Cum a slabit Nicoleta Luciu 30 kg intr-o luna juma

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Hmmm si eu care vroiam sa o tin,,,, dar dupa ce ca sunt anemica si nu am calciu asta imi lipsea!
Ideea e ca in sarcina eu am luat 30 kg fara sa mananc mare lucru(eu paine nu mananc de felul meu,bauturi carbogazoase mai deloc),,, dar aveam retineri de apa in corp.
Copilu a avut 3100 kg ,, deci,,nu era mare in comparatie cu alte mamici care luau in sarcina 13 kg iar bebe era de 4kg..
A doua zi dupa operatie eram trasaaaaa la fatza si la corp parca ma intepase cineva si scapasem de kg in plus ca prin minune.
La doua saptamani de la operatie aveam - 20 kg din cele 30kg.Fara diete,dar trebuie sa recunosc ca am avut furia laptelui si infectie urinara de la sonda si ma simteam foarte rau.
EEE dupa cele 20 kg date jos ( eu cred ca a fost retinere de apa nu grasime pura ce am dat eu) m-am chinuit aproape un an de zile cu cele 10 kg! Alea erau de fapt grasimea.
Asa ca Nicoleta Luciu in cele 2 luni nu a dat jos asa de usor grasime pura:30kg!!!!Sa nu uite : retentia de apa;copilul;placenta;lichidul amniotic si "alte alea"
Si cred ca kg luate in sarcina se dau mai repede jos decat grasimea veche,dinaintea sarcinii.(Asta am auzit-o si din gura unui specialist invitat la o emisiune TV care se ocupa numai cu asa ceva:diete,masaje etc)
va pup

Mergi la inceput