Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Haideti mai, tot singura sunt pe aici?

S-a trezit Andrei cam ragusit si e apatic. Nu pare sa aiba febra, e rece tot, o sa ii iau acusica temperatura. Macar a papat tot biberonul. Am revenit la Parmalat, dar e dulce rau, si vanilat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Rox, sunt si eu pe-aici numai ca sunt un car de draci tot cu mancarea lui fi-miu. S-a trezit dimineata la 6, i-am dat un biberon de lapte pe care l-a supt in somn si a mai dormit pana pe la 8.30 Pe la 10 am incercat sa-i dau fructe (piersica cu nectarina si cateva lingurite de iaurt) - esec total. Am incercat iaurt simplu, pe care el il papa cu placere, dupa 2 lingurite a renuntat. Am incercat bucatele de banana...nimic. Nu stiu ce sa ma fac cu el, sunt la capatul puterilor, m-am saturat sa tot incerc variante de mancare si el pur si simplu sa refuze. Evident ca pe la 12 o sa-i dau un biberon de lapte ca nu pot sa-l las nemancat, el o sa se sature dar problema cu mancarea solida ramane nerezolvata.

Andreea in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast, nici Cristi nu mai vrea sa pape fructe, pasate nu se mai pune problema de multa vreme, sunt cahhh, dar am remarcat ca daca ii dau para intreaga in manuta papa jumatate sau o bucata mai mare de mar, asa ca il pacalesc cu ele, nu-i mai da lapte la 12(el stie ca primeste laptic daca nu papa si te exploateaza), lasa-l sa pape mancarica la 13, eu ii mai dau buscuiti, sau mai fac praji cu mere sau alte fructe, nu se omoara dar ciugule, iar la 13 ii este foame si papa.
Ma dau si eu cu parerea.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana ai spus cam tarziu de sopingareala la Mall Vitan, nu am cu cine sa-l las pe Cristi, macar de dragul plimbarii si clatirii privirii mele as fi venit, ca de cumparat nu prea am buget mare(s-au dus pe masina lui tati...hihi)....alta data........daca vine tati dvreme te sun si poate vin macar sa-ti aduc jucaria pt Celia.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!
Haideti la.
Noi am scapat noaptea trecuta de febra, nici ieri ziua nu a mai facut. Am fost joi la doctor si a zis ca are putin rosu in gat. Sper sa fi scapat si sa nu mai facem febra. Nasul ii mai curge totusi putin.

sanatate la ceilalti copilasi bolnaviori.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Aniast felicitari pentru fetita,sa fie norocoasa ca mami a ei! Si eu zic ca si Cecilia,nu-i mai da laptele la amiaza,o sa fie nevoit sa pape mancarica,de foame...si la noi,dimineata la papat de fructe,trebuie sa fac show uneori,musai sa ne uitam si la desene animate...

Cu intarziere,la multi ani sarbatoritilor de ieri,Mihnutzu si Raul!

Vad ca Teo si Maria plecara la nunti...drum bun si distractie placuta!

Multa sanatate micilor bolnaviori!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Dantje voi ce mai faceti,sunteti bine?

Mad cum e la servici? Se descurca bona cu Robert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

salutare la toata lumea.

apar si io dupa multa vreme, decand misuna darius toata casa n-am timp de calculator, trebuie sa fiu tot dupa el, atfel deschide cuptorul la aragaz, intra in baie(a invatat sa descida usa) porneste masina de spala..si cate si mai cate isparvi, banuiesc ca ma intelegeti, ca fiecare avem ceva de genu in casa.

lui Darius i-a trecut foarte greu viroza aia...aproape 4 saptamani de tratament a avut, nu antibiotic, dar oricum... injectia inca n-am facut-o. cred ca saptamana viitoare mergem la control si daca totu-i ok o s-o facem.

minunea nu II inca nu s-a intamplat. asta e. asteptam.

am vazut poze de la intalnire, off ce mult mi-as fi dorit sa fiu si io cu voi . Sunteti niste mamici foarte frumoase, iar piticii mergatori(si nu numai) niste dulci. Cred ca v-ati distrat.

Va pupicim.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!
Vad ca azi nu mai avem niciun sarbatorit, de fapt incet incet se incetineste cu zile de nastere!
Olivia tuseste urat!Curge nasul, febra nu prea face, poate asa vreo 37, dar nu mai mult.
Roxana, spor la shopping! Poate le inspiri si pe celelalte fete!

Vad ca la ordinea zilei, este ca de obicei mancarea!Dar se poate, fetelor???Eu cand mai slabesc???Pai cum citesc despre niste placinte, despre torturi/prajituri, ma apuca o foame, de nu reusesc sa ma abtin!

Ce ma bucur sa aud ca tot mai multi copilasi se fac bipezi, pai intr-o luna, veti uita toate, ca acum un timp nu mergea nici unul. La fel va fi si cu vorbitul, cine spune mai multe, dar cand va vorbi al meu/a mea..etc.
Si Oliviei io iese inca un dinte, al 7lea la numar.
Azi plecam la socrii(intr-o ora), in Ucraina, si maine inapoi!Ca luni la servici, din nou. De fapt la noi mereu este asa, avem timp sa plecam doar in we, asa ca, copii mei sunt invatati de mici cu calatoriile.
si ne auzim luni.
We placut la toate!


Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna si de la noi!

Am ramas datoare cu amanunte despre evolutia puiului meu:

Acum doau zile am facut si noi mai mult de 5 pasi singurei! E nesigur inca, dar cum ne-am propus de la bun inceput sa nu-l fortam ci sa-l lasam sa-si aleaga singur momentul eu zic ca-i ok.
Ii plac foarte mult cartile, pozele, tot ce e colorat. Le mangaie si ne arata gangurind ceva numai de el stiut. Stie sa faca papa cu rugaminti si fluturand din amandoua mainile, da pupic cu toata gura sau da nasuc. Cutu Ronna e "sa"(=catel), o trage de urechi si chiunie de incantare. Imita sunete diverse cum ar fi brrr, poc, puh... Daca il intrbam "Cum face bebe balbadac" da din manute si rade. Cam atat altele nu mai stiu..

Avem probleme cu socializarea in schimb...e foarte timid (zic eu), adica nu misca mai pe direct.

Si avem inca doar 2 dintisori, iar cei doi de sus stau sub gingie cu nesimtire.

Merg sa pregatesc masa pana nu se trezeste...

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput