo!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Luny, si eu cred ca nu merita sa te superi. E clar ca soacra ta vrea sa bage zazanie si nu e cazul sa ii dai satisfactie. Mai stiu un caz care a inventat chiar si povesti despre fii-su cu alta ca sa il desparta de nevasta, asa ca e plina lumea de nebune. Vedeti-va de viata voastra linistiti ca nu merita eforul si supararea.
Aseara la 10 mancam mancarica de castraveti murati , acum am amandinele in cuptor. S-a dus pe apa sambetei si cura mea de saptamana asta.
Am si eu o curiozitate babeasca: e vreun puiut care sa nu fi avut nici o problema desanatate, fara muci, fara tuse, fara otite, fara vreo diaree de aia urata.
Si acum tantananaaaa: dupa lupte seculare s-au vazut si vecinii de la Bacau, greu ca doar stam vis-a-vis: Luca si Sabin. Nu avem dovezi ca nici eu si nici Cami nu am avut inspiratia sa ii pozam, da' pe cuvant de duamna ca s-au intalnit. Luca e superb, n-are nici o treba merge singur prin casa, stapan pe terioriu, Sabin plangacios, numai la mine in brate, atenta la jucariile lui Luca (fara succes bineinteles). Promitem poze pe viitor.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput