Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma
Raspunsuri - Pagina 4
silvana75 spune:
E un frig de mi-a inghetat usa de la bancon si iar o nins azi noapte de numa.
Adi, bine ai venit la noi, sedere placuta.
Dana, sper ca ai reusit sa faci cate ceva azi.
Aida, da ma e mistot cu zapada dar e si al naibii de frig si bate un vant brrrr stii vorba tiganului ... poate sa fie cat de frig, numa vantu sa nu bata
Maria, sunt bune?
Claudia, iar ai gosci?
Aruncati si la mine cu ceva retete de prajituri pentru Craciun, dar asa cum i-am zis si Mariei, scrieti-le ca pentru talampi si sa nu fie cu faina cat cuprinde
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
sunt foarte bune Silva!
repet, vreau poze cu cupii vostri! una pe mail, urgent! de la Aida iau io, in rest nu aveti scuza, musai poza cu cupiii!
un copil creste in inima mea
Dorsilia spune:
, am terminat smotrul, gatitul si desi uitandu-ma in oglinda am remarcat ca arat ca Mitza nebuna ca-s neingrijita, nu cred ca in seara asta mai am puterea sa fac ceva in sensul asta, si nici nu cred ca ma intereseaza prea tare sa o fac...se apropie Craciunul si in perioada asta sunt aplecata mai mult asupra celor spirituale cand vine vorba de mine... Nu mai extind monologul...
am intrat de fapt sa va urez un Craciun linistit, miraculos, asa cum speram eu sa fie de fiecare data Craciunul inca de cand eram micuta, si probabil ca am ramas cu suflet de copil de mai sper la fel si acum la anii mei ... va doresc sa fiti sanatosi si multumiti sufleteste, cu totii, cu mici cu mari, impreuna cu cei dragi! iubiti-va si strangeti-va in brate, zambiti, fiti rabdatori cand nervii dau semne de oboseala, si rugati-va in Ajunul Nasterii Domnului, rugati-va pentru cei dragi, din suflet, cu credinta in maretia, puterea si mila D-lui, cu smerenie
Lia
gabirus spune:
Mariaa, executat in final. Am scobit niste poze de unde am apucat, sorry.
Lia, merci pentru urari! Sa aveti un Craciun seren si luminos! Multa sanatate copiilor si intregii familii!
Eu am reusit sa gasesc cadoiuri la sotz si soacra, la pitici inca nu ne-am hotarat. Mai ales la Eva am dileme, nu gasesc nimic interesant pentru fetite mai mari. Sunt pline magazinele doar cu papusi, cu care Eva oricum nu se joaca desi are destule ...
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
danitin spune:
Am reusit sa fac cate ceva dar nici pe departe asa cum imi doream ... sunt obosita si nervoasa. Pana nu vad odata ca dau durerile innapoi asa, cum trebuie, n-am chef de nimic si-s nervoasa de abia ma mai suport eu. Nu stiu cum rezista cei din jur
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Doris-Alina spune:
Sara buna...la lume buna!
Dana, cu tot respectul, da-s profund dezamagita...de campania cu donatia de jucarii...adica ia-o de unde nu-i...
Mi-am sacrificat ziua de azi, am sortat jucariile, le-am curatat, stres de praf, am cumparat saci, le-am incarcat in masina, am ajuns in Centru.
Corturile albe langa scena erau, dar inchise, nimeni prin zona.
Intreb gardienii, oamenei f. amabili, vorbesc prin statie, sa afle ceva, nimeni nu stia nimic...
Nici ieri nu au vazut persoane care sa doneze jucarii.
Caut un organizator ceva, pauza...pe scena erau doar cei de la Orange...si tvr 1.
Asa ca, dupa frigul de rigoare, cu Ines dupa noi, am facut cale intoarsa, si ca sa nu le duc acasa, m-am oprit la o familie cu 14 copii, si le-am lasat lor. Tare bucurosi au fost, mi-au multumit.
Nu-i nici o suparare, ca au ajuns la cine avea nevoie de ele, dar mi-e greu sa-i explic la Ines...
Am balmajit eu ceva, zau ca nu stiam ce sa-i spun, o sa o lamuresc cumva...
Asa ca fetelor, bine ca nu ati fost si voi, sa pendulati prin agitatia aia, cu sacii dupa voi...asta e...la anul cu siguranta, vom fi mai organizate.
In alta ordine de idei, Dana, sper sa treaca durerile cat mai repede si definitiv...sunt optimista, si tu sa fii la fel, da?
Adi, bine ai venit la noi, sa-ti traisca fetita!
Sedere placuta si da-i drumul la mesaje, te asteptam la povesti!
Aida, ce m-am bucurat ca ne-ai scris cateva randuri, va pupacesc de nu va vedeti, ajung io la voi, si sa va tineti bine de atata pupat!
Silva, tare dragutz bradul vostru, nu mai zi de zapada, ca mor de ciuda...
Si noi l-am impodobit...
Si-o sa va pove si cat de fain ne-am distrat impreuna, in timp ce faceam bradul, de fapt, se va vedea din poze...
Maria, trimis poza, da trimite si Anda una cu Ines, vezi tu care crezi, aia o trimiti, las la aprecierea ta!
A trecut deja o luna? nu-mi vine sa cred, mare dreptate ai, cand spui s-a linistit, si nu a murit!
Gabi, voi cum va distrati prin Cluj? sa faceti poze...
Si tare ma bucur ca vei fi cu noi, aici, de Craciun!ca tare ne-ai mai lipsit!
Claudia, ai musafiri, las ca-i bine, cred ca toata ziua esti prin bucatarie.
Ela, sunt mandra de tine...daca am contribuit si eu macar putin la starea ta de bine, sunt tare fericita...
Linistea ta e cea mai importanta!
Lia, multumim de urare, tare frumos ai scris!
Si voua va dorim un Craciun fericit, cu pace si liniste sufleteasca!
Hai ca v-ajunge pe azi...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
sara buna :)
bun vinul fiert pe colinzi :) frumos orasul, frumoase colinzi am auzit de pe scena din centru azi. marti seara canta Narcisa Suciu si Victor Socaciu, ne bagam? facem o intalneala de sfarsit de an? ia luati de va ganditi!
Lia, multa sanatate si voua si Craciun Fericit! Dar ramai pe aici, de ce ai disparut asa rapid? Cum e juniorul tau? Ai ajuns la Jurj?
dano, asa scurta fu' mobilizarea?! hai, sus, ca ai treaba!
clau, voi cum mai sunteti? merge terapia? sper ca te-ai mai linistit
Dorisake, cred ca pentru Ines e totusi important sa stie ca a ajutat niste copilasi amarati! ca-s unii sau altii, conteaza?! bravos ca le-ati dat cui avea nevoie in final.
aidule, te pup pe suflet copila iubita
eu maine dupamasa merg la batraneii mei, multora le stiu povestile, abia astept sa-i vad si le-am luat cate ceva.
sa visati frumos gagix
edit: cautam asta de cateva zile pentru voi ...
un copil creste in inima mea
anda spune:
Doris, am facut rost de ala, multzam mult. Sa NU te mai duci maine.
la fete, io is cobza, ma duc inapoi in pat.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
silvana75 spune:
Pe o vreme de -22 grade celsius am fost azi de mi-am terminat cumparaturile, a inghetat si sufletu in mine ... la caldurica acasa am facut coronita de pus pe usa iar de maine incep cu gatitu.
Doris, asa cum zicea si Maria, important e ca jucariile au ajuns la copii care au nevoie de ele.
Anda, sanatate sa te faci bine
Lia, Craciun fericit si voua cu multa lumina si liniste sufleteasca.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Dorisake, imi pare rau de incurcatura ... ati fost intre 17.00 si 19.30? Ca atunci nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat, si chiar ma intereseaza pentru ca asa cum ai patit tu or mai fi patit-o si altii si nu e ok. Daca poti sami dai mai multe amanunte legate de ora da-mi un mesaj.
Mey dragelor, io stiu ce nu-i ok si ce nu e bine dar ... nu pot sa ma controlez in momentul in care doare si iar doare, chiar daca tin regim, bag ceaiuri medicinale si dezgustatoare la greu, plus operatiuni dureroase si penibile de 2 sau 3 ori pe zi si cand sa zic hop, e mai bine, iar ma ia o criza de-mi vine sa urc pe pereti. No, de aia-s nervoasa!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag