buna

buna | Autor: beatrice86

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea!

Ma bucur enorm ca in sfarsit am gasit acest forum si sa ma pot informa si eu cat de cat, doar ce m'am inscris pe site si am vazut ca din pacate nu sunt singura..aceasi problema o am de ceva timp si m'am tot chinuit si stresat pentru ca nu stiu ce si cum sa fac in momentul in care am acesta senzatie de noduri in gat....mi se intampla foarte des in ultimul timp si mie im da si senzatie de voma...si nu imi da liniste prea curand...tot timpul am impresia ca mi'a ramas ceva acolo in gat...si de multe ori mi se intampla cand inghit sau beau ceva mi se blocheaza si incep sa am acea senzatie urata de tot...cine m'ar putea sfatuii sau sa imi spuna mai exact si mie ce trebuie sa fac si din ce cauza este? De multe ori am senzatia cum spus si tipa mai devreme ca ar o bula de aer...si de la cola chiar mi se intampla de multe ori sau accidulat...am vazut mai multe tipuri si se manifeste in mai multe moduri la fiecare...deja numai suport este foarte suparator:( si sper din suflet sa rezolv odata...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna beatrice,

spune-mi te rog daca ai fost la medic pentru aceste simptome, ce ti-a spus acesta, eventual ce analize ti-a recomandat sa faci.

daca nu, doar asa, dupa simptomele pe care le descrii, ma gandesc ca ar putea fi ceva probleme cu tiroida sau oscilatii de tensiune.

nu sunt medic de profesie, dar ma pasioneaza medicina in general, incerc sa fiu cat de cat informata...

asa ca te rog sa iei asta ca pe o opinie personala, pe baza celor scrise de tine si a asemanarilor existente intre starea ta si cea a mamei mele (ea are probleme asemanatoare din cauza tiroidei, diagnostic confirmat de medici specialisti).

pana nu vei avea un diagnostic exact pe baza unui consult de specialitate si efectuarea unor analize aprofundate, cred ca nu e bine sa intri in panica si sa-ti faci ganduri negre...

multa sanatate si te rog din suflet, mergi la un medic specialist, e cel mai bine pentru linistea ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna si bine ai venit

Si eu am aceasta problema, deja de vreo doi ani. Incerc doar sa o ignor :(.

Corina, o sa incerc sa vorbesc cu doctorul. Merci de sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Si eu simteam noduri in git, printre alte simptome care m-au dus cu gindul la probleme cu tiroida.
Am fost la endocrinolog, analizele de tiroida mi-au iesit bune insa calciul a fost dezastru, drept pt. care mi-a dat cipcal si capsule de sunatoare (antistres). Ulterior am citit si pe net si am vazut ca lipsa de calciu da intradevar simptome asemanatoare cu cele ale tiroidei.
Oricum trebuie sa te duci la un medic (endocrinolog in spetza- poate fi ca la mine si oricum niste analize in plus nu strica niciodata)
sanatate!

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Am avut si eu astfel de simptome si toata lumea m-a trimis la endocrinolog ,ca sigur am probleme cu tiroida , dar la fel ca la misha71 am descoperit ca aveam o mare lipsa de calciu (spasmofilie).

Mergi la inceput