Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Ieri am avut o zi plina, am fost la 2 chefuri, unul de zi si unul de noapte, si l-am dansat pe bebe Asa ca azi sunt puturoasa, stau in pat cu laptopu langa mine M-am simtit putin ciudat la cheful de noapte, se cam uita lumea la mine , ca sunt cu burta mare si dansez, dar daca ma simt bine si aveam chef de dans

17+

poze


foarte bine ai facut ca ai dansat. cat despre gura lumii, nu le-ai spus ca tu esti gravida, nu bolnava?

14+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:



buna fetelor!

adee, bb a tinut ritmul cu tine?

al meu sot ar fi vrut fetitza, pt ca el mai are inca 2 frati, iar frate-su are tot baiat, insa i-a trecut imediat "pofta" de fata cand i-am zis ca-i bine.
eu una chiAR nu-mi mai permit sa am preferinte...ce o fi, sanatos sa fie.

cea mai tare faza a fost ca pana sa aflam ca-i baiat, el tot o tragea cu "fetele lu tata", iar cu o seara inainte sa merg la bucuresti la echo (cand am si aflat sexul), a pupat burtica de noapte buna zicand" noapte buna fata lu tata" adaugand pe urma" tot zic eu ca pup fata da cine stie ce mama de putoi o fi aici".
parca prevestea el ceva.....


acum ma bazaie tot timpul ca sa am grija de baiatul lui.


17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

m_monique i-am lasat sa se holbeze, pt ca oricum nu ma intereseaza ce zice lumea si am mai si plecat ultimii de la chef Daca tot trebuia sa mergem , macar ne-am simtit bine si ne-am distrat.

mihaelacg cred ca si bebe iasa mare dansator daca seamana cu mine. Cand ne porneam la dans, barbatelu zicea: bebelica pune centura de siguranta ca te zgaltaie mami

17+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mAI E cineva pe-aici?
eu am facut putina nanita si am bagat un castron cu struguri.

fetelor ati iesit la plimbare?

ia sa incingem un gratar aici, poate va aduce mirosul acasa.











17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu am o durere de cap..de bubui:((ma pregatesc sa ies putin cu barbatii mei la plimbare..poate-mi mai trece

Bogdana
17+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:



petrean, o iesire ti-ar face bine.

ies si eu in oras, trage al meu de mine de 15 min sa ma imbrac, dar eu is lipita de pat




17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

eu sunt pe aici ..ma cam supara o masea...de minte care a rezistat atatia ani si exact acum s-a gasit sa-mi faca probleme...care erau shansele?! sper sa-mi treaca .


fetele vroiam sa va intreb daca ma duc maine sau marti la o eco ..cam care ar fi shansele sa aflu ce are bebe intre piciorushe?



Diana 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna fetelor!
Am fost si eu vineri la spital pentru consiliere pregatitoare pentru testele ce depisteaza eventuale probleme si ne-am decis pentru amnio, ca fiind cel mai comprehensiv si mai precis; teoretic n-ar trebui sa ne facem probleme, neavand probleme de nici un fel in familii, insa data fiind varsta mea 35, si faptul ca am mai facut o data amnio la prima sarcina, in Germania, ne-am decis s-o facem inca o data. Mi-au facut o ecografie detaliata, prilej cu care l-am vazut din nou pe bebe, are deja 75 mmsi isi misca de zor buzitzele si o manuta, pe care tocmai o ducea la gurita; si-a miscat chiar si piciorusele si sotul zice ca s-ar parea ca avem tot un baietel, din viziunea de pe monitor. E inca devreme pentru a sti exact daca avem o fetita sau tot un baietel, insa sotul a observat si la primul copil,in timpul amniocentezei acelasi detaliu intre picioruse, si baietel a fost. Vom afla cu certitudine in 3 sapt.dupa amnio.
Ne-am bucurat enorm ca rezultatele masurarii pliului nucal au iesit mult sub pragul considerat cu sindromul Down, iar personalul spitalului- unul din cele mai renumite in lume in materie de investigatii genetice si neonatologie- a fost extrem de comunicativ si dragut si ne-am simtit excelent.
De greturi am scapat definitiv de o saptamana si de oboseala de asemenea. Trebuie sa recunosc ca la prima sarcina am fost mai lenesa, dar de data asta parca am si mai multa energie continui sa exersez usor ,merg mult pe jos si am luat 4 kg pana acum.La cafea am renuntat total acum 3 saptamani, am inlocuit-o cu lapte cu cacao. Imi cade insa parul, in ciuda alimentatiei la care sunt foarte atenta, si a vitaminelor prenatale asa incat ma tund o data la 5 sapt.
Va pup, si va doresc sarcina usoara in continuare,

Mona- 13 sapt. 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Elilov,cu intarziere felicitari pt aniversarea casatorie, parca 4 ani ai spus,nu? Noi am aniversat ieri,pe 11 octombrie, 5 ani (nunta de lemn),dar din pacate sotul meu este plecat si se intoarce tocmai in februarie.
Uitati fetelor www.desprecopii.com/info.asp?id=1246" target="_blank">aici ceva care sigur va va interesa.
Petra,Ayla,vorbeati de catei si copii.E foarte benefic pt un copil sa creasca o data cu un catel.Ii face mai responsabili. Noi avem un bichon corcit cu pichinez, e femela si e batrana.Cand l-am nascut pe Matei el era deja obisnuit cu latratul ei.Daca suna cineva la usa,cateaua era prima si latra, daca Matei dormea nici nu-l trezea.Era obisnuit din burtica . Acum are mare grija de ea,ii place sa-i arunce cate ceva cand sta la masa.
Petrean,incearca si suc de lamaie,patrunjel verde,salata verde,ardei,grefe.Dar anemia ta nu e cumva ceva genetic? Ti-a zis vre-un medic de talasemie minora? Banuiesc ca ai consultat un hematolog.
Diana,sansele sunt mari ca pana la 16 sapt se definitiveaza formarea organelor genitale.Acuma depinde si de bebe.Noua la 16 S n-a vrut sa ne arate.
Mona,atunci bafta la amniocenteza.In ce saptamana ti-a recomandat.Mie parul din contra nu imi mai cade si am observat ca nu mai am nevoie sa ma pensez asa des si la fel si pe picioare,creste mai greu.

Voi aveti un jurnal de sarcina? Eu am avut si prima data si am inceput si acum sa scriu intr-un caietel; cum am aflat de sarcina si cum am reactionat,ce mi s-a spus la fiecare consultatie,ce analize am facut,greutatea mea de la o sapt la alta,alimente preferate si invers etc.La prima sarcina mi-am notat chiar si lista cu bagajul pt spital,acum imi este f util,vad exact diferenta dintre sarcini. Apoi dupa nastere voi continua cu "Jurnalul puiului meu"
sau "Cartea bebelusului". Le voi pastra si le voi darui copiilor mei la 18 ani.
Editez sa-mi modific semnatura,a mai trecut o saptamana.


Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Am revenit si noi,astazi am dormit toata ziua si abia acum parca ami mai revin ,nu pot manca mai nimicbebeliana mea a fost tare dulce cred ca simtit ca lu mami e rau si vre-o jumatate de ora a dat din picioruse asa subtil sa-mi aduca zambetul pe buze.A mgasit si eu cartea bebelusului zile trecute si am de gand sa o cumpar ,tot in scopul daruiri fetitei mele cand o sa fie mare

monica 20+

Mergi la inceput