Semne sarcina in prima saptamana dupa ovulatie?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

oana, crede-ma ca stiu cum este sa tot astepti si sa speri, de un an de zile tot astept si tot vad luna de nuna tot felu de semne.Daca mi se umfla un pic sanii sau daca ma duc mai des la wc sau imi este greata deja mintea mea e pe coclauri plina de sperante.Cea mai grea perioada mi se pare aceasta dupa ovulatie pana la cm, greu mai e cu asteptarea asta!!!!!!!!

ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Da, te cred. Si e TAAAARE, TARE GREU!

Eu vreau sa fiu optimista, insa vreau si sa inteleg ce se intampla cu mine.

Ma deruteaza acum foarte tare faptul ca eu in perioada 18-20 am ovulat, insa nu stiu daca faza luteala mai este la mine de 14 zile, pentru ca dr. mi-a dat duphaston doar zece zile. Dupa care a zis ca ori o sa aflu ca sunt gravida, ori imi vine menstruatia. Mai am doua zile, toate simptomele s-au estompat, dar dorm ca nebuna si dimineata ma trezesc cu noaptea in cap si nu mai pot dormi.

... Oricum, daca sunt insarcinata zilele astea fac doar o saptamana de la instalarea sarcinii, deci nu am cum sa fiu asa de la sarcina.

Ma deruteaza totul, sunt tot pe calculator toata ziua sa mai citesc cate ceva si din ce citesc mai mult inteleg mai putin.

Tot ce am inteles de doi ani incoace e ca nimic nu e, pana la urma, sigur...

Oana, in devenire!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Eu am avut doua sarcini pana acum dar din pacate le-am pierdut. La ambele primul semn a fost temperatura ridicata. Pur si simplu aveam impresia ca am febra. Imi ardeau obrajii pur si simplu...Acest semn a aparut cel mai repede si la o alta prietena tot in prima saptamana de la ovulatie.Din pacate insa eu am simtit aceste simptome si luna trecuta, dar surpriza... Nu eram gravi..Asa ca sincer eu cred ca in primele 2 saptamani dupa ovulatie nu prea sunt semne de sarcina...Dar nu se stie niciodata oricum.Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

din cate am citit eu din psihologie , femeile isi pot induce singure simptomele de sarcina, cand dorinta este foarte mare si aceasta se instaleaza la nivel cerebral, creierul da comanda organismului si acesta poate reproduce semnele de sarcina, de aici si termenul de gravida imaginara. Eu nu zic ca o luam razna pe campii ci doar ca putem avea aceste semne si datorita autosugestiei.

Cat despre utrogestan oana si mie mi se dadea tot aprox 10 zile si la mine avea clar efecte asupra sanilor si imi dadea o stare de oboseala si de aici dorinta de a dormi mai mult. Dar cine stie poate va fi cu noroc la tine.......ca la noi toate de altfel

ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Buna, fetelor!

O alta zi, alte si alte stari.

Din sigura ca sunt insarcinata, am devenit sigura ca nu sunt... Brusc, nu mai am niciun simptom. Acum astept sa termin odata tratamentul asta cu Duphaston si sa o iau de la capat...

Eu pana acum, de doi ani de zile, am avut amenoree (lipsa ciclului menstrual). Am schimbat 4 medici si niciunul nu mi-a gasit ceva anume, mai putin ultimul, care, dupa sute de analize, a ajuns la concluzia ca problema e la hipofiza.

Cand, dupa Menopur, a vazut ca ovulatia este aproape, am luat Pregnyl si mi-a zis ca acum totul la eco vaginala este super pentru a ramane gravida. Si mi-a mai dat Duphaston, pentru mentinerea sarcinii. Atat mi-a trebuit ca sa am TOATE semnele de sarcina, pe rand, la numai cateva zile dupa ovulatie... Care a fost, totusi, in 19 sau 20 august, adica acum doar 8-9 zile.

Ei, si cum pana acum am citit doar despre amenoree, am inceput de dupa Pregnyl sa citesc tot ce imi pica in mana despre primele semne de sarcina.

De vreo 5 zile imi iau si temperatura bazala. A fost 36.8 constant, ieri 36.9, iar azi... 36.6... ceea ce m-a convins ca nu e sarcina... Asa ca azi, de la 6.30 de cand am vazut termomentrul care imi indica scaderea temperaturii vaginale, cred oficial ca nu e nimic si..., evident ca nu am niciun simptom de sarcina...

Mintea ne joaca feste, corpul se pare ca asculta de noi mai mult decat trebuie. Insa doar cand e vorba de semne de sarcina, nu si cand e vorba de sarcina...

Am, totusi, o intrebare... si, odata cu ea, evident si o urma de speranta ca totusi, poate, poate... Daca doar de 8 zile, maxim 9 a fost ovulatia, pot sa imi fac testul de sarcina? Ca sa stiu, totusi, ori e alba, ori... ramane pe altadata...

Va doresc o zi mai frumoasa decat a mea...

Oana, in devenire!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

daca ai facut pregnyl ai rabdare cu testarea. poti sa ai un rezultat fals pozitiv. trebuie sa treaca macar vreo 11-13 zile de la injectie.nici temperatura bazala nu mai este de incredere, ea e influentata de pregnyl(hcg) si de duphaston(progesteron). nu poti sa faci altceva decat sa ai rabdare si sa speri ca o sa ai un rezultat pozitiv peste cateva zile. dupa ce termini cu duphastonul in maxim 5 zile trebuie sa vina cm-ul. nu vine....sunt shanse mari sa fi....
bafta

9+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Multumesc, Aris26 si SARCINA USOARA!

Azi am facut totusi test si mi-a iesit negativ. Duphastonul il termin doar maine. Pe test scria ca e concludent din prima zi de menstruatie intarziata....


Eu stiam ca pregnylul se elimina in 5 zile (am luat de 5000 Ul).

Nu mai prea sper, insa ... daca e sa fie sarcina, o sa fie BIIIINE primita.

Oana, in devenire!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agneta spune:

Buna Oana, daca nu te superi la ce medic mergi in Sibiu, ca si eu sunt tot de aici.Eu am mers la dr. Chicea si nu am fost deloc multumita de el.Am nascut acum 2 luni prematur,iar micuta mea a trait doar 6 zile.La consult nu ma tinea mai mult de 5 minute,i-am zis ca am picioarele umflate mai ales dreptul si mi-a zis ca n-am nimic, ca "las ca o sa te doara si spatele", asa a zis Chicea.Nu mi-a facut analize suplimentare, nimic.

Sper ca in curand o sa fii Succes mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Agneta... si eu tot la el merg... Eu am fost tare multumita, pentru ca de doi ani am tot schimbat dr., niciunul nu mi-a dat de cap. Si in Bucuresti am fost la endocrinolog si tot degeaba. Pana acum am fost pe rand la Maxim (Sp.Militar), Coracioni, Ionus si acum Chicea.

Imi pare tare, TARE rau pentru ce ti s-a intamplat, insa nu cred ca medicul era de vina. Nu stiu ce sa zic, este groaznic ce ai patit...

Oricum, din experienta mea am ajuns la concluzia ca totul e o loterie. Si cel mai bun e cel in care ai cea mai mare incredere.

Eu nu am patit sa ma tina doar 5 minute niciodata. Adica de cate ori l-am intrebat ceva a raspuns, imi scria chiar el cum sa iau medicamentele sau, daca nu intelegeam ceva, imi facea scheme si pana nu pricepeam nu ieseam de acolo.

Tu ai nascut normal sau prin fertilizare in vitro?

Oana, in devenire!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agneta spune:

Buna Oana, eu am ramas insarcinata natural, nu am avut alte probleme si am nascut prin op cezariana de urgenta.Nici nu stiu ce sa mai zic, vazand ca imi merge bine nu a dat importanta si altor semne spuse de mine.Am facut si 3d, dar tot degeaba....Am facut HTA indusa de sarcina, cand m-am internat aveam 18/12, fff mare.Chiar in acea zi am fost la control la Chicea si dimineata la 7 am nascut.

Asta e, eu n-o sa mai merg la el.Daca tie zici ca-ti merge e ok atunci.
Am auzit mai multe fete care se plangeau de el, stand in spital.
Stii cum e, cand iti merge bine cu un medic acela e cel mai bun,asta e.

Eu vreau sa merg la Bucuresti la un medic specialist sa-mi fac niste analize, dr. neonatolog de la spital a zis ca tb sa-mi fac niste analize de trombofilie,ca asa a patit si o prietena de-a iei.

De dr. Popescu Dragos ai auyit ceva?Eu am auzit ca ar fi bun, ca mi-as tine 2 medici pt cand raman insarcinata, unu aici si altul la Bucuresti.

Iti doresc sa fii cat mai repede si mai vb

Mergi la inceput