Mamici de septembrie octombrie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Multumim pentru predarea stafetei. Desi noi am inceput deja numaratoarea printilor si printeselor.
Sa fie in continuare o odisee inimoasa si frumoasa ca si pana acum!


37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pupici pt toate fetele!!!
azi am ajuns si noi acasa!!!
suntem bine, ne luptam cu alimentatia
nu pot sta mult ca vine masa de la miezul noptii
azi nu am dormit delok...a fost o zi cu emotii- venim sau nu acasa...nu stiam ce vor decide medicii
cert este ca am luat amandoi ceva de prin spital, ne-au bagat antibiotice si acum suntem ok

va dati seama ca nu am avut timp sa citesc nimic...sunt ff curioasa, nerabdatoare sa stiu ce mai faceti!!
pun acum cateva pozici pe contul comun. ce am apucat sa-i fac azi
va pup si va multumesc tuturor ca v-ati gandit la mine. au avut grija andy_galro, freshanana si Codruta sa-mi spuna ca mi-ati tinut pumnii. si eu m-am gandit mereu la voi!!

numai bine!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ce predare de stafeta frumoasa! Sunt mandra ca am ajuns sa cunosc oameni asa speciali in comunjitatea asta virtuala! E extraordinar cum lucrurile astea isi fac loc in viata noastra!

Claudinna, bine-ati venit acasa! Ti-am tinut pumnii si am fost alaturi de tine, caci aflasem ca aveati probleme cu brontozaurul din spital! Bine ca acum sunteti in siguranta, va urez sa cresteti mari si frumosi! Iar tie mami mult laptic pentru comoara ta cu nume de floare.

Hai ca m-am sensibilizat destul, pup...

34+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Claudinna, bine ai venit acasa!
Sper sa treaca cat mai repede urmele infectiilor pe care le-ati luat de prin spital, e o grozavie chestia asta cu spitalele romanesti, intri (respectiv te nasti) sanatos si prinzi acolo bonus cate o infectie, aud foarte des situatia asta, din pacate

Ti-am vazut pozele, ca falcos e flacaul tau, imi da impresia unui copil puternic, plesnind de sanatate! Inca o data, sa-ti traiasca si sa va fericeasca!

36+ AMR 27 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Dragi mamici si gravidute de septembrie-octombrie,
Vreau sa va impartasesc un secret: perioada de sarcina a fost una din cele mai minunate din viata mea, am cunoscut la odisee fete incintatoare si cu un suflet extraordinar. A fost o odisee incercata foarte greu si care ne-a unit mai mult ca orice.

Acum ca odiseea de iulie-august se apropie de sfirsit vreau sa va doresc la fiecare in parte sarcini usoare, fara probleme si bebelusi sanatosi, sa va bucurati din plin de aceste ultime zile de sarcina pt ca oricit de dificile par ele, sint de fapt o parte infima din viata voastra iar greul adevarat abia dupa nastere vine, cind invatam sa devenim mamici !
Bucurati-va si savurati fiecare moment, fiecare clipa, fiecare perioada pentru ca trec mult prea repede!
Odata cu sarcina m-am descoperit indragostita de femeile gravide, mi se par atit de fascinante incit daca as fi artist cred ca le-as picta sau fotografia constant ! Ma trezesc pur si simplu zimbindu-le pe strada si privindu-le cu admiratie si jind...
Am fost foarte fericita gravida si m-am simtit cea mai frumoasa femeie de pe pamint incit cu tristete ma gindesc ca nu voi mai trece prin aceasta stare magica - (pt mine)- ....sint mamica fericita a 3 copilasi minunati !

Va doresc sarcini usoare in continuare si sa aveti parte de nasteri frumoase, minunate, de neuitat! Pentru ca da, asa trebuie vazuta nasterea, ca un moment divin, ca un act de creatie prin care ne zamislim pruncii si aducem pe lume o noua viata ...moment in care ne indragostim iremediabil si pentru totdeauna

Adina, mami fericita de Matei, Romana si Victor


-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nerantula, am vazut si eu pozele cu camera! E superb, mi-aminteste de gradinita la care am mers. Daca-mi ramane timp, poate voi face ceva asemanator la noi acasa.

Sa va bucurati de minunea asta

34+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

tzitziri multumesc si eu de informatii chiar foarte utile.
gargaritza e prima data in sarcina asta cand iti da sa faci analize de CMV si toxoplasmoza?
kid eu sunt curioasa cum a reactionat Alexandra cand ati venit acasa. Evident daca mai ai timp sa intri sa ne spui daca nu voi afla si eu curand pe pielea mea.

Miruna 38+ si Alexei (13.07.2006)



da este prima data cand mi s-au dat respectivele analize...si daca nu ajungeam pe mana medicului asta cred ca nici acum nu mi le dadea nimeni(aici ma refer la medicul specialist ginecolog) sa le fac

31+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe


bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

denisa multumesc pt raspuns legat de intepaturile alea deranjante
kid bine ai venit acasa, multa sanatate tie si bebelinei

si acum sa va spun prin ce suspans am trecut ieri si azi...daca va aduceti aminte v-am spus acum 1 saptamana si ceva ca am facut analizele de semestru 3 + toxoplasma, listerie, citomegalovirus. ieri am ridicat analizele si am ramas muta in fatza foii pe care scria citomegalovirus pozitiv ...stiind ce ar insemna sa am asa ceva nu imi venea sa cred, am intrat in stare de soc. ajunsa acasa am vrut sa intru pe net sa caut mai multe informatii despre ce este de facut, un tratament ceva poate...netul meu era mort si ingropat, doctorul nu raspundea la tel, iar eu disperam prin casa in fatza soatzei care nu stia ce sa-mi faca pt a ma linisti...
intr-un final am sunat la spital unde era dom' doftor, mi s-a spus ca este in operatie si ca a doua zi dim(adica astazi), intra de garda. am reusit sa ma mai linistesc incurajandu-ma eu singura pe langa sotz, ca totul o sa fie bine...ca trebuie sa fie un tratament ceva ca acest citomealovirus sa nu-mi afecteze bebelina. astazi la prima ora eram la Giulesti, cu speranta dar si cu multa frica...dom' doctor se uita pe analize iar eu asteptam ingrijorata sa imi spuna ce este de facut...iar el imi spune " este totul bine, ai doar ceva lipsa de fier, dar se rezolva" ...cand mi-a vazut moaca mirata mi-a explicat ceea ce eu nu stiam ( pt ca nici nu am avut de unde ma documenta), ca sunt 2 valori una IGG si una IGM ...daca IGG este pozitiv iar IGM negativ totul este ok, e ca si cum as avea imunitate....daca ambele valori erau pozitive atunci era intr-adevar o problema. dupa atatea griji, inclusiv o noapte nedormita..am plecat linistita si multumind lu DD ca mi-a ferit bebelina de asa ceva.

in rest suntem bine, asa cum sper sa fiti si voi toate

31+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe


bebelina mea


off off Garga imi pare tare rau de analizeletale si te astept cu vesti bune de la dom doftor si nu fii speriata, sunt sigura ca e vorba de o imunitate mai veche la boala asta

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin


multumesc mult clau. intr-adevar se pare ca am avut acest virus de mult iar acum nu se mai poate reactiva...deci pana la urma am scapat doar cu o sperietura zdravana.

31+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe


bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Foarte frumoasa predarea stafetei a mamicilor de iulie august.M-a emotionatMultumim frumos si va ajungem din urma la scutece!

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Wow !!!! Super frumos ne-ati predat stafeta Am bocit si eu putin...asa ...de control Va pupam si va uram sa fiti la fel de unite si la scutecele , sa fiti fericite si sa va ajutati la nevoie asa cum ati facut-o si pana acum !!!!! Va multumim !

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput