Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

la multi ani!,sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Copilutzu, suntem bine, strangem banuti pt un fivulet si o biopsie.Sper sa ne urnim cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna azoogirls si...la multi ani, de ziua noastra!

Copilutzu, suntem bine, mai avem un picut si terminam cu analizele, miercuri este ultima zi apoi asteptam rezultatele, care sper sa fie bune. In rest, asteptam intalnirea cu Dracea din ianuarie, cam am emotii cu histeroscopia, sper ca totul sa fie ok si pana de Paste( 19 apr) sa terminam cu totul si iepurasul sa-mi aduca un test pozitiv!
Asa ca, pregateste-te, vom fii colegute la odisee!

Maria08,mai un picut pana la intalnirea cu Dracea! Mult succes joi! Asteptam vesti buneeee!!!!!!!!

Miki, Nusy, aveti grija de voi si de comorile din burtik!Valabil si pentru restul!

Mult bafta fetelor care sunt in focuri!

O zi frumoasa si pup cu drag toate feteleee!!!!!!


aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

Miki, multam pentru raspuns. eu am trecut deja printr/un fiv neresusit. sotul are Fsh minim si de aceea i s-a dat Gonal F zilnic pana raman gravida, cica s-ar putea intampla, sau daca nu, timp de trei luni, si apoi o vedea ce mai facem.la ultima spermograma i-au iesit 1, 2mil . in asteptarea unei minuni, ma intrebam daca nu cumva ar tebui sa iau si eu ceva vitamine sau naturiste, nu stiu ca nu prea ma pricep.
pe toate fetele, si o luna plina de cadouri si bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Luca-Luca da de unde stii tu de Cezarel? Bag seama ca ne citeai de mult dar nu ne si scriai, nu? In legatura cu articolul, nu m-a facut mama poeta deloc dar o sa incerc ceva sa vad ce-mi iasa. Sunt obisnuita sa mi se puna intrebari si eu sa raspund.




Nu am citit mai de mult timp forumul, adica nu mai de mult de inceputul anului astuia, cand am inceput fiv-ul si m-am inscris. Dar am o memorie pacatoasa (care, combinata cu o buna capacitate de a ma exprima si de a specula in scris si oral, m-a facut sa am note de tocilara prin toate scolile pe care le-am facut, desi eu sunt o haimana lenesa:). Am prins candva o discutie intre tine si Pisix, in care tu voiai un Cezarel, iar ea o Ana si planuiati sa va-ncuscriti. :) De-acolo stiu.:)


Sunt absolut convinsa ca o sa iasa bine articolul. Reaminteste-ti intrebarile care ti s-au pus cel mai frecvent, spune principiile de baza ale tratamentului naturist, riscuri si oportunitati etc.

Am pus deja articolul scris de Ioana despre infertilitatea masculina in general: http://.afectiuni-frecvente/infertilitatea-masculina/

Mai avem unul deja scris, tot de cate Ioana, pornind de la reportajul/dezbaterea de pe ARTE despre care am scris eu aici - o sa il postam curand, sa vad cum si unde.

Va tin pumnii, succes tuturor. :)

(eu astept zilele astea rezultatul de la o spermograma, am emotii)


---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna fumoaselor,

Miki – e bine sa stii ca avem iar o mama la subiectul asta … bine te-ai intors de tot (+ burtica)
Vezi ca pe lista de pe prima pagina nu te-ai trecut la gravidute iar la mine apare ca sunt inca in pregatire de FIV 3
Si nu mai fi asa modesta ca stii sa scrii tare frumos! Chiar, voiam sa-ti zic sa scrii cate putin din fiecare, dar sa atingi cat mai multe subiecte; adica cu cat sunt mai multe, cu atat sunt mai multe sanse sa fie mai bine indexat
Gudinde – helloooo, multumim de vot, ce faaaci ?
Copilutzu –important e sa incepi, nu conteza cand finalizezi. O sa-ti facem toate o galerieee !
Bitzy – eu zic ca daca a deschis asa graviduta capitolul …poate si raman gravida natural !
Ha, facem si noi haz de necaz
Andra – o-hooo, bune vesti ! unde ai vrea sa faci ?
Luca – asa reclama iti faci ??? auzi, haimana lenesa ... radeam singura in fata calculatorului … Waaau, ce vremuri… si cum ai tinut tu minte …intre timp am avut ragaz sa fac o lista muuult mai lunga cu nume … sa am eu o fetita ca nume am berchet
Sotul tau a mai facut tratament intre timp ? sau de ce astepti asa infrigurata rezultatul spermogramei ? Iti tin pumnii, sa ne spui si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

85 voturi la capitolul 25 ???!!!
Waaau, ar trebui sa intram cumva in istoria DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Buna fetelor,
In primul rand, FELICITARI MIKI! Te am votat cu tot sufletul, inca de cand am auzit vestea! Sa iti dea Dumnezeu sarcian usoara si la termen! Si la fel tuturor fetelor de aici!

Va citesc de ceva timp, de fapt am mai scris si eu la subiectul acesta. Va rog din suflet sa la ajutati, sunt sigura ca sunt postate raspunsurile pe undeva prin arhive, am incercat sa le gasesc, am gasit partila sau deloc, si nici mare prietena c u tehnica nu sunt, (nici macar linkul "Spermaograma" de la inceputul capitolului nu mi se deschide ), asa ca... Cum spuneam, am mai scris la subiect, desi...acum habar n am daca ne mai incadram sau nu!. Sotului meu i-au iesit la spermograme intre 10-54 milioane spermatozoizi (dupa tratamente). Dar e vorba de nuiste spermograme de mai bine de un an, inteleg ca in ultimul timp au devenit mai proaste dar nu stiu care sunt valorile. Asa ca...urmeaza intrebarile:

1. ne recomandati sa facem o spewrmograma undeva anume? Adica, e mai..sigura undeva? Si trebuie sa faca ceva special inainte, in afara de abstinenta 2-5 zile????? Pisix, parca imi amintesc ca ziceai ceva intr-o "arhiva" dar nu am gasit-o decat pe cea care spuneai "asa cum am mai spus..."
2.Cam ce trebuie sa facem - analize, doctori, recomandari, dati-mi si mie un puct de pornire pt ca sa ne creasca nr spermatozoizilor- mentionez ca soctul meu are varicocel. De la ce doctor sa pornim? E recomandabila operatia? Ma gandesc in primul si in primul rand la sanatatea lui. Ii afecteaza cu ceva sanatatea acest varicocel?
3.Noi "tocmai" vroiam sa facem FIV- (trec peste epopeeain care m-ma dus ca o floare si cand colo nu imi daduserea sa fac analizele necesare ) cand...am descoperit ca am e-colli in secretie vaginala Am facut tratament cu zinat-10 zile, si eu si sotul meu. Am repetat analiza- nu imi trecuse. In schimb, sotul meu nu avea (nu stiu daca inainte de tratament avea sau nu, ca el nu facuse analiza). Am luat iar tratament amandoi- ciprinol- inca 10 zile. Tot nu mi a trecut!. Acum am inceput tratament cu Viusid- pt 3 luni (si eu si sotul meu) si, dupa primele 3 saptamani de viusid- o sa fac intravenos 10 zile de Ceftazidin si sotul meu Augmentin! mentionez ca sotul meu ia soi Spermotrend. Intrebarea mea este, stie cineva vreun tratament efeicient pt e -colli? c aimi vine sa imi iau campii!. A mai facut cineva tratament cu Viusid?

Imi cer scuze ca am scris atat de mult, si va multumesc pt rabdare


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

michi,vroiam sa te intreb ceva....sotul tau din ce cauza avea azoospermie?eu am inteles ca daca nu ii ies sotului meu bine analizele (cariotip si analiza microdeletiilor crom y)nu mai are nici o sansa la biopsia testiculara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Luca-Luca tare mi-e teama ca nu o sa-mi iasa ceva frumos. Vezi tu, sfaturile mele sunt din ce am citit pe net , unele tratam au fost testate pe pielea mea, a rudelor si prietenilor de unde am tras anum concluzii. Nu am studii de specialitate sa sustin o anumita teorie. La un mom dat ma batea gandul sa fac un curs de terapii naturiste dar am renuntat. Incerc la sf de sapt sa vad dc mi se incheaga ceva deoarece in timpul sapt nu am timp.
Pisicel nu ma trec eu cu manuta mea pe prima pag , astept sa ma treaca urmatoarea -duta. O sa corectez in listuta ce mi-ai spus. A.. vezi ca eu tot o vreau pe Ana ta de nora, e dispus sa o astepte Cezarica al meu.
Csana inainte de FIV min 3 luni de Vitex Fruit 2 sau 3/zi, de acum poti lua omega 3 3/zi, acid folic 1mg/zi si o vitamina E la 2 zile. Sotul tau pe langa Gonal f poate lua si el omega 3 3/zi, acid folic 1mg/zi si o vitamina E la 2 zile.
Dear_bambie am grija de mine, beau laptic pt ca am citit ca-i face bine.
Andra te-ai hotarat unde o sa faceti FIV-ul? Tin pumnii sa strangi banutii mai repede.
Impatience intradevar link-ul cu spermograma nu mai merge, pb pt ca a fost bagat in arhiva. Deci ....spermograma buna face dr Matei Mioara, dr bun urolog este Damian care poate fi gasit miercurea la clinica Gynera. Atentie mare cu toate antib alea, nu fac bine . Tb sa asteptati o per sa-si revina organismul dupa ele si abia apoi sa intrati in FIV. Pt tine sa iei de la plafar ovule cu propolis Miprosept ,vezi ca scrie supozitoate pe cut dar pot fi fol si ca ovule. Seara inainte de culcare pui unul si un tamponel pt ca pateaza chiloteii. Sex protejat sa nu plimbati balaurul de la unul la altul. Spalaturi cu ceai de rostopasca+musetel (infuzie o lingurita la 1 l). Faci operatia ac imediat dupa ce termini cu sangerarea pana la CM urmator iar in zi 10 a lui repeti anal secretiei.
Hudak_ali cauza exacta a azoospermiei sotului nu o stiu, avea ASLO mare , sufera de psoriasis aparut pe fond de stres si o funct proasta a ficatului. Analizele genetice nu arata dc veti avea la biopsie, arata dc exista anomalii genetice. Deci pt a nu-l supune degeaba la o biopsie testiculara se fac ac analize ca sa se vada dc se merita sa-i mai cautati. Poti fi si normospermist dar dc nu ai cariotitul si microdeletii cromozomului Y bune nu ai voie sa faci copii.



www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 7+

Mergi la inceput