Montignac si sarcina

Montignac si sarcina | Autor: inapreda

Link direct la acest mesaj

Saluti la toate mamicile si viitoarele mamici!

Va rog sa-mi spuneti si mie daca "stilul de viata Montignac" e permis in sarcina. Din cite am inteles eu, citind pe net si pe forumul DC, e un stil de viata, nu o dieta. Si atunci, ar fi permis.

Dar e permisa si faza I sau numai faza II?

Sau...DELOC????

Multu.

O saptamina minunata sa aveti!


15+
Baietel sau fetita???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu stiu ca atata timp cat esti insarcinata, nu e voie sa tii niciun regim de slabit, (exceptie fac regimurile alimentare impuse de medici in urma unor analize specifice), insa e bine o oarecare masura, excesele nu sunt niciodata bune.
Conteaza sanatatea mamei si fatului, restu` se rezolva dupa nastere.
Si repet, analizele sunt obligatorii, ca nu cumva sa ai carente de vitamine, minerale , astfel incat cu regimuri nu stiu cum ai reusi sa le echilibrezi



Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

inapreda....aceeasi intrebare la care ii raspunde un specialist
Intrebarea nr.15: Practic metoda Monti de mai mult de un an. Sunt insarcinata de 3 saptamini si mi-ar placea sa continui sa aplic principiile alimentare ale dietei Monti in timpul sarcinii. Ce se va intimpla cu alaptarea?

R:Metoda Montignac este perfect compatibila cu maternitatea si alaptarea. Va recomandam cartile :" Combaterea obezitatii la copii" si "Metoda Montignac pentru femei". Sarcina este un factor de incetinire a slabirii din cauza tulburarilor hormonale. Daca aplicati metoda Montignac in timpul sarcinii si alaptarii, veti reveni in mod cert la talia dvs de fata (numai daca nu exista factori de rezistenta deosebiti la slabire). Daca apoi urmati faza II, va veti putea pastra pierderea in greutate.
sanatate si o sarcina cat mai usoara
35+Dimitrie

Mergi la inceput