Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap39

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucialu...fata draga esti "nebunica" , ca sa fiu dragutza, tu cand mai dormi?? "zapacita" mica ce esti , noaptea a lasa-o DD sa dormim, pastreaza-te pt atunci cand vine bebitzu, multumim mult de tot pentru ce ai facut pentru noi dar totusi la 04:17:10??? , baga-ti mintili in cap ca vin la tini
iti respect retragerea , dar de "log" din sufletzelul meu macar un buzzzzz sa dai sa stim ca esti bine


poop fetele

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz


"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Fetelor,

Multumesc frumos pentru toate aceste detalii. Sper sa fie cat mai putine fete care sa aiba nevoie de informatiile acestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Dupa ce ne-am facut capul doxa de atat informatie , am gasit o povestioara dragutza, din care avem multe de invatat (poate o stiti, dar nu strica sa ne-o amintim), sper sa stim si noi sa alegem ce trebuie sa ne aduca mult visat


CEI 3 ''MOSNEGI''

O femeie iese din casa si vede 3 mosnegi cu barba alba stand în fata casei.
Nu-i cunostea dar, vazandu-i suparati, îi invita în casa sa manance ceva.
"Sotul tau este acasa?" – întreaba ei.
"Nu, este iesit."
"Atunci nu putem intra" – replica ei.
Seara, cand sotul se întoarce acasa, ea îi povesteste despre cei trei mosnegi.
"Du-te, spune-le ca am venit si pofteste-i înauntru."
Femeia se duce si îi invita.
'Nu putem intra toti în casa', replica ei.
'Cum asa?' întreaba ea.
Unul dintre mosnegi îi explica. 'Eu sunt BUNASTARE, el este SUCCES iar celălalt este IUBIRE.
Acum du-te si întreaba-l pe sotul tau care dintre noi sa vina în casa.'

Femeia intra în casa si îi spune sotului, care se bucura. 'Ce bine!! In acest caz invita-l pe BUNASTARE sa ne umple casa cu bunastare!'

Sotia nu a fost de acord. "De ce sa nu-l invitam pe SUCCES?"

Nora îi asculta dintr-un colt al casei. 'N-ar fi mai bine sa-l invitam pe IUBIRE? Casa noastra ar fi atunci plina de iubire!' – a sugerat nora.

'Hai sa ne ghidam dupa sfatul norei' îi zice sotul sotiei.
'Du-te afara si invita-l pe IUBIRE sa ne fie oaspete.'
Femeia iese afara si întreaba: "Care dintre voi este IUBIRE? Pe el îl invitam sa ne fie oaspete.."
IUBIRE porneste înspre casa. Odata cu el se pornesc în urma lui si ceilalti doi. Surprinsa femeia întreaba: "L-am invitat doar pe IUBIRE. Cum de veniti si voi cu el?"
Cei trei mosnegi replicara: 'Dacă l-ai fi invitat pe BUNASTARE sau pe SUCCES, ceilalti ar fi ramas pe loc, dar de vreme ce l-ai invitat pe IUBIRE, unde merge el mergem si noi. Unde este IUBIRE este si BUNASTARE si SUCCES!!!!!!'

DORINTA MEA PENTRU TINE….

Unde este durere, îti doresc pace si fericire.
Unde sunt îndoieli personale, îti doresc reînnoirea încrederii în abilitatea ta de-a trece peste greutati.
Unde este oboseala sau blazare, îti doresc întelegere, rabdare si puteri reînnoite.
Unde este frica, îti doresc iubire si curaj.




in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz


"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Lucialu si mada voi fetelor sunteti adevarate "tratate de medicina"...daca multi medici ar cunoaste si aplica cele expuse de voi, cred ca viata multora ar fi mult mai usoara!

Ma gandeam ca pina la urma, tratamentele naturiste si recomandarile cu privire la modul de hrana si viata expuse de voi, ar ajuta pe toate fetele, chiar si pe cele fara endometrioza.

Si poate daca ne vom "trata" asa cum ati zis si voi, Dzeu ne va feri pe viitor de boli mult mai cumplite....Pentru ca pina la urma noi nu facem decat sa ne intarim sistemul imunitar, ceea ce nu-i putin lucru.

Va multumesc pentru sfaturile voastre si va doresc sa va vedeti dorinta implinita...nu mai curand....ci atunci cand va vrea Dzeu, pt ca acela va fi momentul cel mai potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Mada, frumoase vorbe mi-ai zis tu mie! cred ca mi le pun ca status multa vreme de acum incolo...

Pup, Lucica, fata frumoasa, o sa iau si eu la puricat subiectul de naturiste, cand oi avea ceva timp, ca tot vreau sa mai rezolv cate ceva pana la FIV 2, macar in background.

Aerlilian, eu am tinut pana acum o dieta care m-a slabit 2 kg in 3 zile, dar mi se pare cam complicata. De duminica o sa o incep pe cea a Nicoletei Luciu de dupa nastere (e pe net)si va tin la curent cu rezultatele Asta am zis-o mai mult asa, pentru alte fete, ca tu esti mai mult decat OK!

Lilisor, si mi-as dori sa stiu sa te sfatuiesc mai bine pe ce drum sa apuci!

iliraluca, vezi ca gasesti pe youtube filmulete cu administrare subcutanata sau intramuscular la astfel de injectii!

Acum, sunt zapacita de cate info ati reusit sa strangeti legat de endo... si asa ma regasesc la ce a postat Lucia despre tratam FIV corelat cu endo... de altfel, explicatia "subliminala" a dr din Austria asta a si fost+ ? sot.

Va las si fug sa citesc povestea de succes a lui Ralu

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Fireyes,

Multu frumos, e mai infricosator sa vezi decat sa iti faci injectia. Am vazut acolo si cred ca am facut-o corect. Am mai citit si am inteles ca au mai patit si alte fete sa le vina dupa 15-20 zile de la prima injectie, asa ca sunt mai linistita.

Vreau sa incep si cu ceaiuri, regimul il cam tineam de mai mult timp, mananc sanatos din principiu, fac painea acasa doar cu faina integrala si cu samburi de diverse lucruri asa ca sper sa am rezultate bune.

Multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mada23 frumoasa poveste si foarte adevarata! Unde nu e iubire, nu poate fi nimic frumos si bun!!
Lucialu stii ca eu ti-am mai spus, ca eu nu am avut niciodata dureri de nici un fel, am avut CM mereu regulat la 28 zile ceas si in copilarie nu am fost deloc bolnavicioasa. Eu cred ca ma incadrez la endometrioza atipica, fara simptome. Cu sitemul imunitar cred ca stau bine, pentru ca pe mine orice gripa, viroza, sau raceala ma tine 2, 3 zile max., orice rana mi se vindeca foarte repede si nu am avut niciodata, nici o boala care sa ma tina la pat. Deci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...ciao...

Lucia ...draga mea draga: punct ochit...punct lovit...
....eu m-am recunoscut perfect in descrierea neajunsurilor create de endometrioza....chiar ea mai asimptomatica(la figurat)dar cu:
...anovulatii,tromboza placentara...calitate ovocitara proasta(sa nu mai pun si virsta...),implant prost=avorturi repetate,fiv-uri negative...c.m.f.redus...uff...si eu care ma consideram supersanatoasa.......si de aici si dilema mea...si poate negarea realitatii.......luni am sonoisterosalpingografia sa vedem cum e trompa nou desfundata si mai mult sa vad cum e si endometrul dupa acest prim ciclu m.post HSC operatorie...apoi ma mai gindesc ce strada sa apuc...un per te amica mia...
Mada ...supermada..
Magdita Aerlilian

Fireyes...ce plan are cu tine dr.austriac???...

...dragele mele dragi..... ...
Ioana...multa bafta iubita ...sa auzim de bine...TUTUROR beta mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Buna dimieata,fete dragi........
Ma gandeam ce inseamna sa te intereseze un subiect cu ardoare.....cate stim si cate nu stiu altii care ar trebui sa ne ajute......daca ma gandesc ca unii medici(nu generalizez)stiu despre endometrioza cam cat stiam eu in primele 2 saptamani dupa operatie,mi se pare f. grav.In fine asta e.......
Vroiam sa va spun si eu ca bioenergeticiana mea mi-a recomandat sa iau"COMBINATION FOUR"DE LA RBC LIFE SCIENCES-un supliment alimentar pe baza din extract din frunze de zmeura,frunze de damiana,radacina de aralia,radacina de lemn dulce,fructe de calin si radacina de gin sengAre actiune antivirala si antiinflamatoare, favorizeaza destinderea musculaturii netede a uterului, normalizeaza nivelul glicemiei, stimuleaza sistemul imunitar, impiedica sinteza excedentara de gonadotropina si dereglarea functiilor uterului, normalizeaza menstruatia, se administreaza pe timpul toxicozelor la femeile gravide. Actioneaza benefic asupra sistemului nervos, mareste potenta sexuala. In acelasi timp normalizeaza functionarea tubului digestiv, si are actiune diuretica si diaforetica. Se prezinta sub forma de tablete (100 tablete intr-un flacon).In plus tot de la ei acid folic.Impreuna cu sedinte saptamanale la ea ,am reusit sa am un ciclu regulat la 28 de zile fara dureri.Ma rog asta cu durerile e relativa ca in momentul in care stiu ca trebuie sa vina si simt cea mai mica intepatura iau un nurofen forte si gata.........nici o durere nici o problema.Eu care inainte treceam de faza incipenta a ciclului doar cu injectii intravenoase de diverse......In schimb mi se pare ca luna asta sindromul premenstrual,gen iritabilitate si "mica cadere nervoasa"cu plans la sv.(ma rog acum imi e rusine ca deobicei ma controlez dar acum nu am reusit......)a fost mai prezent.
va pup pe toate si va urez un w. calduros si frumos........


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piroscka spune:

Sper sa ma primiti si pe mine printre voi. Tocmai am efectuat o laparoscopie la Szeged care s-a transformat intr-o operatie clasica, fiind diagnosticata cu endometrioza si uter bicorn. Pana acum am mai facut 2 Fiv-uri, stiam ca am uter septat, in nici un caz uter dublu, iar de endometrioza habar nu aveam. Cunosc putine lucruri despre acest diagnostic, nu stiu daca asta este cauza pt care ani de zile nu am ramas insarcinata, sper sa aflu cat mai multe aici alaturi de voi.

Mergi la inceput