Copii din 1995-1998(22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bonjurica la toate!

alma, in primul rand iti spun tie distractie placuta la Costinesti si apoi drum bun si concediu frumos la Paris. Abia astept impresiile tale...si poze...

Sanca, mersi ca mi te-ai alaturat! Io sper sa termin inaintea ta, macar cursurile de suedeza, apoi nu mai stiu ce mai fac...astept inca raspunsul de la autoritatea suedeza in ceea ce priveste diploma mea, sa-mi spuna ce pot lucra aici cu ea. Si apoi in functie de raspuns am sa ma hotarasc ce cale voi urma...
Da, e greu cu puii astia mici, aseara Silvia era tare suparata ca nu e Dia sa se joace, ne-a spus: "eu nu inteleg de ce a trebuit sa mergem in Romania si sa o lasam acolo la tata ei...mai bine ramaneam aici, sa am cu cine sa ma joc!"

Mara, chiar te rog sa mai pui foto, uite ca ma iau cu Sanca de manutza si poate ajungem iar in Grecia...fie si la anul...

mihaela rock, bine ai revenit...deci si tu ai doar un "pui" acasa, ai tai pleaca pe rand...
De ce sa-ti fie rusine sa vb copiii engleza? Pai daca ei stiu...unde scrie ca toata lumea trebuie sa vb engleza? Sunt sigura ca sunt multi turisti in Londra care nu stiu engleza, asa ca eu iti doresc curaj si mergeti sa vedeti Londra!

agho iar mergeti la copii in we? Ce mai fac, cu ce-si mai "omoara' timpul?

V-am pupat, azi avem zi de umblat prin oras...e ziua socrului si mergem sa vedem ce cadou sa-i luam...


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:



Astazi e ziua "puiului meu", mie atat de dor de el, nici nu va puteti imagina, niciodata nu i-am simtit lipsa atat de mult. Nu-mi pot stapani lacrimile . Anul trecut am trcut mai usor peste asta. Eram si noi plecate de acasa, cutreieram dupa cetati dacice, medievale.
Stiu ca el este foarte fericit acolo, dar totusi imi lipseste mult, mult, chiar prea mult. nu vreau sa mi-o luati in nume de rau, stiu ce scriam cu ceva timp in urma .

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mihaela sa-ti traiasca baiatul!!!!

Chiar daca e departe, sunt sigura ca cu gandul si sufletul e aproape de voi.


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

La multi ani !!!!pentru "puiul mamii" de Mihai plecat momentan din cuib .Rad eu rad ,dar mi-e ca ma ajunge rasul .Sa fie sanatos ,norocos si iubit .Si sa-i dea DD minte sa nu faca pozne prea mari

Nu uitati de eclipsa,deja a muscat ,o urmaresc in direct.
Mai viu ,acu's ocupata ,da ma degrevez si apar



The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Asa,mi-am umplut stacana cu ceai si acum sa-mi trag si eu un picut sufletul ...alaturi de voi

Anca si Miha ,sincer imi pare rau ca va fac pofta asa pe uscat ,insa nu ma-ndoiesc ca va scoateti voi parleala cu proxima ocazie ...Oricum e clar ,putem forma cu succes clanul dependentelor de mare .Eu una nici nu aveam incotro ,zodie de apa ,nascuta in miez de vara ,si in plus de la 2 ani nu mi-a lipsit an in care sa nu vad marea .Dar stiti ce-i haios ?Nu ma omor sa ma balacesc ,cat sa stau pe plaja sa aud valurile ,sa privesc apa ,simt ca ma incarc ...si mai ales nu ma satur sa vad si sa admir noi privelisti .Dar destul cu euforia si reveria ,inapoi la realitate .

Miha ,sper sa n-o iau pe urmele tale ,si ventilatorul calculatorului de acasa se cam aude la pornire ,desi e nou .Si Adrianul meu tot zice ca se uita el dar nu mai ajunge ...Distractie placuta la concert .Cat despre Londra ,eu nu mi-as face asa mari probleme doar esti cu translatorul la purtator .Cam desumflata s-a intors si prietena mea din Paris (sper ca Alma sa nu mai aiba timp sa intre ,sa nu plece cu idei preconcepute ),superaglomerat ,plin de tigani si negri care cersesc .Asta-i ce-a apucat sa-mi spuna la tf ,inca nu ne-am intalnit face-to-face ,dar am auzit-o de cateva ori cat a fost de dezamagita de Paris ,in schimb restul i-a placut .


Sanca ,sarut fruntea naparstocului tau si ma bucur ca a depasit atat de repede episodul febril (asta fiindca l-ai lasat sa doarma in patul vostru )
Mult succes si tie cu planurile tale ,asta inseamna ca o sa faci si tu homework ?

Alma ,ai program strans ,dar nu cred sa te plangi ,ca esti in forma si faci fata ,iti dorersc sa te intorci super incantata din vacanta si sa ne povestesti si noua ,nu ca altii ...(a se citi Ana care s-a cam dat la fund de cand s-a intors ,dar pe de alta parte o inteleg ,si mie mi-a luat ceva timp sa ma reaclimatizez )

Oooff ,Miha ,greu cu despartirile astea ,(de-asta nici n-am mai insistat cand mi-ai rasp la intrebare ) ,ne e greu noua astora mari care mai realizam cum stau lucrurile ,daramite celor mici care nu pricep si pace de ce trebuie sa fie asa ,macar si pt faptul ca lor nu le e pe plac ? Dar nu mai e mult ,vezi cat de greu ti-a fost tie sa te intorciin tara , e clar ca in capul celor mici lucrurile sunt si mai confuze .Timpul insa le rezolva pe toate
Aaaa,si puteti sa ma luati si pe mine de manutza ,ca nu ma supar .Trebuie c-am inebunit ,de doi ani tot amenint ca zugravim ,demolam ,reamenajam si mie-mi sta mintea tot la plecat .Ce ziceti de asta ?

Pseu Miha ,stai linistita ca nu ti-o luam nicicum ,ce parca nu toate zicem ce ne trece prin minte cand ne mai suparam ,ca mai apoi sa ne para rau ?Cat despre dor sigur e amplificat de faptul ca s-a nimerit si ziua lui ,in rest sa stii ca ei ,copiii n-o iau asa in tragic ca noi .In mod sigur e cu baietzii si se distreaza cool
We reusit tuturor !
Tibi e la bazin ca de doua saptamani incoace ,si sper sa se mai tot duca ,atata timp cat va fi vremea buna si va tine vacanta .E...in elementul lui .Mai nou e ocupat cu lista de prieteni pe care sa-i invite la ziua lui ,iar eu cu tata-su sa ne punem mintea pe moatze unde sa-i mai organizam ziua anul asta ???



The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Happy Friday, si sa aveti un week end super!

Mihaela - sa-ti traiasca baiatul. La multi ani si numa bine.

Mihaela sa ne scrii cum a-ti petrecut de ziua socrului. El e cam "low key" nu cred ca se astepta la nu stiu ce tambaroi. Poate -i luati un Wii sa stea preocupat cand o fi singur acasa...

Mara bafta cu organizarea zilei onomastice. Hai ca ai 2 saptamani de planuit. 11 ani. Noi intr-un an am facut ziua lui Matei la o piscina, si a iesit foarte bine. Am facut cu tematica - Hawaii, si am decorat cu lai, si am avut mancare tipica hawaii, si a iesit super. Asta asa, ca o sugestie, ca tot ziceai ca-i place sa se balaceasca...

Alma iti doresc o vacanta de vis, si cu amintiri cat mai frumoase. Sa reusiti sa vedeti tot ce v-ati planuit si sa iti incarci bateriile.

Ana bravo tie ca ai venit inapoi din vacanta, dar baga-ne si pe noi in seama, ce stai asa mandra???

Agho cred ca si-a luat long week-end si a plecat sa se viziteze cu copii. Asteptam sa auzim ce mai fac copii la tara, si daca au inceput sa culeaga recolta din gradina.

Eu am teme de facut week end-ul asta. M-am organizat, si am toate hartiile in ordine. Aseara m-am apucat si de un test de matematica... Am facut OK, dar bag de seama ca am uitat multe. De exempl:
6+ 5/w-2= -2/w-1 dupa egal, toata fractia e negativa.
A si a mai fost un ex cu grafice, unde am fost total pe dinafara.
Sper ca odata ce mi se transfera clasele pe care le-am luat acu 100 de ani, sa nu mai imi bage pe gat o clasa de mate, sau de statistica
O sa aflu cam in 2 saptamani ce mi s-a echivalat la Univ.

Va doresc un week end placut si relaxant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå seara dragele mele.Nu v am uitat inså laptopul cel vechi m a påråsit si a trebuit så mi iau altul nou cå nimic nu pot face aici fårå el


Alti bani altå distractie.Eu o så incerc så vå citesc din urmå zilele astea...Vå doresc toate cele bune...revin



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:


Multumesc, pentru urari!

a disparut mesajul, n-am mai patit asa.
Voiam o reteta de crema diplomat. Una facuta in casa din igrediente naturale, fara prafuri din comert. Ma puteti ajuta si pe mine? Vrea Tatiana sa-i faca tort lui Mihai. Va multumesc anticipat.



Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Dragelor, vedeti si voi care e ora in Ro...asa ca ma treceti la insomniace. Andra mai scria la ore trasnite.

V-am citit. N-am mai fost la copii, cum am citit c-ati presupus (de ex. Sanca). Am avut insa odihna activaaaa, dar nu gen Flower.
Sanca, Mihaela te-a inspirat in parte la studiu, pe mine m-a inspirat in parte la treburi precum zugravit, treburi active de-astea de care tu, Flower, se pare ca inca le mai amani un pic, pt. ca te gandesti unde sa mai pleci in vacanta. Bucurati-va de vacanta!
Eu nici n-am inceput bine treaba acasa si m-am si saturat.
Sanca, mult succes la studiu! Ma bucur ca Mateie mai bn deja. Chair ma gandeam in timp ce nu puteam sa dorm, cat de fain se distreaza copiii la mama!!! De-aici nu si-au luat jocuri, jucarii...doar cartile de joc si sahul, o minge si cam atat. Inr est, alearga, se joaca, de cules, recolta, mai putin, ca mama nu-i oboseste, ii lasa dormind si pana se trezesc ei, s-a si intors de la camp/gradina. Deocamdata a cules fasolea. (apropo de experimentul lui Dedi- mQQm ).

Alma, n-am apucat sa-ti mai urez vreme frumoasa la Costinesti, dar macar s-apuci sa citesti mesajul de "Bon voyage!"

Cu fooooooarte mare intarziere, dar chiar n-am mai apucat sa citesc nimic de pe 1 august si mhldvrc, iti urez sa fii o mamica fericita, sa te bucuri in mare masura de amandoi copiii si fiindca e ziua lui Mihai, ii doresc sa aiba o vacanta frumaosa in continuare, sa se intoarca sanatos acasa, sa petreceti minunat impreuna, iar in noul an scolar sa aiba rezultate ff bune! La multi ani!


Imi pare rau, dar la comp. de-acasa, nu prea am spatiu sa caut floricelele si alte figurine simpatice.

Mikki2, te-asteptam cu vesti.

Ma duc sa mai dorm un pic, m-asteapta o zi cu treburi importante de facut. Si mai trebuie sa fiu si lucida cand le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:



Happy Monday, va doresc o saptamana cat mai placuta!
Multumesc, Agho! Mai e putin si se intoarce acasa, abia astept.




Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput