Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hop si noi din vacanta la Antalya!
Citit nik, timp nema, La multi ani Mamaana, La multi ani Yagmur! La multi ani Marii!
Din aventuri pe scurt:
Yagmur & Luca s-au intors de vineri cu peripetii fiindca avionul cu care trebuiau sa decoleze cica s-a stricat si au plecat cu 6 ore intarziere. Luca facut criza de toata frumusetea...Va povesteste ea mai multe cand se intoarce din Vama Veche!
Noi, facut bine si frumos, incantat multe si marunte, pe fata piscat una bucata albina si umflat juma de mana. Rares in general cuminte, dar grevist rau la mancare, achizitionat io si plodu' una bucata raceala zdravana si tragem si acum.
Achizitionat io si plodu' diaree acuta si tragem si acum (io mai mult).
Probleme mari cu somnu', crize si urlete la decolare si tot zborul...
Ultimele 2 zile acolo un cosmar...abia asteptat intors acasa.
Aterizat ieri seara la 6, azi la munca cu drumuri dese la baie si stare de rau crunt...
Poze mai incolo cand om apuca...
PUP


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
tuturor Mariilor!!!
cu intarziere Yagmur, sa iti dea DD tot ce iti doresti!!!
citit tot, m-am delectat cu o multime de poze minunate (v-ati vorbit acum toate sa puneti poze?) fulguleti frumosi, mamici ochioase.
dani e racit, nu f rau dar se pare ca nu am scapat, cum am crezut eu sapt trecuta. om vedea. ne chinuie tare rau ultimul rand de masele, vine la mine: mami, buba a dinti. si se aseaza in pat, cu guita mare si striga aifie. ne-am inteles tare bine cat a fost tati plecat. cu exceptia momentelor cand loveste copiii. in casa zice cateodata: bat copii, nu, nu, nu. cateodata spune bat copii si rade. afara cand ii bate, cand nu. cand se bate singur, cand nu. nu stiu cum sa mai fac, ma rog la DD sa treaca cat mai repede aceasta faza ca imi mananca cate 10 ani din viata ma rog, sper ca va trece.
vorbim de toate, repetam orice. creste pe zi ce trece si nu imi vine sa cred.
azi dimineata a spus: mami evici. dani cu geta. pa mami si mi-a dat bezea. am plecat cu lacrimi in ochi. de tristete (ca a pierdut prea multe momente), de fericire ca el e ok si bine cu bona. si impacat. si stie ca ne vom intoarce mereu la el.
cnd il intreb cu te iubeste mami, spune: mai mult, mai mult. eu ii spun ca il iubesc cel mai mult si mai mult. e dulce. zau.

is speriata rau. dupa buba..de stiti voi unde, mi-au iesit doua galme. una la subrat, dureroasa rau, una in zona genitala, mare si nedureroasa. si care "fuge" cand incerc sa o palpez. maine merg la dc. sper sa nu fie nimic grav, desi in cap imi joaca mii de scenarii. sunt si panicoasa din fire ... ai zice ca un copil te face mai puternica....
sorry ca nu va raspund, ma gandesc la voi, la toate, ma doare sufletul cand aud ca aveti probleme, dar n-am putere de mai mult. mi-e dor de voi, sa bem o visinata virtual, sa raspund si eu in timp util la niste chestii, dar viata asta ne trage intr-o mie de parti.

va pup pe toate si pe fiecare in parte si pup din suflet toti, dar absolut toti fulguletii prezenti si trecuti.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

laura, io nush despre ce buba zici tu, ca s-o fi intamplat pe vremea cand n-aveam net (iar capitolele alea nici pana in ziua de azi nu le-am recuperat), dar pot sa-ti zic cu siguranta ca daca galma e dureroasa, nu-i nimic. nu stiu de aia din zona inghinala ce sa-ti zic, decat ca si eu fac chestii de-astea uneori, mai ales vara, dupa perioade mai dese de epilat (pt ca dupa vreo 3-4 epilari incep sa-mi creasca fire sub piele, si se face acolo un ditamai galmotzu', tot asa miscator cum zici si tu. si de obicei sunt pe zona chilotului..adica unde vine chilotu' la incheietura piciorului.. ??se intelege ceva??.. :) ) o sa te duci sa te cauti ca sa poti dormi linistita, dar, sincer, nu te mai speria asa, ca sigur nu e nimic!!
iar despre dani bataiosul, mai zic o data, a nush cata oara: e doar o faza!! crede-ma pe cuvant, daca zic eu asta, chiar asa e :))) e drept ca la noi faza asta a durat mai bine de juma' de an, dar uite ca incet incet, trece. azi la un loc de joaca (foarte simplut, cu doua bataitori de-alea pe arc si o casuta cu tobogan..deci prea multe activitati de atras atentia nu erau), s-a jucat copilul meu cu o fetita atat de frumos, dar ataaaat de frumos, ca-mi venea sa-l iau in spate, sa iau repede un buchetoi de flori si sa fugim inapoi la constanta sa cerem mana elisei :))))) iar eu eram la doua sute saptej' de metri departare de ei, deci ar fi avut timp s-o capaceasca la greu pana sa ajung eu la ei... si pe bune ca se poarta mult mai bine de cand pur si simplu ma fac ca nu vad astfel de scene (care momentan nu mai exista decat cu noi sau cu andrei, cand nu facem exact ce vrea el). deci fruntea sus, nu mai imbatrani in fiecare zi, ca-i pacat de asa mamica frumoasa :)

si acuma, vestea cea mare :) cand am plecat din parculet, i-a zis "babye" fetitei, si i-a facut cu mana si mie mi-au cazut chilotii, evident :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)


"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

fetelor, va citesc si tare rau imi pare ca nu pot sa raspund fiecareia in parte
suntem bine, eu ori prinsa acasa cu ale mele, ori cu ei pe la biblioteca si parcul de langa
au prins gust de sala de lectura si asa ma bucur
stau la masute, rasfoiesc, le citesc
si mai sunt copii, sper sa lege cu careva
iar Bendis e fenomenala, n-are probleme sa pronunte orice cuvant si face niste fraze complexe, se introduce cu nonsalanta in grupurile de copii, le zambeste, se propune in joc

"cand ajungem acasa imi dai tzatzu mio?"

si cel mai fain e ca a introdus-o felix in jocul de rol, e si ea dottoressa, si ma vindeca amandoi, si-mi dau medicina
ba e conducator de tren si ne duce cu trenul

noapte buna si o imbratisare mare tuturor puilor!

Felix (3 ani si 9 luni) Bendis (1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

mi se pare ca a-deju a prins esenta problemei..da, asa e, e doar o faza chestia cu lovitul...si noi suntem in faza de ciufulire, am mai povestit aici...desi avem si primele semne pozitive...si gazela spunea la un moment dat ca lovitul, muscatul, etc e doar o faza in evolutia lor (a nu se intelege ca acei copii ce nu lovesc, nu evolueaza :)) si ca va trece pe masura ce vor invata sa aiba compasiune pt ceilalti...uite, laura cum procedam noi de o perioada: cand suntem in preajma copiilor, si il duc repede cand vad un palc de copii galagiosi:)...incerc sa ma implic in jocul lor, sa-i cooptez la un mic joculet, sa alerge o bila sau le dau o punga de pufuleti, adunam castane si melci..uneori il las, dar daca vad ca se uita la vreun copil in felul lui specific, studiindu-i pletele, mai ales daca are codite..pac scot bila, sau punga, sau ceva din geanta care sa-i intereseze, inventez ceva pt toti..si de cele mai multe ori trece faza..nu-l cocolosesc,dar sunt atenta la el si ma implic cumva pana trece..evident ca il mai las sa si-o mai ia si in freza de la altii, cand nu e treaba prea serioasa, sa vada cum e..de fapt asta e toata esenta..nu ma bag daca e doar o mica disputa pe vreo jucarie sau cineva vrea sa-i palpeze pupilele:)...eu zic ca ei fac astea tocmai fiindca au fost crescuti liber, lasati sa experimenteze..a nu se intelege ca cei care nu dau in freza la altii nu au fost lasati liberi, sa experimeneze:) (ma repet ca o moara stricata)...dar acesti copii, carora nu li s-a inhibat din fasa aceasta pornire cu vreo palma parinteasca peste manutze sau un NU E VOIE! fara alte explicatii...isi testeaza propriile limite...exact asta cred eu ca fac...si dureaza in stilul lor pana se adapteaza...si am invatat sa nu privesc negativ acest lucru...


Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

desire, Dani a evoluat atunci detaliez: si el lovea, de la 12 luni a inceput, am pus-o pe seama gradinitei, dar nu! n-are a face, e un fel de a socializa. Acum nu mai loveste(chit ca si eu si papi i-am explicat ca nu e voie sa loveasca, nu-i frumos, nu-i just, etc)si cand vede un copil trist/plagand Dani se incrunta si face okii mici ca un planset fals... empatie, zic eu...sau solidaritate! dar la cresa nu-i mai solidar...la cresa educatoarea mi-a spus cand Dani a intrat, ca plasul la copii e contagios...si daca plange tot grupul, pana la urma si el va plange...ei, asta a fost anul trecut, acu suntem mari, merge singur cu educatoarea de mana, nu se uita inapoi, cu gentuta in manuta...eventual imi zice un adiós! e atat de mandru de el! sa nu povestesc de faptul ca se zbate cand il scoatem de-acolo si se ascunde printe jucarii...de-or crede educatoarele ca-l maltratez acasa.

danutz...cu perètii calatoria voastra! diaree zici? huh...
teutz ti-am vazut papusica..o lasi cu parul desfacut tot timpul? nu i se incalcie? mai ales in parc...

Dia..apropo de par...multam de poza..acu stiu cu cine seamana ciufulita

Pasiunea Danielului au ramas tot masinutele...carora le smulge rotile s-poi merge pocait la tac'su sa i le repare...tati si mai falos, nu i le repara, dar il invata cum sa le monteze el iar...un deliciu sa-i vezi pe amandoi asambland..si Dani se chinuie, se chinuie, iar mai intreaba pe tati...tati iar ii explica, iar ii arata ...

Laura galma aia e un nodul? de grasime poate...dar daca e ce-am avut eu pe spate cand am fost gravida....hmmm al meu nu se misca, na...daca am suportat eu pe viu taiatura...hai ca te-am incurajat destul

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, mamici dragi!
Dia, Oana e frumoasa rau si o prinde extraordinar de bine freza asta! Foarte frumoase pozele, toate! Ce scumpa e si Ada a Bebinutei si cum se iubesc fetele in leagan la munte! M-am uitat la o parte din poze azi dimineata impreuna cu Alexia si ma tot intreba cine e acolo si eu ii spuneam. Incerca sa imite mimica si gesturile Oanei din poze… Tot restul zilei repeta prin casa, ca si cum ar fi vrut sa nu uite: Nana, Dia, Ada, si-mi mai arata pc-ul, ca sa-i mai arat pozele.
Kikineata, in legatura cu nasul carn al Alexiei: in parc o bunica mi-a spus ca trebuia sa o trag zilnic de nas cand era micuta, ca sa nu mai fie carn, ca ea asa le-a facut copiilor ei si toti au acum nasurile drepte. M-a bufnit rasul instantaneu si i-am zis ca nu cred in babisme de doi lei! Fiica-sa era de fata si era foarte jenata, saraca, i-a zis sa termine cu prostiile. Botoxul i l-am injectat special pentru sedinta foto.
Asiza, un mare pentru Denis! Ma bucur ca e mai bine! Alexia intreaba zilnic de Crinuta. Vine la mine tinand o mana pe burtica si, cu o mutrita de om suferind, imi spune: “Teo!”, adica pe Crinuta o doare burtica (Crinuta ma striga intruna atunci cand ne intalneam si Alexiei i-a fost mai usor sa-i spuna Teo decat Crinuta, asa ca acum Crinuta = Teo). Cand a fost Crinuta bolnavioara i-am spus si ei, iar acum isi tot aminteste. Cand ii spun ca iesim afara, imi spune bucuroasa: “Teo! Mana (Maria)!” Ii spun ca nu ne intalnim cu Crinuta, ca e plecata la Constanta. Alexia isi pune mainile pe burtica si face o fetisoara trista. Se mai duce la calculator si-mi spune: “Teo, na-na-na!”, adica sa-i pun filmuletul in care canta Crinuta. Si mie si ei ne lipsesc mult fetele frumoasele…
Dianav, Alexia mananca numai in scaunul de masa.
Lacramioara, multa sanatate lui Stefy! Sa dea DD sa ramana doar muci si sa treaca repede urciorul!
Danutz, bine ati revenit! Sanatate multa si tie si lui Rares!
Laura, offf, si la tine… scapi de una si dai de alta. Imi pare rau! Sanatate si bafta multa la dr. maine, sa fie doar o chestie minora! Pupici multi lui Dani!
Dbunny, de obicei ii prind Alexiei parul intr-o codita, dar are zile in care vrea sa stea cu pletele in vant si atunci o las in pace. O pieptan destul de usor cu peria ei de par, n-avem probleme.
Gazella, cand citesc ce povestiti voi, mamicile cu 2-3 copii, mor de drag, l-as face maine pe bebe2!


Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna dimineata!
Foarte frumosi copii in poze si mamici tare mandre de ei. Am si eu un link dar sunt in parc niste instantanee, multe, seamana intre ele, si nu pot sa le sortez de la serviciu asa ca nu le mai pun.
Alta intrebare pentru voi:
Dupa multe ganduri i-am facut varilix copilului si dr zice sa ii fac si Prevenar. Voi ati facut copiilor Prevenar?

Am vazut poze la munte, ce familii frumoase si copii fericiti-Oana si Ada. Sotul trage de mine sa mergem la munte si eu nu vreau, ultima oara ne-a luat 7 ore sa ne intoarcem in Buc, pe centura la Poiesti se lucreaza, la Azuga se lucreaza, la Comarnic nu stiu ce era, intrarea in Buc e un ambuteiaj continuu, efectiv un chin pt copil....asa ma gandesc sa plec din orasul asta care imi rapeste din timp pentru copilul meu.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetele!Poftiti la cafea turceasca!e delicioasa,mai ales acum cand as fii dormit neintoarsa,dar Ale m-a dat jos din pat cu forta!!!Si afara e o intuneceala,a plouat toata noaptea,vaiiiii ce-as fii dormit!
TEUTZ,Alexia e o scumpa si frumoasa!
ASIZA,ma bucur ca Denisuc e mai bine!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:


Adina, saru' mana de ... ce bine suna. Si eu ce-as mai fi dormit.. era asa bine.. ploaie si intunecat [omulet culcusit in pat]

Dia, altadata sa imortalizezi lucrarile.. auzi?

Danutz, bine ati venit. Pare rau ca v-ati si pricopsit.. iar cu somnul pe avion .. mi-ai amintit de "incercarea" noastra. S-a chinuit un pic G pan sa-mi adoarma in brate..ca nu era obisnuit, da apoi cine nu se mai dadea sculat si-ar mai fi vrut sa zburam.. era asa dulce.

Laura, si eu cred ca e de la un fir de par inflamat.. am mai patit si eu. Atentie mare, cand te epilezi.. sa dezinfectezi si unealta (lama de ex) si locul.


Citat:
citat din mesajul lui dianav
ultima oara ne-a luat 7 ore sa ne intoarcem in Buc, pe centura la Poiesti se lucreaza, la Azuga se lucreaza, la Comarnic nu stiu ce era, intrarea in Buc e un ambuteiaj continuu, efectiv un chin pt copil....


Dianav noi facem naveta toata vara pe Valea Prahovei, si da se lucreaza/s-a lucrat si la Azuga si inca pe centura Ploiestiului.. si da au fost si perioade groaznice.. totul e cum sa-ti alegi cand pleci. In w-e nu se lucreaza efectiv, dar stopurile tot sunt pe centura Ploiestiului. Noi am facut 2 ore si ceva duminica asta pana la Buc, plecand din Predeal dupa ora 15. Iar barbatu pleca in general duminica seara si ajungea lejer, in 2 ore, la Bucuresti. In timpul saptamanii e mai naspa.. da Miki&mami au plecat dupa 8 seara din Buc si n-au facut mai mult de 2,5 ore pan la noi. Iar daca pleci vineri din Buc.. tot asa, e indicat s-o faci cat mai tarziu.. dupa ce trece grosul.


Mamaana, voi vorbiti in romana acasa? Tudor ce prefera?

Raluca_u v-ati intors de la mare?? Hai, vino sa ne povestesti.

Aelita, noi poze de la mare nu primim?





de M (6) si G (1)

Mergi la inceput