Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

eu am deja vreo 3 kg in plus. ritm normal pentru mine, ca la Bogdan m-am ingrasat 24 de kg in sarcina.
Chiar ca e liniste azi.

Bebe Beca, ce face fetita? Felicitari pentru rezultatul negativ la anticorpi.

10+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Si eu m-am ingrasat vreo 2 kg...sa ne tineti pumnii maine k mergem dimineata la analize ..sa ne intepe nu ne prea place..dar trebuie...toate burticutzele

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

mie mi-e frica sa ma cantaresc....si de fapt nu stiu exact cat aveam inainte, oricum, la sarcina trecuta pusesem 13 kg in 24 sapt,...asa ca...ma astept in total sa pun cel putin 20 kg in sarcina...o sa ajung la 90

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu nu m-am ingrasat deocamdata si sper sa o tin tot asa. oricum, am si inceput greluta deci nu prea ar fi ok sa iau mult in greutate. si la sarcina trecuta am pornit tot asa de la 70 kg si am ajuns la 90 in luna a noua de sarcina. acum nu am pofta de mancare si incerc sa mananc cat mai sanatos pt ca nu vreau sa mai ajung acolo.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

va burtici si bine ati venit burticilor noi, sarcini usoare si bebei sanatosi!

noi ca de obicei suntem fara simptome, in schimb au inceput sa ne deranjeze blugii, asa ca am desfacut primul nasture , oricum e bluza lunga Iar in greutate noi nu am luat deloc pana acum si avem pofta de mancare slava Domnului, o fi poate din cauza ca am facut schimbari in alimentatie, cine stie.

voua ce eco vi s-a spus sa faceti, pt ca pe mine m-a pus doar dr de familie sa ma programez la dublu si la triplu test, iar ginecologul nu mi-a zis nimic inca. Mi-e frica sa nu se trezeasca sa ma anunte prea tarziu si sa nu mai fie locuri.

imi spunea azi o prietena graviduta care naste in weekend ca nici nu are rost sa fac si dublu si triplu test, dublu e suficient si ca mai importanta e morfologia fetala.

acum nici nu mai stiu ce sa cred. sunt si eu mica si dezorientata

7+
In asteptarea unui inger


GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Alinutzatrebuie sa faci prima eco, in care masoara dimensiunile lui bb si vad ca totul e ok, la 12 saptamani, a doua cea morfologica f importanta la 5 luni.
In rest mai e triplul test care aici se face cam pe la 5 luni si cam atat in materii de chestii importante de facut.

Sper ca ti am fost de ajutor.


Bebe Beca ce mai face Rebeca? ati aflat rezultatul la exudat?

Noi cu Marc tocmai am scapat de un virus de raceala ce a dat si laringita.

Pupici

NOI 9+ si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela3970 spune:

Eu sunt f. frustrata. Medicul ginecolog m-a programat peste o luna, medicul de fam. inca nu m-a luat in evidenta, nu stiu ce analize tre' sa fac, daca trebuie sa fac ceva in perioada asta sau pur si simplu e prea devreme.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Eu am incercat azi sa ma programez la dr Pop pt morfologia de primul trim si nu aveau locuri decat in februarie. Bun si asa ca morfo pt trim 2. Voi avea 21 saptamani si.
Pt primul trim m-am programat la dr Iosup pe 5 ian si imediat ma voi duce la triplu test pt care eu stiu ca nu iti trebuie programare.
Mi se pare atat de lung primul trim.
Astazi parca am mai scapat si eu de dureri de burta. Sper sa-mi dispara incet incet ca tare ma streseaza..

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 4 saptamani.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Eu nu am facut triplu test la Bogdan si nu intentionez sa-l fac nici acum daca nu imi spune doctorul. Din ce zicea dr. meu, exista si alte metode prin care sa iti dai seama daca e ceva in neregula cu bebe din burtica (ma gandesc eu ca eco), si ca triplu test da de multe ori rezultate eronate si mai mult panicheaza lumea.

Eu din pacate as manca non-stop


10+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
si mie mi se pare tare lung acest prim trimestru, mai ales ca dr mea mi-a spus sa mai vin la ea abia peste o luna.Adica nu o sa mai stiu nimic despre bebelus timp de o luna.In rest eu ma simt rau toata ziua, sper ca dupa primul trimestru sa treaca aceste stari de rau.Am pus vreo 2kg si mi s-au cam latit anumite parti ale corpului.Noi inca nu am spus nimic la nimeni, sper sa nu se prinda cei din jur pt ca inca nu vreau sa spun nimic.
Fetele cu tiroida, cum sunteti? Eu ieri mi-am facut tsh si e in limite normale iau levothyrox in continuare, in schimb am emotii cu toxoplasmoza , pt ca nu am anticorpi si am motanel acasa, care numai in bratele mele ar vrea sa stea, dar sper sa fie ok. Fetelor care aveti pisicute cum va descurcati cu ele?

7+

Mergi la inceput