Puiuti de Randunici 2008! (139)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

uitasem..
Kya, nasol cu lapticul.. sa speram ca a fost un accident cu cutia aia..


Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Pe scurt:

Ati fost mor-ta-le!!!

Nici nu stiti ce rau imi pare ca am ratat petrecerea, numai din cauza de randunoi care mi-a luat locul la calculator. Asa ca m-am hotarat: neaparat ii scriu lui Mos CraciuN sau mai bine lui Mos Nicolae ca e mai aproape sa-mi ia nene si mie un laptop sa stau si eu asa ca(,) Clau in plapuma si sa scriu pe forum.
Am citit , am citit si cand am ajuns la final, tocmai s-a spart petrecerea, ati plecat tuate la nani.

Asa ca ma duc si eu ....NB

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gata si eu...am culcat si copilul Teo POt sa ma retrag , a fost o zi fructoasa
Stela suc nu i-am dat, dar data viitoare o sa tin minte ce m-ai invatat Calugarita n-oi fi, dar sa stii ca e post oricum
Lunysuper mufarina de 8 luni
Kyanasol cu vomatul Bine ca i-a trecut ...si eu ma intreb ce-or pune astia in unele cutii sau cum injecteaza bananele
Bubu/Tuchiam asteptat sa gasesc manualul 1 an, oi mai sta o zi sa masurati voi "masurile" Multmesc anticipat
Mihutzama predau
Noapte buna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

no, ca m-am intors si eu la spartul targului! am vazut ca nu ati vrut sa-l cumparati pe mr. m. ... il iau inapoi! asta e! ma resemnez!
auziti, dar ce inseamna "cotoharla" ? macar sa stiu si eu cat de tare il injur:)

n-am ajuns inca pe fundul marii, dar daca imi pun bolovanul de gat cred ca rezolv si asta. mult nu mai am:)
am fost prin vada cu "flipper", ne-am balacit, apoi i-am dat papa, l-am pregatit de nani si de 2 ore si jumatate m-am rugat de el sa doarma!!!! abia acum a adormit, dupa un scandal monstru! a urlat mai rau ca niciodata...musca cu ciuda din suzeta, chiar si dupa ce l-am dat cu dentinox, tragea niste partzuri si niste ragaieli atomice, cu miros puternic de usturoi...am uitat sa va zic ca i-a "condimentat" al meu piureul pregatit de mine ieri (pt 2 zile) . el sustine ca a pus doar putin usturoi, dar nu am reusit sa-l conving sa-mi defineasca acel "putin". eu zic ca asta si dintii sunt motivul de racnete...el sustine, ca...ceasul rau, pisica neagra!

maine fiind luni si cica incep iar monti ...m-a apucat sa devorez rezervele de "interzise" din casa, ca sa nu mai ramana tentatii. asta inseamna: cozonac, ciocolata, prajitura, pufuleti...acum ma gandesc sa-mi pun si un pahar de "taur" ca poate adorm si eu mai repede...asta e efectul bauturii asupra mea:)))) si un pahar este arhisuficient ca sa-mi asigure somn adanc pt muuuuuulte ore!

pe masura ce va citeam imi veneau replici in minte....dar m-ati pierdut! nu a mai vazut crenguta asa logoree de cand mama ei a facut-o!!! asta in conditiile in care liana e data disparuta! daca era si ea pe aici...mama, ce iesea!!!!

send, ca iar vad ca s-a ajuns la pagina 20:)

cristina, mi-a parut bine sa te revad!!! claudia, sunt tare bucuroasa ca ai intrat in gashca noastra! daca apare si simonette, ma declar impacata! .....aaaa si duamna cu speranta si cu iedul ei, varuna...nici ea nu a mai venit de ceva vreme...si acum, ca e post, trebuie sa apara si mamip, ca lumea nu se mai casar acum!
heyyyyyyy!!!! bagati puncte, virgule, emoticoane macar!!! aliiiii si tu??? nu mai poti baga nici macar o litera de pe laptopul ala.??? nu mai vb despre cory de la iasi, care a divortat de noi :(
viooo, hai si tu!
dar cami pe unde e? lyvy? haaaaaa? zoze si elara s-au ratacit si ele...

andreea, cum e puiul mic? se simte mai bine?
tuchi, iti promit eu ca atunci cand ne vom face mari mergem in club a:) si-n fire!!! acolo mi-am gasit eu beleaua, pardon, perechea:)
mimo, eu mi-am dorit gemeni! si am:) numai ca i-am nascut la 5 ani diferenta:) si mie mi-a zis la prima echo ca e posibil sa fie 2. m-am speriat, apoi m-am bucurat, apoi m-am desumflat, iar acum respir usurata:)
stela, nu pot sa-ti zic cum a crescut pipota in mine cand mi-ai zis ieri ca eu te-am relaxat :) . tare ma bucur cand reusesc sa inveselesc pe cineva.
bubu....nu stiu ce sa-ti zic, dar te bag in seama:)))
gecko, vreau si eu soare! si caldurica! urasc noiembrie!!! cea mai urata luna din an! urmata cu succes de februarie
olgutza, am uitat sa-ti zic ca tare mi-a fost mila de radu al tau ieri...saracul! cu atatea pe cap!
nicol, si pe tine si pe randunoi. tare draguti ati fost ca m-ati plasat si pe mine la domiciliu :) si pe mimo ca m-a dus la dezmat:)
raluca, ai niste ochi dementiali!!! si clau la fel!!! de sovi nu ma vorbesc!
sovi, alexutza a facut scandal ca nu am luat-o si pe ea la "intalneala", ca voia sa o vada pe "fata mare cu coditze":). am uitat sa-ti zic ca e atat de indragostita de tine , incat mereu ma pune sa ii arat pozele tale:)....o fi oare din cauza sangelui de rusnac?
clodute, arati a copil! cu copil:) vad ca si tu ai un elf micutz si dragutz ca si muffy al lui luny!
mamaaa ce slaba e lunyyyy!!! de ursu' ce sa mai zic? VANESSA PARADIS! numa' ca aia e expirata acum, iar ursu' nostru e atat de fresh:). s-a uitat m. la poze si a zis ca tu chiar ai mutrita de ursulet:). ce i-ai povestit carminei?

in topul cele mai sexy voci din cuib, pe langa mimo cu care eu m-am mai "jucat" de-a hotline-ul:)), eu am remarcat si pe clau! are o voce atat de calda! de fapt, ea toata e asa! mi-ar placea sa fie mama mea . e exact portretul mamei perfecte! si din cate vad si al sotiei perfecte, cu sot perfect!

tuchi, am remarcat si eu tinuta si parul negruuuuuu ! pune-ti si tu halatul ala pe tine si stetoscopul si fa-ti o poza, ca sa te credem ca esti dr ., specialist chiar. uite, ai daramat imaginea clasica a dr. (sunt convinsa ca gecko e la fel!) tare mult mi-ai placut! esti ca ... o sampanie!! spumoasa si efervescenta! si ilincuta la fel! e minituchi! cu oja mov!

send...la ce pagina ati ajuns???


mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

So...
Cum va spuneam...eu citesc nu ma joc...
Am "fost" la film (in patul conjugal -aici e cinematograful ...cu casti la urechi..- fiecare si eu si sotzul cu cite una bucata la o ureche)dar am adormit... si bebe -elf- s-a gindit ca ati scris voi mult si as face bine sa ma trezeasca sa citesc adicatelea dupa ce l-ati vazut si l-ati admirat mi l-ati deocheat ca el nu se mai trezea noaptea DEMULT... Dar nu conteaza e bine ca va citesc pe voi.
Gudinde - mercic mult de urari.
Bubu - nu e nimic prea interesant de spus despre mine... daca vreti ceva sa povestesc... pot sa fac...dar sa am subiectul (pe tine te admir cit muncesti si cita tragere de inima ai la facut toate cele ... si cu 2 bebei)
Mimo - nu stiu de cine povestea Olgutz, poate ea a inteles ca ma cheama Danutz, dar pe mine ma cheama Claudia si Ileana.
Kya - si pentru tine cu ochii tai frumosi (cum bine au spus fetele) dar asta stii tu ;)
Stati ca am luat-o in ordinea in care am gasit mesajele...si era sa uit... ca la memorie stau cam prost desi sunt cu cum spunea Sirena noastra Arielutz si tie unu' mare.

Deci pentru dimineata ....avand in vedere cit e ceasul ... o un capuccino, un ceai, - nu ati mai scris de bebe raciti...dar punem la dispozitie picaturi si siropele...ce vreti voi ...Nu e de la mine nimic din ce scrie mai sus ca nu beau, bebe nu e racit si nu a fost... dar am imprumutat sa ofer si eu ca asa e frumos... trebuie sa vii cu cadou daca vii in vizita.

Deci...nuapte buna...si pentru mine...daca oi mai apuca sa adorm...
Si pupici dulci pentru dieta monti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Moama ce aiurea e sa fii treaz la ora asta... am scris cam aiurea ...dar intelegeti voi...
poooooooooooop
Peseu - uitasem ce vroiam sa scriu... si acum abia mi-am adus aminte... Sovi..MOAMA ce ochi...si nu mai zic ...ca pe urma se interpreteaza si eu sunt un inger sint o zina...
GATA la nani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Da... e molipsitor (vezi Tuchita) adica inca una si ma duc... la Luny e cu pacaleala...adica acolo e "abonament la sala"...asta cu utza sau urlu...nu tine...au pus ei la cale un complot (sora si pustiu') si sora face forta "gratis"...so...Luny...taie bilete mama la intrare...
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Bine bine...m-ati convins...inca unu' si iau si eu prima maslina.
Gata ...poooooop ca miine joc rol de Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

haideti la petrecaretelor

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata Cristina, Buna dimineata....
HAI TREZIREA...ce numai noi ???
Bebe a dormit doar pina la 8... asta e noua generatie... doarme putin...si vrea sa cunoasca mult...

Mergi la inceput