Rahova sau apropiere(48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata si de la mine
si noi suntem bine,am trecut doar sa va salut,si sa va doresc o zi buna

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Karliguta, sper sa reusesti cat mai repede cu CIC-ul...poate exista vreo minune sa primesti si retroactiv
Alinutza

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post


chiar ca minune ar fi! doamne ajuta! acum plec spre primarie...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, multumim, Maria e bine, ne-am luptat zilele astea cu o lipsa de pofta de mancare care m-a cam bagat in sperieti, dar vad ca de vreo 2 zile si-a mai revenit.
Karligutza, bafta la primarie. Sotul meu cand si-a depus dosarul pentru CIC nu a stiut pe unde se intra in primarie si a intrat pe la intrarea principala cu atata aplomb, incat niciun bodyguard nu a avut tupeu sa-l opreasca, si a ajuns prin alta parte in biroul cu pricina. Chiar se mira cum de nu a stat la nicio coada. S-a lamurit tarziu ca de fapt el a intrat pe unde intra primarul.
Vicky, urata patanie, sa speram ca nu se va repeta.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

am fost la primarie... am intrat prin spate ca am gasit si loc de parcare in spate! daca nu aveam intram prin fata si eu ca sotul tau angel_lexi (adica ca si primaru'... mira-m-as sa intre nea' care este pe acolo! cladirea aia este jalnica!)

si am rezolvat! adica am dreptul! doamne ce fraiera am fost de la inceput! daca vreau sa fac o incercare cica cu datul din urma sa ma duc sa iau o audienta la CAMERA DE MUNCA! adica? nush dar maine ma duc sa fac cerere sa intru in audienta! dupa ce ca m-am desteptat tarziu, mai fac si gat!

oricum, e dreptul meu, banii mei, chit ca mi-i dadeau luna de luna sau mi-i dau pe toti acum, tot mi se cuvin, nu? (Caut eu sa-mi dau dreptate iar!)





karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara,

Raportez pici dintos si maselos. Zilele astea i-au mai spart gingia un canin si o masea. Asa ca acum are pe langa cei 8 pe care ii are deja de cateva luni, 2 canini si 2 masele. Si mai sunt altii pe drum. A facut piciul meu o pauza cu eruptia dentara, dar si cand s-a porniiiit......
Astazi am fost si la doctor si i-a facut ROR-ul. Doamne ajuta! Coastele lui sunt bine, se pare ca a scapat de rahitism, fontanela inchisa. Toate bune si frumoase!

Cam atat.
Ma duc sa fac o baie lunga si spumoasa
Noapte buna
Pup fetele

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

bravo Alinutza pentru rezultatele bune ale piciului tau: ROR, coaste bune, fontanela buna, dinti si masele bune... baie buna in final, si-apoi? il cauti pe ?

eu abia acum ma duc la culcare, am cetit mai cu atentie LEGEA! stiu, abia acum! (abia acum mai cu atentie! ) si fiind litera de lege (OUG 148/2005) ma indoiesc profund ca voi obtine la audienta ceva din urma cu acest CIC pentru ca scrie clar la art.10 litera d. precum ca INDEMNIZATIA se cuvine si se plateste de la data depunerii cererii, inclusiv pentru situatia in care cererea a fost depusa peste termenele prevazute la literele anterioare ale articolului - adica in toate erau 60 zile de la data nasterii copilului/data incetarii concediului de maternitate. ... deci, voi ce ziceti? nu mai are rost nici o audienta, nicaieri, asa-i?


noapte buna!
maine ma duc la Administratia financiara si apoi la PRIMARIE.... wish me luck again! (sper sa depun dosarul chiar maine, dar intai imi trebuie o hartie de la Adm.Fin..... )

zzzzzzzzzzzzz




karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata
KARLIGUTZA succes,eu totusi zic ca nu iti mai da din urma.....dar oricum succes
DORY ce mai faceti,ce ati pregatit pt ziua alexei?
ALINUTZA baietelul cu dinti
LEXI se mai intimpla si al meu mai face cateodata niste nazuri la mancare de.....,noroc ca eu sunt indiferenta la capitolul asta,in sensul ca il las sa manance cat vrea si cand vrea pt ca degeaba ma strofoc eu toata
VICKY ai ajuns bine?unde-i cafeluta?
MONICA pe unde esti?
VIO voi ce mai faceti?
va pupic pe toate si va doresc o zi buna
abia astept weekendul,azi abia m-am treziiiiittttt,mi-e un somn...

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Vin si eu cu vesti despre mine:
Am fost aseara la eco si se pare ca chistul coroid a disparut. Eram convinsa ca asa va fi.
Am fost insa dezamagita de dr. (ca de obicei ) Pe fisa medicul dinainte scria ca recomanda verificarea plexilor coroizi si fluxului in arterele uterine si ombilicala. Ei bine, el ATAT a verificat. Nimic altceva. Nu tu greutate, inimioara, nu s-a uitat la placenta, nimic. N-aveam pretentia sa se uite la fiecare oscior, da' putea sa verifice lucrurile standard.
Ma rog, mai facem si in trimestrul III ecografie.

Pup pe toata lumea! Imi pare rau ca nu prea am timp sa citesc. Cand intru in prenatal o sa am mai mult timp.




Andreea, mami de Tudor- 10.08.200527+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Karligutza, bine ca ai rezolvat si succes in continuare!
Mirela, pai si noi o lasam sa manance cat vrea, nu o silim cu nimic. Insa orele de masa incercam sa i le respectam momentan. Problema e ca si daca sare peste o masa, la urmatoarea tot nu mananca mai nimic. Uneori ma intreb daca ei i se face foame vreodata.
Andre_ea, sarcina usoara in continuare. Cat mai ai pana la prenatal?
Alinutza, felicitari pentru canini si masele. Mai aveti putin si scapati de problema danturii
Monica, Vio, Vicky, Dory

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata!
Nu avem noutati despre noi de-asta nu am mai scris, desi va-m citit.
Mirela, nu am pregatit nimic de ziua Alexei inca, nu crezi ca era prea din timp ca sa pregatim ceva?Oricum eu singura cu ea (fara sot si fara mama), iti dai seama cat puteam pregati.Mare lucru nu fac, daoar un aperitiv rece pt. copii, sucuri, tort. Asta din lipsa de timp, adica timp am dar daca ma-r lasa si copilul ar fi super.Pt. adulti tot un aperitiv rece, o friptura la gratar cu cartofi prajiti si salata sau castraveciori acri.
Andre_ea, bine ca a disparut chistul, nu fii suparata, stii cum sunt dr., dar de ce nu ia-i sugerat tu sa-ti spuna mai multe lucruri decat ti-a spus?, la ce dr. ecografist ai fost?, nu iti poti face o programare in alta parte sa ceri o eco (morfologia fetala)?
Lexi, eu si acum la 3 ani ai Alexei ii respect orele de masa, insa nu o fortez sa manance mananca cat poate ea, asa si la voi, e bine ca nu o fortezi, atata timp cat e sanatoasa, eu zic sa nu o fortezi.
karligutza, bafta in rezolvarea problemelor.
Alinutzza, pupam piticul dintos si maselos
Va pup pe toate, sa auzim de bine.


Mergi la inceput