Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor nu mi-ati zis nimic daca va place cosul meu de care sunt asa de incantata.

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Naty poate de data aceasta va fi mai bine. Daca ai sti cate imi povesteste si mie mama, ce aude de la bone prin parc, mama mea sta cu o fetita de cand aceasta avea 8 luni, iar vineri va face 3 ani, si mereu a discutat deschis cu parintii copilului.
Mvb ce burtica mica ai...Oricum esti o frumoasa.

Fetele de abia astept intalnirea de maine!!!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

28+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pt intalnirea de maine

care sunt fetele care vin?
unde e pct de intalnire? ora am inteles ca e 15:00
imi dati si mie un tel pe pm (eu abia maine dimineata o sa vad dc pot sa ajung si as suna pe una din voi sa imi confirmati ca v-ati intalnit si unde in caz ca ajung mai tarziu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi, am fost acum sa-l vad. Este asa de dulce... Parca este pt un cozonacel moale si cald cu stafide O sa fie foarte incantat bebe, sunt sigura
Auzi, dar cu prajitura aia m-ai innebunit!! Mi-ai facut o poftaaaa groaznicaaaa.UFFFFFF...ce bine arataaaa.
Se face greu?? Dureaza mult?

35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Porumbita, maine la 15 la clatitarie. Cred ca este o singura clatitarie. Eu deja vad clatitele cu duceata de cirese amare.

Fetelor, bolile copilariei se pot lua si prin intermediar? De ex. daca ma intalnesc cu mama sau bunica unui copil bolnav, se poate lua?


Bebita mea e tare activa, slava Domnului, ca saptama trecuta ma cam panicasem. Si am observat ca s-au intetit contractiile BH, dar no-spa da rezultate.

News flash: aproape am terminat cu mutatul!!! Sambata facem bradutul, duminica vine preotul si gata, suntem in casa noua!!!Pana atunci mai e de munca dar e mama la mine!

Bee31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee
Fetelor, bolile copilariei se pot lua si prin intermediar? De ex. daca ma intalnesc cu mama sau bunica unui copil bolnav, se poate lua?[/b]



Numai daca mama sau bunica respectiva sunt si ele bolnave la randul lor, sau au contactat boala si sunt in faza de incubatie...
cel mai bine intrebi pe mama/bunica daca au mai avut boala cand erau mici si daca au mai avut-o inseamna ca e OK. Despre ce boala e vorba? Sa nu fie rubeola. Tu ai anticorpi de rubeola?

35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Trec repede sa va vad.

Bebe mic mi-a tras niste suturi azi de am crezut ca lesin de durere... in stanga, jos.

Ce fain ca va intalniti maine, sper sa nu uit sa va sun.

Si nu mai pomeniti de dulceata de cirese amare, eu am avut bunici in Moldova si mereu primeam de la ei dulceata de ciresi amare si de trandafiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, am anticorpi la rubeola si citomegalovirus. Am facut si analizele pt varicela si rujeola, iar medicul de la Biomedica mi-a spus ca pt rujeola as avea anticorpi (desi nu am facut boala) iar pt varicella zoster, ca e nesigur. Dr de familie mi-a zis la fel. Pe Herghe am uitat sa il intreb.
Anti-varicella zoster IgM - negativ;
IgG - 10.81 (valori de referinta 0-135)
Anti-rujeola IgM - negativ (valori de referinta negativ)
IgG - pozitiv (valori de referinta negativ)

Va intreb acum pt ca sunt tare stresata de fiecare data cand merg in locuri aglomerate iar sapt trecuta in lift am auzit o doamna ca spunea ceva de un copil bolnav, dar nu am prins de ce si cand a avut boala. Parca vorbea la trecut, insa.

Bee31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetele, va rog daca intervine ceva in legatura cu intalnirea de maine, dati-mi si mie un semn. Am dat telefoanele pe contul comun de gmail. S-ar putea sa stau cu Ioana acasa dimineata si atunci nu voi putea sa intru aici.


Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 33+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pt ca sapt trecute cand ati vb de [ red]celule stem [/red] am aflat ca sunt mai multe proceduri de recoltare le-am scris celor cu care am semnat contractul ca sa ii intreb ei cum fac si de ce fac asa;

pun aici raspunsul de la ei poate mai intereseaza si pe altii:

In ambele situatii, pe care le mentionati sangele placentar se recolteaza ca atare „brut“. Diferenta consta in procesarea ulterioara a sangelui. Noi procesam si criogenam intreaga cantitate de sange recoltata fara a separa subtipurile celulare, in schimb alte laboratoare selecteaza doar anumite linii celulare, pe care ulterior le conserva. Noi consideram ca in ciuda unui cost suplimentar privind conservarea unei unitati mai voluminoase de sange , depozitarea intregii oferte celulare este mai avantajoasa pentru client. Aceasta deoarece nu se poate considera ca anumite celule sunt inutile, nu ar putea aduce un beneficiu. De exemplu, in cazul unei afectiuni hematologice nu sunt suficiente doar celulele stem pentru a se obtine premizele unui rezultat cat mai bun. Progenitorii celulari, o categorie intermediara de celule intre celulele stem si celulele adulte hematopoietice, sunt necesari pentru a se reduce perioada de aplazie medulara, secundara tratamentului chimioradioterapic. Aplazie medulara , inseamna distrugerea odata cu celulele tumorale din maduva osoasa si a celulelor care asigura refacerea periodica a hematiilor, leucocitelor sau a placutelor sangvine. Progenitorii fiind celule cu un grad mai mare de maturare, vor ajunge mai repede sa refaca rezerva de hematii, leucocite sau placute sangvine, decat celulele stem care fiind imature, au nevoie de un timp mai lung. De asemenea, exista o serie de subtipuri celulare care in viitor poate se vor dovedi a putea reprezenta substratul terapiei de refacere a tesuturilor si organelor.


Toate cele bune
Dr. Speranta Arciudean

Medical Specialist

Cord Blood Center



31+

Mergi la inceput