Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

D_flavia, speram sa nu ajungeti la interventie, sa va treaca okisorul.Ooff
Cleo, va asteptam cu drag cind puteti voi, oricind sunteti binevenite.In Cora n-am fost inca cu bb, si nici nu-l voi duce o perioada, dar cred ca l-as lua in marsupiu...ca e destul de maricel deja si nu cred c-ar fi o problema, dc sta si el in marsupiu o ora pe saptamina...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui simonacip

D_flavia, speram sa nu ajungeti la interventie, sa va treaca okisorul.Ooff
Cleo, va asteptam cu drag cind puteti voi, oricind sunteti binevenite.In Cora n-am fost inca cu bb, si nici nu-l voi duce o perioada, dar cred ca l-as lua in marsupiu...ca e destul de maricel deja si nu cred c-ar fi o problema, dc sta si el in marsupiu o ora pe saptamina...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."



da, o sa iau si marsupiu, si vedem de luam coshul sau nu.

cu ochisorii, persevreaza cu masajul.
Si noi am avut problma asta,ne-a invatsat sa facem masaj circular la baza ochiului, si usor in lungul nasului. Ca un P. Nu stiu cum sa zic.
La unul din ochisori, a trecut in 1-2 zile. La celalalt, inca nu, dar io continuu, perseverez, nu imi surade ideea de interventie.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Va anunt oficial ca am subestimat-o pe Mutti. A citit brosura si a venit – usurata – sa-mi spuna ca acum a inteles si ea despre ce e vorba si acum stie ca eu fac totul cum trebuie si a zis ca ce n-ar fi dat sa aiba si ea atatea cunostinte cand a facut 3 copii fara nici un ajutor, ba cu un barbat nervos care tipa la ea sa-i faca pe copii sa taca, sa se poata odihni el…

Simonix, am vazut pozutele noi!! Bestiale… Mama, ai si tu niste idei, mortale!!! Apropo, vreau sa-ti spun ca din inregistrarea baitei am tras concluzia ca mama ta e o persoana foarte decenta si ok. Sa-ti traiasca!

gabitzam, buna ideea cu poezioarele, am mai gasit si niste cantecele de leagan pe serverul comun, caci nici eu nu prea stiu ce sa-i recit lui bebe David… Si cand ma gandesc ce de poezioare si cantecele stiam cand eram mica… am si o inregistrare cu mine pe la 6-7 ani, cu poezii si cantece si povesti, dar e pe caseta audio, ar trebui sa mi-o converteasca cineva pe CD… Am si eu bouncer, primit cadou, dar am inteles ca din motive de coloana nu e bine ca bebeii sa stea prea mult in el…

ancaurn, si mie mi-era mila sa strang prea tare pampersul si mai mereu il gaseam pe David ud la spate, ca iesea pipilica printr-o parte si trebuia sa-i schimb body-ul si stramplerul de 3 ori pe zi… Bubitele lui Dragos par a fi acneea bebelusului, eu zic ca trece de la sine. La voi e si caldura mare… la noi acum sunt 23°, perfect pentru mine!! Tare frumusele pozele, s-a mai format o pereche, gata

Lavi, esti o scumpa cu oferta ta!!! Sper sa ma rezolve moasa bulgaroaica, sa nu te stresez pe tine cu asta… Oricum apreciez enorm gestul, ramai pe standby, poate totusi e nevoie sa apelez Stii unde e firma Amad? Prin aia imi poti trimite un pachetel (achit eu totul, evident). Multumiri anticipate!!

aelita, ai dreptate, la noi e racoare, Daviducul e curat ca laptele si miroase la fel, mi-e si mila sa pun apa pe pielicica lui fina si moale… dar il spal o data la 2 zile…

Alysh, vazut toate pozutele… Mai, nu ma mai satur de bebeii astia frumusei si scumpei! Esti mortala cu femeia ta de curatenie, zau! Dar si eu sunt alergica la sfaturi si la justificari, noroc ca pe Mutti acum am potolit-o si o sa stea in banca ei… Asteptam cu nerabdare poze de la botez!

Cleo, ah cata dreptate ai cu socrul tau si atitudinea superprotectiva, asa se cresc copiii handicapati pentru viata, dependenti de parinti sau de cine stie cine… Si ia uite ce revarsari de nostalgii ref. la dulceturi am pornit pe aici pomenind de dulceata de trandafiri…

socrate, citind ce scrii tu imi dau seama ca David al meu e disciplinat foc: suge frumos la fiecare san cate 10 minute, apoi il fac sa ragaie, apoi mai suge alte 5-7 minute… Ne-am adaptat perfect unul la celalalt.

Andree27, bine-ai revenit, ti-am dus lipsa! Citeste linkul de pe prima pagina, ref. la diferenta dintre a linisti si a consola un bebe mic. Dr. care ti-a spus de paracetamol si de suzeta e o dementa si o inconstienta!! Pai da, sa-i bagi suzeta in gura ca sa-l amutesti, nu? Sa aiba adultii liniste, dar nu el! Citeste ce am tradus eu dintr-o brosura nemteasca a unei moase si te vei lamuri de multe. Pe mine m-a ajutat enorm! Ah, si vad ca si tu ai o soacra numai buna de trimis la gazare… Ce scump e Ericut, ce buze carnoase are! Si Daviducul meu tot blondut e, chiar azi imi scrie o alta prietena mail “Vad ca l-ati facut direct neamt: blondut, ochi albastri, dragut” M-a deranjat usor gluma asta, sincer. Nu e neamt, nenica, e roman get-beget, ca si eu si Bogdan am fost blonzi ca bebei si nu eram nemti, ei dracia dracului!

flavia, tare frumusele pozele de la botez, sa-ti traiasca inca o data minunea! Ce bine ii sta in rochita aia cu alb-rosu si cu bentita cu funda asortata… Gigea tare!

Ylari, ti-am trimis pe mailul tau primul draft al invitatiei.

Ah fetelor, sunt atat de incantata!! Azi mi-au trimis aia draft-ul de la anuntul nasterii lui David, cu pozele trimise de mine; l-am pus AICI. Va place? Nu-i asa ca a iesit superb??? Am comandat 100 de bucati (plus plicuri mai elegante), desi lista mea de persoane care il vor primi este de aproape 80, dar mai gasesc eu cativa si nu-mi pare rau daca-mi mai raman mie cateva in plus, ca amintire…


Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Felicia multumim de complimente si voi sunteti tare tare frumosi si aveti niste poze extrem de reusite, de anuntul nasterii ce sa mai zic, superb o sa placa la toata lumea
sa creasca Daviducul mare ca un dulce si se vede ca e tare iubit

Flavia Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor bebele meu are 4300 g si folosesc Pampers nr 2.
Maine trebuie sa-i cumpar un bax nou de scutece, sa ii iau tot nr 2 ?
Voi ce numar purtati la pampers sau la kilogramele astea ce nr sa ii iau ?
Va pupam pe toate

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
citat din mesajul lui Nicole1980

Fetelor bebele meu are 4300 g si folosesc Pampers nr 2.
Maine trebuie sa-i cumpar un bax nou de scutece, sa ii iau tot nr 2 ?
Voi ce numar purtati la pampers sau la kilogramele astea ce nr sa ii iau ?
Va pupam pe toate

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008




Eu tot nr 2 ii iau. A luat sotul meu saptamana trecuta nr 3 si sunt imensi!!!

Miss Super anuntul!!! Bravo! Daca iti ramane unul in plus mi-l poti trimite mie....

Maine imi botez fetitza!!! Abia astept! O sa va povestesc duminica.. Sper sa nu planga foarte mult si sa fie un botez reusit!

Va pup! Noapte buna!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

A dormit puiul in seara asta ca mi-a fost imposibil sa-l scol la baita...oricat scandal am facut, toate pregatite de baie...si nimic!
Asta e a doua baita pe care o sarim...sper sa nu se mai repete. Voi ati patit-o vreodata? Alteori l-am trezit...dar parca nu-mi vine ca nu prea a dormit azi.

d_flavia, incearca intai cu masaj la okisor, asa cum spune Cleo, poate se desfunda canalele. Poate nu e vorba de o imperforatie a canalului lacrimal sa necesite operatie..
Am vazut pozicile de la botezul Stefaniei, stralucitoare, intre voaluri albe...si tarre misto colajul de la inceput cu poza aia din maternitate...in care o tine cineva in mana!

Andree, ignora soacra, nu te stresa ca nu i-ai raspuns inapoi, eu cred ca uneori e mai bine sa taci si sa faci ca tine. L-am vazut si pe Ericut. un dragalas!

Alina_anto, bafta maine la botez!

Miss Foarte discreta si finuta invitatia la botez. Imi place tare. si foto alb negru da super bine, si lantul de perlute - inimioare cu info despre nastere, si pozicile voastre. E excelenta!
Vad ca s-a lansat o moda, suntem un grup de mamici intreprinzatoare! Facem singurele ce putem face singurele! Desi eu inca nu am facut nimic, sunt tare mandra!!

Nicole, da, e pampers nr 2, pentru 3-6 kg!

Fetelor, cred ca am un puseu de crestere. As manca orice, oricat.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Doloress multumasc pentru info. Am trimis deja pe tati sa caute medicamentul pentru colici, insa se pare ca nu exista la noi.

In ceea ce priveste Domperidone este Motiliumul nostru si exista. Nu stiam ca ajuta lactatia...ciudat! Sincera sa fiu insa, mi-e teama. O sa ma straduiesc sa beau mai multe ceaiuri si ii dau inainte cu Galactogil, Galafor si pus bb la san+muls.
Tine-ma la curent cu ce ai decis si ce au zis si medicii. Tin pumnii sa iasa totul bine si sa vina laptic pentru Patrick.

Alysh m-am distrat...noi doua suntem apropiate ca data a nasterii si vad ca suntem apropiate si in gandire...la fel am devenit si eu cu sfaturile, la fel ma obsedeaza si pe mine curatenia...si a propos...Iasmi a primit azi un bouncer! Nu e asa de sofisticat. Este in pozele din semnatura. Are functie de vibratie si o melodie.

Nicole si eu am dilema cu Pampersul, nu de alta dar pare ca ar strange-o la cutitzele de la picioruse. Noi folosim din ala pt 2-4 kg...cel mai mic! Deci nu stiu ce sa-ti raspund, decat ca poate, daca observi ca-l strange si ii e fix, trebuie trecut la urmatoarea marime!

Cleo succes maine la Cora! Sa fie cumintica Mara.

Laura super greutatea lui bebe...Si tu care tot spuneai ca ce mic este! Noi avem 3.300 la 5 saptamani si tot mi se pare f bine...important este sa fie sanatos copilul

Miss mi-a placut card-ul lui David! Simplu si de efect!

Andree dulcic foc Eric! Blond si cu suvitze, daaaaa...!

Alina_anto sa aveti o zi superba maine! O zi foarte speciala si importanta in viata unui om...o sa fie bine!

dflavia o dulcica bubulina gospodina voastra!




mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
citat din mesajul lui dflavia

ah, o singura problema mai deosebita avem si noi...secretie la ochisori, ne-am procopsit cu ea din a doua saptanama cand am ajuns acasa si de atunci am facut 10 zile tratament cu picuri Nettacin dar nu a trecut. Facem masaj si curatam bine cu ser cam de 4-5 ori pe zi, dr. zice ca s-ar putea sa trebuiasca interventie de desfundat canalele
Lorichparca voi mai erati cu problema asta, cum sunteti? dr ce zice?
Cleo noi am pus cosuletul cu fifita direct in cosul mare de cumparaturi la supermarket, si dormea tun
Flavia Stefania 11.05.2008
Poze



Flavia Si noi am avut secreti la ochisorul drept. Se trezea cu el lipit de fiecare data si ziua si noaptea. Ne-a trecut in 3-4 zile. Am curatat ochiul cu foarte mare grija de la exterior spre interior cu ser fiziologic. Foloseam o singura data compresa si cu grija sa nu se atinga de ceva. Si am facut masaj la nari.
Acum s-au desfundat canalele si se curata ochiul singur. Am vazut k uneori cand plange ii dau si lacrimi.
Sper sa va treaca si voua problemuta. Aveti grija de voi

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Alina anto - petrecere frumoasa maine, iar Scortisoara sa ai ba o zi minunata, sa fie intr-un ceas bun increstinarea.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput