* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

mihaser, si a mea are apucaturi din astea. Mai nou toata ziua-mi zice ca tati a batut-o. Si al meu cred ca n-a ridicat nici vocea vreodata la ea, d-apoi de bataie nici nu s-ar pune problema. La cat de calm e ... Eu sunt elementul "dur" in casa si cu ea, nu ca as bontani-o, dar de mine macar mai asculta si am ceva autoritate in fata ei. Nu stiu de unde le vin ideile astea, cred ca le suna bine in capsorul lor.
alinaalex, bafta la job nr. 3, esti tare curajoasa. Si eu la un moment dat ma ocupam de 3 lucruri (ca nu le pot spune chiar job-uri, nu eram legata la orar de ele) odata, dar greu e. O cam neglijam pe Iulia. Acum m-am mai eliberat si parca-s mai linistita, le pot face toate cu "treaba buna" cum spunem noi ardelenii

Eu azi merg la control, sper sa aud pentru prima data cum bate inimioara bebeului meu. In legatura cu el, Iulia are o idee fixa. Cica, cand vine bebele, il dezbraca ea la fundicul gol, sa vina barza sa-l ciocane. M-am tot gandit eu de unde i-a venit ei ideea asta nastrusnica ... pana mi-a aratat un desen animat cu o barza care apuca un copilas de scutec si zboara cu el. Si asta a inteles ea de acolo .
In rest e tare cumintica si intelegatoare, s-a schimbat tare mult fata de acum un an sa zic ... Cresc ai nostrii.
Am pus si cateva poze cu noi, incepand de AICI
Va pupic si vin cu vesti despre inimioara mea

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Irina,da,o sa trec pe injectabile dar nu o sa mai zic nimic pana cand nu am rezultatele dorite.MAi ales ca acum e mama aici si mi le poate face ea,...si eu sa stau cumintica,....

Micaalsa,bafta azi la eco sa ai rezultate faine si,...sa nu uiti sa impartasesti cu noi!Si eu sper sa te prind din urma cat de curand si la grupul de gravidute!
la noi a fost srebarea puiului.Facui si ceva pozici si le pun la vedere saptamana asta.Fug in pat caci la mine e devreme rau,...al meu pui ma cam terorizeaza noaptea cu sculatul lui.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

IRINA, imi pare rau ca iarasi sunteti bolnaviori...multa - multa sanatate lui Andrei!
MIHA, si Marc la fel, daca-l cert, vaaai ce mai plange (daca a facut prostii)
MICAALSA, bafta azi la ecooo! cred ca ai niste emotiii!
la mine n-ar fi asa nasol job nr. 3, primul e de 6 ore, am program redus la spital ca lucrez la radiologie si numai de dimineata, io la 14 ce tarziu is acasa deja, mai ajut cu una alta la firma sotului, deci asta ar fi nr. 2...deci timp ar mai fi pt. inca unul, si cum am mai spus vreau sa negociez in asa fel incat sa imi convina programul si sa apuc sa ma ocup si de Marc.
numai ca...n-ar mai trebui sa-mi fac atatea planuri, ca vad ca mai nou nu-mi ies, eram in concediu si ma pregateam sa schimb serviciul cand am aflat de sarcina pe care pana la urma am pierdut-o si pana la urma m-am aflat ca nici n-am schimbat serv., nici n-am avut parte de sarcina...si daca raman gravi intre timp (ar fi o faza!) apai...iara-s data peste cap...nici eu nu mai stiu acuma de mine!
DELIA, ai grija de tine! sanatate maxima!

eu am facut sapt. trecuta niste analize suplimentare, sa vedem o posibila cauza a pierderii sarcinii, iar sambata ma duc iara la control sa vad ce mai zice dr. Am fost si acum 2 sapt. si a zis ca e bine.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

scurt...mariuca e pe antibiotice pt ca a facut pneumonie interstitiala la o saptamana dupa ce i-am facu Prevenar, iar mogaldea e ott pe antibiotic fiind pe drumul cel bun catre o noua bronsiolita...daca nu a facut-o deja la cum "fluiera"....nopti nedormite si cafea injectata in vena....

Sunt atat de obosita si tot sper la nopatea aia in care sa dorm linistita, fara sa ii mai aud behaind cand pe unul cand pe altul, la w-e ala in care nu pazesc camera de garda de la IOMC, la ziua in care saii scot din casa fara sa ii vad la juma de ora mucosind...

in alta ordine de idei...Micaalsa succes la eco, sa ai un bb sanatos si voios
Andreea ce mai face Bubu? eu vroiam sa il vaccinez saptamana trecuta pe pitic impotriva rotavirusului (de asta de fapt ne dusesem la doctor) si am descoperit pneumonia maricului si tusea suspecta a domnului...
Alinaalex...parca tu tot aveai probleme de sanatate cu Marc cand era mititel mititel, nu? ca=s dos[erata sa imi zica cineva ca osa treaca si perioad asta
Delia...succes si tie la bb 2...

Gata pauza...scuze ca n-am apucat sa scriou la mai multe dintre voi...pup gaska...


------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

catrinutza, te pup mult de tot si iti trimit multa energie pozitiva
sanatate multa picilor si sper sa vina cat mai repede noaptea aia linistita si luuunga de tot



"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Delia, te astept la odisee. Pumnii stransi, sa te-ajute Doamne Doamne sa fii
Am fost la eco ieri, totul e bine si frumos. I-am vazut si inimioara ... ce mai, nebunie. Ma apuc si eu acum de analize, de tinut sub control anticorpii ca eu sunt cu rh neg.
Si mama e la mine si doamne bine mai e .
alinaalex, pumnii stransi si pentru tine sa iasa bine analizele si sa auzim de samburel soon. Si bafta si cu job-urile.
catrinutza, sanatate multa puiutilor, cred ca esti terminata. Si cu noptine nedormite ... te inteleg perfect.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:


FELICITAAAARIII, micaalsa !!
Sa ai un bebe sanatos, frumos, si care sa doarma toata noaptea, inca de la inceput !
Ti-am zis ca eu te felicit dupa ce ne anunti ca e totul OK

catrinutza, mult curaj !

Noi in continuare jucam ping-pong cu laringita, de la mine la Andrei si invers. Pediatra cica s-ar putea sa fie alergic la sporii din peretii de la cresa. De la 15 septembrie de cand l-am dus, l-am tinut o saptamana la cresa -una acasa cu antibiotic, iar una la cresa si tot asa. Fara exagerare. Ma asteptam sa fie greu la inceput, dar nici chiar asa.


Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Hehehe este sarbatoare mare la noi.Lara s-a cerut la toaleta de doua ori astazi ( asa din senin )si a facut de fiecare data.Nu i-a trebuit olita sau colacel, a facut direct in buda. Am ramas pt. ca sunt cateva luni bune de cand ma chinui sa o invat sa faca la toaleta.

Catrinuta multa sanatate puilor tai si multe clipe de liniste si odihna pt. tine.

Irina poate ar fi mai bine sa-l tii acasa pe Andrei pt. o perioada ,zic si eu ,macar pana isi revine complet.

Ciuf imi pare rau ca ai avut probleme ,probabil programul incarcat pe care al ai isi spune cuvantul.

Am intrebat-o pe Lara ce cadou ne aduce mosul de Craciun ,cica sotul primeste o portocala si un sampon alb iar eu primesc pietre..sper ca nu in cap

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele!

vin la voi cu o rugaminte.
noi am cumparat din exces de zel 2 proiectoare disney. daca sunteti interesate, va rog sa ma contactati. are si 3 role incluse.
www.librarie.net/jucarii/102426/Proiector-Disney-Carte-si-rola-Mother-Goose-rime-pentru" target="_blank">Aici puteti sa vedeti despre ce e vorba.

o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ho-ho-ho, dragele Mosului,
Cam slabuta activitatea!!!
Poezioarele, cantecelele le-ati invatat? Sacul e plin de jucarii pentru cei mici si cuminti. Pentru parinti ... avem intelepciune si pietre la pachet (pentru Elvie, cred).
Alinaalex, de unde ai tu atata putere de munca? Ia trimite-mi si mie cu DHL-ul sa ajunga cat mai repede si sigur. Ca ma simt epuizata si parca nimic nu imi iese. Am toata admiratia pentru tine.
Elvie, felicitari Larei pentru dorinta de a face la buda. Eva nu se mai urca pe WC de cand a cazut in el!!! Intr-o dimineata, somnoroasa cum era, nu si-a mai pus reductorul si a reusit sa cada in WC. Tragedie mare. Ca s-a si speriat, nu stia prea bine ce i s-a intamplat si a facut si o baita rece pe toata spinarea. Iar acum nu serveste Majestatea Sa decat la olica. Si nici macar nu ne spune cand face si ce face. Ne pomenim numai cu un miros ciudatel in cate o camera. Ca oala nu are o locatie precisa.
Irina, nu ai putea sa ii faci un test de alergie lui Andrei? Ai elimina cauza si ai schimba gradinita. Sanatate multa amandurora.
Micaalsa, ma bucur ca totul e in regula. Si ca e unul. Am vorbit zilele trecute cu o romanca de aici care dupa 4 luni a avut curajul sa dezvaluiasca secretul ca este insarcinata cu gemeni. Anul trecut, Dzeu i-a luat un copilas , iar anul asta ii da doi . Ieri a fost la eco si a aflat ca are fetita si baietel , acasa avand un baietel de 6 anisori, cam bolnavior.
Nu e asa ca e rasfat curat cu mamukul tau langa tine? sa tot tina o asa boierie!!!
Offf, Catrinutza, prin ce ti-e dat sa treci!!! E greu cu copiii cand sunt asa mici. Sunt tare generosi cu bolile si o tin in lant. Termina unul, incepe altul. Nu e loc de plictiseala si nici de odihneala . Sper sa va mai linistiti si voi un pic si bb sa isi faca un program de somn stabil ca sa te ajute sa iti mai revii un pic. Cu vremea asta schimbatoare nu va vad prea bine pana in primavara cand or veni caldurile.
Evutul meu mi-a tusit foarte urat azi-noapte. Ne lasa o tuse cam o saptamana, dupa care ne viziteaza iar, asa exploziv. Azi-noapte a avut un acces de nu se mai potolea. Singura solutie a fost sa o tin in baie cu dusul pornit cu apa fierbinte. Parca i-a luat cu mana tusea. Dupa vreo 15 minute de stat la taclale in baie, pieptanat si tuns bretonul , a reusit sa scape de tuse si sa faca nani.
In rest, ce sa va mai spun. Am terminat scoala. Tot dau refresh la pagina de la Universitate sa imi vad rezultatele finale.
Pe Luca l-am scos de la gradinita ca tare mult imi doresc sa stau cu el cat mai mult in vacanta asta, mai ales ca in febr. va pleca in Romania pentru patru luni.
Le-am luat fel de fel de lipiciosenii, hartiute, margelute, ochisori sa faca art (cum zice Luca). ii tot vrajesc ca trebuie sa facem felicitari de Craciun sa le trimitem in Ro.
Evuta are boala sa faca cerculete. Zilele trecute ne-a surprins cu cateva desene. Am crezut ca le-a facut Luca, cu toate ca stilul era de nerecunoscut. Mutrele aduc a la Aliens . Cu picioare pornite din gat . O sa fac poza la desen sa vedeti despre ce vorbesc. Am pus-o pe Eva sa mai faca inca o data desenul ca sa ma conving daca chiar intr-adevar ea a desenat.
Ea are un caracter tare puternic si o personalitate de ma uimeste. ii place foarte mult sa petrecem impreuna timp, sa mergem amandoua la magazin si sa cotrobaie prin lucrurile de pe umerase. face o parada a modei de ne innebuneste. Schimba pe zi cate trei rochite. cat o fi de frig in casa ea pozeaza in rochite cu maneca scurta, fustite cat mai scurte si bluze decoltate. E lege ca atunci cand se culca sa isi ia pijamaluta pe ea. Cea cu Lightning McQueen, nu servim printese.
Maine il duc pe Luca la gradinita ca are serbare. Cica are si el de spus un cantecel. Am deja emotii. E prima lui serbare si a mea, ca mamica. Trebuie sa ma inarmez cu camera video si foto.
Nu stiu ce ne va aduce Mosul. Sunt intr-o pauza de inspiratie de groaza. Il tot rog pe Luca sa ii scrie Mosului ce isi doreste si ma iau cu mainile de par cand vad ce insira si nu se mai opreste.
daca o intreb pe Eva ce isi doreste sa primeasca de Craciun bag mana in foc ca imi va spune o masina.
Ca venii vorba despre masini ... se repara si se schimba culoarea la cea la care i-au gresit codul de culoare. in loc sa o faca 506M au facut-o 508M. Aici a fost buba.
Eu acum conduc precum o babuta. ma asigur de vreo trei ori pana sa fac manevra.
Vinerea trecuta am fost la discoteca cu prietena mea. Am avut o asa stare de batranete, ca parca trec anii pe langa mine si nu ma mai simt tanara, ca am zis ca musai sa merg undeva la o zbantaiala sa uit de anii de ii port in spinare. Am plecat de acasa pe la vreo 8, lasand-o pe mama sa culce piticii si noi am iesit furis pe usa. E dezastru cand plec de acasa ca se lasa cu plansete de fiecare data.
Apoi ne-am dus la prietena mea acasa sa isi ia haine de schimb ca o invitasem la noi, sa doarma noaptea la noi, si ne-am intins la taina, o cafea si poze cu ea de cand era gimnasta, ex-sotul ei si multe alte amintiri, si pe la vreo 10:30 am plecat si noi la discoteca. Prima care ne-a iesit in cale, in aia am intrat. Am stat la bar, unde ne-am comandat cate un Mojito, bautura noastra preferata care se serveste numai vara, insa noi nu am stiut, si pana la urma am fost servite cu altceva si cu trei tipi in spinarea noastra care ne stateau ca niste ghimpi. Na, noi doua fete singure si vorbind alta limba. Noroc ca ne-au vazut inhibate rau de tot si ne-au lasat in plata noastra. Dupa ce ne-am terminat licoarea ne-am indreptat spre ringul de dans unde am reusit sa cunosc toata echipa de gimnasti ai Americii care au concurat la Beijing. Prietena mea fiind antrenoare de gimnastica ii stia pe toti. Gasca faina de baieti cu care ne-am simtit grozav.
Zilele trecute am decorat casa si bradul. A iesit foarte frumos, dar pozele nu arata frumusetea in totalitate. Cum intri in casa este o atmosfera tare calda si primitoare. Mama imi tot spune ca o casa cu copii e o casa calda.
De Ajunul Craciunului vom merge, ca in fiecare an, la nasii Evei unde il vom astepta pe Mos cu colinde.
Iar de Craciun am invitat trei familii la noi acasa. Imi doresc ca anul asta sa respect traditia si sa fac numai preparate romanesti pentru masa de Craciun.
De Revelion inca nu este hotarat ce vom face si unde. maine seara vom afla.
Aida, saru'mana de poze. Savurat. mai vrem!


Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput