Nou stil de viata (235)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Cum a slabit Nicoleta Luciu 30 de kg intr-o luna si jumatate!

Daca vrei sa ai repede rezultate, adica sa slabesti aproximativ 3-4 kg pe saptamana, incearca sa iti faci o dieta numai din apa plata, compot de mere fara zahar, facut in casa, si supa de pui.

Poti manca din aceste preparate cat doresti!
Compotul il faci astfel: in 2 litri de apa pui 7 mere taiate cubulete sau felii si fierbi compozitia pana cand se inmoaie putin merele.
Aceasta cantitate o bei pe tot parcursul zilei.
Supa de pui trebuie facuta cu mai multe feluri de legume: telina, ardei, gogosar, morcovi, dar niciodata cartofi, orez sau fidea. Supa e buna si rece si calda. E de preferat sa manaci supa facuta de tine acasa si nu una de la restaurant, unde o mai prepara cateodata si din cele la plic, care contin zahar. Aceea, evident ingrasa.

Dimineata - o cana mare de compot. Dupa doua ore, daca iti este iar foame, bea 300 ml de compot de mere.
La pranz si toata dupa-amiaza - cate o portie de supa de pui in care sa fie si o bucata de carne, ciocanele sau pulpe superioare, de pe care este important sa scoti pielitele.
Daca la un moment dat crezi ca nu mai poti manca atata supa, incearca un ardei iute si iti creste pofta imediat.

Nu conteaza la ce ora e ultima masa. Daca nu esti acasa, poti apela la batoanele fibrobar, maximum doua pe zi.
Nu ai voie paine si nici dulciuri, oricum fibrobarul iti taie pofta de dulce.

Poti sa tii acest regim cat timp vrei sa slabesti. Cand il termini, mananci carne la gratar, salate si iaurturi.
Faza faina: cand citeam pe net articolul, a aparut pe pagina si poza Nicoletei Luciu si Meri, fericita, striga: Uite, mami! Cand colo, mami e cat trei Nicoleta Luciu!



Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza mai pe la pranz.

Caro multumim de nou capitol si spor la sherifat.

Tzuni ce faci? Compot de mere sau supa de pui? Auzi mai Tzuni dar de la ce scade??? Nici la mine n-are cafeaua nici un efect.

Puskin cum iti place Slovenia?

Anda multumim de noul blog si succes in contiunare in afacere.

Mamicadulce sper sa-ti vian elanul cat mai curand si de sport. De fapt sper sa-mi vina si mie, ce s-o mai dau de gard.

Roxa n-o sa-ti vina sa crezi dar ieri (marti) cred c-aiu fost cele 3 ceasuri rele si pentru mien. Era sa am 3 accidente numai de dimineatza in drum spre servici. Oricum bine ca esti ok. Ai ds masina la revizie?

Cami cum te mai simti? cate saptamani mai ai?

Mephala felicitari pentru 1.5 luni de abstinenta. Acum ca incepe postul cred ca nici atat n-ai sa mai pui gura pe dulce. felicitarile mele.

Dana buna, rau gluma....

Gusta spor la treaba.

Tlaura esti mai bine? Ai rezolvat ceva cu educatoarea de la gradinita? Povestea ta imi aduce aminte de mine. Eu in fiecare zi aveam 2 educatoare si la una mergeam de drag dimineatza dar cand era cealalata dimineatza (care ma batea) nu vroiam sa merg si pace. Pana cand n-a vorbit mama mai serios cu ea nu s-a potolit.

Revin....

Cuba 2008



Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut fetelor!

Azi a dus Nasty masina la service...cica nu are nimic. I-au verificat lichid, tot si i-au schimbat de control placutele...

Fetelor, iar mananc haotic, nu stiu ce dracu e cu mine! Cand ma loveste o pofta, simt ca nu ma pot controla, cum e asta? Cat am tinut dieta draconica reusisem sa-mi impun ca "nu exista pofte" unde mi-e taria de caracter? Unde mi-am pierdut ambitia?

Zuzi, bine ca ai scapat si tu cu bine...nu stiu ce sa zic, eu nu cred in faza cu ceasuri rele, in general nu tin cont decat de superstitiile pozitive, alea rele nu se pun ... martea e o zi obisnuita pentru mine...

Tzuni, e tare Meri, si Serban cand vedea intr-o revista o tipa cu par lung si negru, spunea ca aia e mami...ieri mi-a spus: "Roxi, esti pregatita de plecare? Arati tare bine!"

va las...mai am niste treaba...

Sper sa vin dimi la cafelutza.

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaera spune:

Buna, fetelor!
revin si eu la ceas de seara, dupa ce-am mancat toata ziua ca nesatula, mai-mai sa pun inapoi cel 1 kg pe care l-am dat jos in weekend. De fapt, eu nu cred ca slabesc in mod real (nici n-as avea cum, la cat mananc si mai ales ca nu fac niciun sport acum) ci doar mai fluctuez in greutate in functie de cantitatea de mancare din ziua respectiva.
Voi cum reusiti sa va tineti de o dieta sau sa mancati asa de putin? Citesc pe aici meniul zilnic al unora dintre fete si ma minunez cat de putin mananaca. V-ati speria daca as posta cat de mult mananc eu. Nici nu vreau sa ma gandesc, ca ma speriu si eu.

Carolinah, multumim pentru capitolul nou. Nici eu nu m-am regasit pe lista in cadrul clasamentului actualizat, desi uneori am dat raportul (e drept ca, din cand in cand, am uitat) ci la categoria "au luat o pauza" (a 7-a de sus). Daca se poate, as vrea sa revin in zona clasamaentului, poate macar asta ma mai stimuleaza sa ma apuc de treaba.

Delidana, multumesc pentru urari si pentru ca ai intrebat de mine. Nu mai intrasem in ultima saptamana deoarece am fost ocupata, apoi am plecat intr-o scurta excursie la Viena. A fost foarte frumos, am vizitat multe locuri si mai ales am mers mult pe jos. M-am intors cu bateriile incarcate, macar de m-ar tine mai multa vreme. Oful meu cel mai mare e lipsa de timp si de mobilizare pentru miscare. Tot speram sa ma apuc de alergat, dar din pacate a venit frigul. Am gasit in schimb o sala in zona Traian si vreau sa incep sa merg acolo cat mai curand. Ar fi super sa reusesc sa fac si abdomene ca tine, dar eu mai mult de 20 nu rezist.

O seara buna tuturor. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor! Da' ce quiet last night! Unde ati fost? Ok, va invit acum la o tare.

M-am trezit de dimi si m-am apucat de citit articole pe net...totul a pornit de la soundtrack-ul filmului Twilight, dupa cartile lui Stephanie Meyer se pare ca am de citit o noua serie cu vampiri ...blue, here I come...tocma am trecut la AC DC....prea mult romantism strica zau!

Dragelor, azi tre sa-mi tineti pumnii...acum nu va divulg nimic, pove deseara, sper sa ajung si la sport! Acum merg sa vad cu ce sa ma imbrac, e important...

Va pe toate si va doresc o zi minunata!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola dragele mele,
Am reusit sa ma eliberez putin si prtofit sa intru sa raportez. Cam tarziu, Caro, sper ca mai primesti rapoarte intarziate. Scrie 83 si pune un purcel ca duminica aveam 82. Roxa, si io mi-am cam pierdut din ambitzie si iar am intrat la faza "nici o zi fara ciocolata".
Tzuni bafta mare la tribunal, hai sa termini odata si sa faci cheful ala virtual (pe forum) cu chipsuri, bere si alte chestii care ingrasa.
Gusta, cat de departe de Roterdam stai? ca s-ar putea sa iti fac o vizita in ianuarie.
Roxa, de craciun vreau sa viu la cluj. Ma gazduiesti cu tata familia???
Va las si revin mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Dupa ce ieri am avut o zi infernala azi e si mai si.Plus ca Mara a cazut cum stie ea mai bine si are o vanataie aproape de tampla si asa am pazit-o toata noaptea ca daca am pasarele la cap ce sa fac.

Roxa bafta azi si tin pumni,si daca te apuci de cura cu tzuni vin si eu cu voi.Macar sa incercam o saptamana sa vedem ce.

Rolo stau la 20 km de Roterdam asa ca daca vii sigur ne intalnim.Eu vreau.

Tzuni bafta la tribunal si sa scapi odata de toate nebunele astea.

Tumpi vroiam sa te intreb unde te muti ,daca nu e secret?

Mai sunt in zona ca mai am ceva cafea si sa citesc niste chestii si dupa ma duc sa micsorez lista de treburi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Caro: mersi de subiect.
Roxa: bafta!
Tzuni: bafta si tie - nu e usor cu birocratia
Rolo: daca nu te primeste sora-ta, hai la mine
Marilena: spor la treaba si pupici la micuta cascadoare.
Carmen: cum esti?
Zuzi: buna dimineata scumpa - sa ai o zi minunata.
Donna: imi pare rau ca nu esti bine - sper sa iti revii curand
Vic: unde ai fugit?
Tumpi: e definitiv mutatul asta?
Anky: chiar deloc nu mai vii pe aici?
Delia: tu cand incepi sesiunea?
Eu azi iar ma intalnesc cu chirurga ca mai are 2 chestii de facut si-s curioasa ce alege sa imi faca.
Meniul de azi:
o clatita germana (in cuptor) mare cu zmeura si scortisoara, jumate de mar
paste cu gulas unguresc
diseara e in functie de ce se intampla la stoma - probabil ou fiert moale cu crema de branza si mamaliga
Va pup pe toate si va multumesc pentru aprecierile la adresa blogului si pentru urari.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

neata , neata, neata la toata gasca

Carina, tot am citit in meniurile tale de clatita germana la cuptor, cum o faci?Cand zici gulas te referi la mancare sau la ciorbica?Tot zic ca o intreb pe o colega unguroaica reteta de la mama ei de acasa de supa-gulas.Fac eu ceva , imi place,dar as vrea sa incerc ceva de la mama ei.
Cat de mutat e definitiv,ne-am gasit deja casa,dar ne vom muta propriu zis din ianuarie.Casa e de luna viitoare,dar e mult de munca la jobul de aici si preferam sa incheiam pe cale amiabila treburile pe aici si apoi sa ne mutam linistiti.

Marilena, nu e secret,dar nu voi divulga pana nu am toate treburile incheiate.De fel nu-mi sta in fire sa spun inainte de a ma vedea cu sacii in caruta{desi acum ceva timp am spus ca ma mut mai aproape de tine, anky si mamicadulce), cum se spune, asa sunt eu mai superstitioasa.
Oricum abia astept sa ma mut,cam din toate pc de vedere, mai putin al jobului meu,fiinca pt inceput nu am sa pot muncii,dar macar asa pot sa ma ocup in liniste de amenajarea casei, nu cum a fost cand m-am mutat aici,ca nici acum nu le-am pus pe toate la loc cum tb(ma refer la maruntisuri),din lipsa de timp.

Roxa, bafta azi in ceea ce ai de facut, asteptam diseara vesti.

Tzuni, no comment la adresa birocratiei din tara.Bafta ca azi sa reusesti sa inchei inca un capitol din viata vostra.

La noi e o vreme din aia bacoviana, ploua marunt cat sa te sece pe creier, asa ca ma duc sa imi pregatesc o cada cu spume si arome si apoi daca nu imi vine somnul intre timp sa ma apuc sa calc si sa mai strang pe aici.

O zi minunata va doresc.

revin...

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tumpi:
bati bine de tot 2 oua, adaugi, 45-50 g faina, apoi 80 ml lapte si 10 g unt topit, vanilie. Ungi o tava cu unt (24-26 cm diametru), incalzesti cuptorul la 200 grade si bagi tava cu amestecul in cuptor 20 minute. Apoi pui temperatura pe 175 si o mai lasi 10 minute sa se rumeneasca. Asa e simpla. Dar poti pune fructe in tava inainte de a turna mixul de clatita.
Daca vrei reteta de gulas, spune ca o scriu - ungurul meu pe jumate imi zice ca e autentica

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/

Mergi la inceput