Mi s-a prescris seroxat pt 1 an. ce stiti de el ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aaalex spune:

Eu iau SEROXAT de 8 luni si imi e suuuuuper ok.Sunt alta femeie,fac totul cu mult drag si atentie.SI in primul rind,am grija de baietelul meu de 3,8 ani cu muuult mai multa rabdare,ca inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Acest medicament ,Seroxat este un antidepresiv mai puternic decat cunoscutul Xanax ?
Care ar fi diferenta intre cele 2 medicamente ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaalex spune:

Eu am luat SEROXAT si e suuuuuuper ok.Iau de 7 luni si parca nu m-am simtit niciodata asa bine.

ghita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psiho_log spune:

off offf, citesc ce spuneti voi acolo si ma minunez ..da cat timp v-a mai dura pana nu vom mai crede in medici ca in d-zeu!!! ...ai acces la net ..la carti informeaza-te...stiii care e ironia cea mai mare pe care o vad eu aici? Aproape de tine, Kindaras, este un mare specialist de la noi din Romania, chiar in Iasi...dar binele cu forta nu se face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Kindaras,si eu iau Xeroxat de ceva timp, chiar ani de zile din aceleasi motive pe care le-ai descris tu. Ma simt f bine de cand il iau si dependentza nu da, pt ca am avut si eu perioade cand l-am intrerupt.

Fara tratament medicamentos sincer nu cred ca o sa scapi de aceste stari pe care le poti avea in continuare la fel, sau s-ar putea agrava. Nu o sa devii nici o leguma te asigur, astea sunt doar ideile acestor persoane care nu dau doi bani pe educatia si experientza unui medic si pot deveni chiar periculosi prin ceea ce incearca sa ne insufle ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Psiho_log, parerea mea ca prima data trebuie tratate aceste stari, dupa care cu mintea limpede si neuronii intregiincepi sa te analizezi si sa vezi care este cauza care iti creaza aceasta anxietate, depresie, sa-ti faci un plan de actiune si autovindecare dupa care sa incerci sa traiesti o viatza normala si fara medicamente daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annajanette spune:

EU IAU SEROXAT SI MA SIMT FOARTE BINE INSA E ADEVARAT CA UNEORI MAI STARI DE VOMA DE OBICEI LA OBOSEALA DAR FOARTE RAR NU MAI AM STARI DE PANICA NIMIC IL IAU DE 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seherezada78 spune:

neatza
Cu siguranta psihoterapia te va ajuta.
este adevarat ca medicamentele trateaza doar simptomele si nu si cauza care a dus la aparitia simptomelor, dar uneori este nevoie de medicamente pentru a tine sub control simptomele. Intradevar tratamentul este destul de lung, caci este nevoie de restabilirea dezechilibrului neurobiochimic de la nivelul creierului. Antidepresivele dau simptome asemanatoare sevrajului daca ele sunt intrerupte brusc, insa ideea de dependenta nu este chiar atat de adevarata. Lumea confunda foarte usor aceste lucruri, si mai ales cei care nu lucreaza in domeniu.
Eu zic ca n-ar fi rau sa incerci niste psihoterapie, caci ea este benefica pt toata lumea.
Sa stii ca psihoterapia are rezultate numai daca clientul isi doreste lucrul acesta si face ceva in directia asta. Daca el nu vrea, psihoterapia nu misca nimic.
Cat despre hipnoza...ma scuzi, dar acest homeopat al tau cam traieste pe alta lume. Si in cazul hipnozei, daca nu esti o persoana foarte sugestibila si nici nu vrei sa ti se faca, la fel nu se intampla nimic.
oricum, nu cred ca hipnoterapia va da prea multe rezultate in cazul tau, sau nu acum la inceput. Cele mai bune rezultate si cele mai rapide se obtin cu terapia cognitiv-comportamentala.
Eu zic sa-ti iei inima in dinti si...sa incerci!
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annajanette spune:

terapia cognitiva vreti sa imi spuneti ca ma ajuta sa nu mai am stari de greata, ameteli si inca 10 stari de kk ...sa fim seriosi

Mergi la inceput