Ingineri fosti, viitori...(23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele!
Nu am avut net.
Nico noi am stat in sud, ultimul hotel. A fost f murdar. Daca stiam nici nu luam bilete acolo. Pot spune ca am aruncat banii pe geam.
Dar ma bucur ca Vla a fost f incantat de apa, de nisip. La Caraiman am stat 3 ani la rand cu sotu. Odata ne am nimerit si cu Aurelian Temisan. Era frumos inainte. Mancarea era sg lucru bun la noi....a ...si fetele care faceau curat.
Am pus poze in album.
Vla este la gradinita. Incearca sa se adapteze. Face greva foamei. Azi a mancat prima data. Urla f tare cand il las, apoi aud cum rade. Excroc sentimental, iar eu plang pe aici.
A si s si la munca 4 ore pe zi...ca deh tb sa recuperez baiatu'!
Va pup si weekend placut!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Salutari din Parcul National Bucegi, de la Pestera Ialomitei!! Maine revenim si noi acasa. Va pup!!!


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele, am ajuns acasa cu bine!

Nico, daca imi aduc eu aminte bine...nu e azi ziua Andrei???asa ca la multi ani draga Andra, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de mult noroc in viata! petrecere frumoasa!

Pisi, esti o scumpa, stai linistita iar la anu sigur ne intalnim iar, de data asta sper ca cu cipandei cu tot sa ne vedem! tot in luna de miere sunteti?

Ancadrum bun spre casa!

Kati, voi ce mai ziceti?
aici ploua, e timp nasol, am venit de la 40 de grade, exact la 20, pe traseu ieri era cate o rupere de nori de nu se vedea nimica in fata...

va pup, ma duc sa ma culc ca sunt obosita si pispireii s-au trezit cu noaptea-n cap azi dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andra, sa fii sanatoasa si iubita!
Anca, sa ne citim cu bine de la Bucuresti. Sper ca ai avut un concediu placut!
Ioana, sper ca te impaci bine cu programul de 4 ore la servici!
Am pus aici poze multe de ieri, am fost la un muzeu al fluturilor. Printre fluturasi si insecte, am si eu cateva poze cu burtica si cu Ana.

Pozele noastre, Poze minunea din burtica 23+ si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Salutare fetelor! Iaca si eu inapoi la munca. Am venit ieri si de cum am intrat in Bucuresti m-a apucat depresia....dupa aerul tare de la munte aerul asta din Bucuresti mi se pare irespirabil. Nu mai zic de densitatea de nesimtire si prostie pe metrul patrat....deh..trebuie sa ma readaptez un pic la realitate ca a fost socul cam mare. Sper sa reusesc sa pun poze pe net diseara, sa vedeti si voi.
Ioana, cam santajist Vladi al tau! Succes la servici!
Oti, ce frumoasa esti cu burtica! Iar Ana creste vazand cu ochii!!!!!!!!
Xerxe, ce mai e pe la voi??? Tot anunta astia ca e de rau. Noi nu am mai venit in Bucovina, ni s-a parut prea riscant...am zis ca o lasam pe alta data.
Va pup ca trebuie sa imi fac curaj si sa deschid mailul de servici...nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta!


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:


Multumesc frumos de urari. Din pacate nu am mai apucat sa intru pe net. De luna viitoare imi iau iar bona cu nu ma mai descurc.
Petrecerea Andrei a fost organizata pe fuga dar a iesit ceva frumos. Mi-a parut rau ca nu am reusit sa ii comand un tort mai deosebit, dar pur si simplu nu am avut timp.
Oti mie nu mi se deschid pozele. O sa incerc mai tarziu sau maine. eu inca nu am reusit sa incarc pozele de la mare.
dulce toata inginerimea.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

A fost bine cu prietena mea. Am facut foi de post umplute cu crema de rahat, margarina si lamaie si foietaje cu gem. Dar a trecut repede timpul... Puiul ei mai mult a dormit, al meu insa m-a stors de puteri. De fapt tot week-endul m-a terminat. Si la biserica la spovedit si apoi la impartasit a facut un scandal de valeu doamne. Se p[lictiseste repede, vrea plimbat, tinut de manuta sa mearga, pentru ca nu are curaj sa porneasca singur.
Sotul mi-a facut scandal ca din cauza mea e asa dependent de mine si rau/alintat, si nu adoarme decat la san, soacra s-a aratat exasperata si epuizata de nepot, socrul meu ne evita si el ca sa nu il plimbe Razvan, asa ca ma chinui singura cu el si cu nervii celor din jur. In plus si femeia care ma ajuta cu Razvan nu a aparut dimineata si a trebuit sa o trezim pe soacra, sa ii stricam somnul de frumusete, sa stea ea cu baiatul, sa pot pleca la serviciu.
Azi sunt suparata pe cei din familie, ca se eschiveaza toti si ma condamna pe mine ca Razvan e asa energic si ca ne oboseste pe toti.


Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza lume!

pup toate inginerele, celor care tocmai v-ati returnat din concedii, sa va fie de bine, o sa ma bag si la poze dar acu nu pot ca s-au trezit piticii, deseara pe liniste.
xerxe, spor la construit!
ioana, bine te-ai returnat la lucru si pup micul "gradinitzar"!
nico, multam de capitol nou! la multi ani andrei, sa creasca mare si sanatoasa!
claudia, bine ati ajuns cu bine acasa!
otilia, pupik pe burtik!
acu fug, sper sa revin cit mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

am uitat sa va spun ca ieri a venit masinutza, miine mergem s-o aducem acasa(nu a venit cu nr rosii de la bucuresti cum a fost vorba), asa ca mai trec 2 zile. acum umblam pt rca, casco etc.etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am fost ieri si mi-am vazut casa. E ridicata zidaria etajului si acum lucreaza la cofraje si armaturile pentru grinzi, buiandrugi, centura. Facem acoperisul in doua ape cu lucarne pe fiecare latura, si zidurile mansardei nu merg toate pana la 2.30 m, de aia au terminat zidaria asa repede.
E minunat sa vezi casuta visurilor ridicandu-se.
Inca nu asociez casa cu restrictiile financiare viitoare, acum sunt euforica. Peste vreo luna o sa incep sa fiu si pragmatica.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput