Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Elena, multumes!
Am descarcat Burda baby dar mai departe nu stiu. Tiparele sunt in format jpg. Lumineaza-ma si pe mine, te rog!
Pupici pt Petru!

Ochi_verzi, multzam de aprecieri!

Tonia..da, Stefana seamana mult cu Edson! Si...da..suntem tare fericiti!

Eu am reusit sa termin ieri o poseta din tafta neagra. Comanda!
Nu am reusit insa sa fac poze. Le fac maine!

Spor la lucru, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Vianne, hai sa raspund eu ca e revista de la mine. Le deschizi cu orice gen ACDsee, Fireworks... sa vezi pozele. Apoi ai optiunea de a printa si trebuie sa alegi "fit to page"(va avea margini oricum, trebuie decupat). Apoi printezi sa zicem foile de la A1 la A10, le decupezi(ai grija sa fie exact conturul fara carioca verde deci decupezi unde a fost trasat cu carioca nu direct pe margine) si le lipesti dupa schema. E ceva munca dar sunt tipare uzuale, le vei folosi mai des, sper. Elena le are, Lorina, eu si am facut mai multe dupa tipare de acolo. Bafta!

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Alina, multzam fain de tot!
Asa o sa fac, deocamdata nu am toner la imprimanta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Vianne, vezi ca iti trebuie toner color!

Alina foarte bine explicat, eu nu m-as fi descurcat asa de bine!

Elena de Petru (17.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ehei, de cand nu am mai scris pe aici! Treaba e ca mi s-a stricat masina, drept pt care m-am apucat de tricotat

Alina tare frumoasa camasa facuta de tine
Vianne ce frumoase posete faci tu, esti specialista deja. O observatie la BurdaBaby: exlpicatiile sunt in maghiara (sau ce limba o fi aia) si partile croite trebuie sa le unesti pe ghicitelea mai mult. In rest, sunt modele frumoase. Spor la lucru!

Bun venit fetelor mai noi Abia astept sa vad creatiile voastre.

Eu stau cu o salopeta inceputa pt Lori, din blug, si maine mai bibilesc un pic masina sa vad poate o induplec. Daca reusesc, ma bag si la o jeaca pt tati din Burda 10, iar sunt inconstienta, dar poate iese ceva.

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Lorina la ce te referi cand zici ca s-a stricat masina; nu mai coase deloc?
Mie mi s-a stricat odata din cauza uleiului de mecanisme fine din comert care contznea mai mult apa; s-a blocat eu am fortzat-o si mi s-a rupt o piesa metalica pe care cu mare greu am reusit sa o fac. Am avut noroc de un strungar f bun care mi-a facut alta altfel puteam sa arunc masina la gunoi. De atunci am cumparat ulei de la pfaff (a nu se considera reclama?) si nu am mai avut probleme de atunci. Uleiul se pune doar o picatura dar nu inainte de a o curata f bine altfel uleiul in combinatie cu puful si praful blocheaza mecanismele.

Tonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Tonia ce-i drept nu cred ca e iremediabil, si nici nu stiu macar ce are, dar cica e "boala" veche (socruela spunea ca asa patea si ea pe vremea cand cosea ea). Se intampla cam asa: imi coase bine 2-3 ture, dupa care incepe sa incalceasca dedesubt, dar tare. La salopeta neterminata de care ziceam s-a blocat si acul de a trebuit sa ii scot surubul si talpita ca sa pot debloca si salopeta si acul si sa pot taia ata. Nu mai spun cate cusaturi cu ata desirata am tras. Nu e de la tensiunea atei, nici de la suveica, masina am curatat-o, am si uns-o (ce-i drept nu cu ulei Pfaff). Banuiesc ca ar fi de la graifer, acolo se incalceste. Am lasat-o sa faca si pauza, deh poate are toane si vrea sa se odihneasca Veronica mea Vedem maine, ca azi socruela mi-a atras atentia ca e sarbatoare

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Am venit sa ma laud un pic si sa astept sfaturi.
Am facut o pijama pt Diana dintr-o camasa de noapte pe care o aveam de ani buni prin dulap, dar era asa mai de moda veche si n-am purtat-o (oricum prefer pijamalele)
Am pastrat in linii mari partea de sus(guler, butoniere,...) mai mult am modificat, pantalonii i-am croit din ce-a ramas, dar cum n-a ramas cat imi trebuia, am improvizat in partea de sus, i-a ajustat cu alt material(nu se vede de bluza), maneca am modificat-o pastrand partea de jos, danteluta aceea. Si normal ca azi am uitat sa cumpar nasturi, asa ca i-am pastrat pana maine pe cei de la camasa, nu de alta, dar fii-mea a zis c-o iubeste si vrea sa doarma cu ea.

Pantalonii lila, i-am facut din niste raiati de-ai mei, asta asa mai mult pt a ma invata.De joaca sunt ok. Si aici am pastrat mult din ei, mai exact am modificat.Ceva, ceva a iesit. Din partea de jos fac o fustita, dar mai am de facut cate ceva pe la ea.
A si la pjama atata am masurat si tot am gresit un pic in fata, dar n-am avut niciun chef s-o descos(e diferenta de 5mm intre parti).
pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Elena, Lorina multzam fain!

Ochi verzi, am vazut pozeleSint supeeer, fara exagerare. Detaliile sunt perfecte... Cand eu zic ca eu nu sunt in stare de asa ceva, stiu eu ce zic
Felicitari! Le meriti
Diana e tare scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sar'na, Vianne!

Mergi la inceput