Bucurii de sept-oct 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Am uitat s-o pup si pe Patryyyy...sa-i treaca si ei repede pan' s-o marita...A fost we cu peripetii vad...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

mey itzy inca nu ati "decolat"? Cand porniti in lungulllll concediu? Multumim de pupaturi, le intoarcem si noi

Am mai vazut doua bucurii frumoase foc, una la mare si una la party Mey lilina cam repede ai ajuns tu la plaja . Mi-au placut mult pozele cu voi.
princess ai niste ochi minunati si arati ff bine!

lexi imi pare rau pt degetelul Mariei. Bine ca incepe sa se vindece
Tu si festina m-ati omorat cu racletele. Habar nu am ce sunt, dar arata foarte bine si cred ca sunt si delicioase

Eloise ma bucur sa aud ca sunteti bine si sanatosi. Astept poze cu nazdravanul






***************************************************
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
***************************************************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Princess, foarte faine pozele voastre, vad ca intre timp (de cand n-am ami intrat eu) te-ai indurat si l-ai tuns pe Rares, noi inca nu l-am tuns pe Vladut dar imi dau seama ca e inevitabil, odata cu venirea verii. Cum ati reusit sa-l tundeti fara masina? La un salon specializat sau acasa? Ah, si in continuare mi se pare ca baieteii nostri seamana cumva, nu la trasaturi ci mai curand la expresii, si V are adesea mutricica aia poznasa, desi nu prea apare in poze; oricum Rares e tare dulce!

Lilina, am vazut si pozele voastre de la mare, cred ca ati avut un weekend grozav. L-am admirat si pe frumosul tau .

Am pus si eu cateva poze noi cu V, printre care unele din weekendul asta, cu ochisorul vanat si umflat .


"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Andra ti-am admirat "fetita" cu niste obrajori numai buni de pupat. E un dulce, chiar si cu vanataie; zici ca e fardat, continuarea de la "make up session"!





***************************************************
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
***************************************************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna, fetelor!

ce weekend frumos, lilina! asa tanjesc si eu dupa mare!!! din pacate, orice planuri ne-am face, vara asta eu spun pas marii. ne gandeam sa mergem dupa 15 sept prin turcia, cu tot cu victorasul (de fapt eu ma gandeam, ca sotul meu nu prea ar vrea sa-l scoatem din tara asa mic), dar mi-am dat seama ca in sept il botezam, asa incat si planul asta s-a naruit.

Itzy, lilina, onique, Adriana, tare dor ne este de gasca din parc. Anul trecut pe vremea asta am intindeam paturicile si stateam la umbra cu maimutzicile. of, devin nostalgica...

Lexi, la multi ani, multa sanatate, noroc si dragoste! si daria si-a prins mai demult degetul la frigider, nu asa tare cat sa-i curga sange, dar, de atunci, de fiecare data cand trece pe langa frigider isi aduce aminte, pune mana la frigider si imi arata degetul si face "uffffff" ca a durut-o.

fetelor, cateva intrebari: 1. de unde iau si eu o centura elastica pt burta, sa-mi trang burta dupa nastere? la daria am avut o centura care, de tare ce am strans-o, s-a rupt. era mai veche si nu stiu de unde o luasem. 2. voi cum ati proceda in locul meu: i-ati scoate suzi dariei acum, cu o luna inainte sa se nasca victorasul, ca sa n-o mai tenteze si sa se obisnuiasca fara pana sa vina el sau ati mai lasa-o asa, cu suzi? ea nu foloseste suzi decat la somn, ma tenteaza sa i-o scot dar mi-e ca il va vedea pe victoras cu ea si va relua vechile obiceiuri. 3. vreo piscina demna de incredere in bucuresti, stiti? daca tot nu mergem la mare, macar la piscina s-o duc din cand in cand pe daria. dar as vrea una afara si foarte curata.

sapt asta intram in 35 sapt. inca putin si-l vom avea pe victorasul. Doamne, nici nu stiu daca abia astept sau as vrea sa mai stau putin insarcinata, stiind ce ma asteapta dupa... oare pot sa-l nasc deja avand 6 luni, cu program de somn si mancare?

Roxana, +34 sapt cu bb Victor Andrei & cocutzel Daria Elena(06.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!
Ma bucur ca v-au placut pozele cu vacuta...

Lili maine trec prin Sv ca merg la Iasi, dar sunt doar in trecere. Cand voi avea timp de stat te anunt eu

Gety am vazut pe Maria, cu bujori avea . Maine mai ajungi in copou? Daca da pe la cat? Ca si eu ajung maine in Iasi cu sotu si Luca si tot in copou am treaba la facultate si la nasi, si ma gandeam ca poate ne vedem putin, asa macar 5 min.

Merg sa termin papica si intru mai tarziu...

Mai fetelor voi de ce nu spuneti ca este alt capitol? ca eu si gety am scris la cel vechi...

Princess si Eloise am vazut si bucuriile voastre, sunt dragalase, mi-a placut de V cum era mazgalici pe amandoi

*************************************************************

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

scumpika si princess, am vizionat pozele, super frumoase Bucuriile, nu-ncape indoiala.
eloise, am lesinat de ras la cateva din pozele lui Vladutz, acelea cu make-up session, sunt mortale. frumoase pozele de pe pajiste (banuiesc ca sunt de la munte, de la casutza voastra de vacanta)....vai ce pletutze are baiatul, in unele poze zici ca e fetita

roxanica, sa-ti spun despre o piscina care tocmai s-a deschis, in aer liber in parcul de langa Polivalenta, la terasa Daimon, e mica si super frumoasa, poate dai o fuga intr-o zi sa o vezi si sa papi ceva (puteti sa si mancati acolo, au niste preparate si deserturi super)....in rest, iti doresc sa ai multa rabdare, ca acum la sfarsitul sarcinii te apuca bazdacii si ai impresia ca trece timpul f.greu. cat despre suzi, nu stiu ce sfat sa-ti dau....mai las-o si pe ea sa "copilareasca" ...o sa tot fie "copilul mai mare" si mai responsabil, vorba aia

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ramo, Lilina, de prisos sa spun ca toata lumea il ia drept fetita. Pana si copiii din parcuri ma iau la rost ca de ce-l port cu parul lung daca e baiat . Dar mie mi-e tare drag asa... totusi ar cam fi cazul sa-l tund.

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lilina, poza aceea cu chipul lui Vlad pe fondul marii, e bestial de faina, de revista. Pe mine nu m-a surprins niciodata sotzul cu iesiri surpriza :(.

roxana, n-am intzeles faza cu : "oare pot sa-l nasc avand deja 6 luni cu program de somn si mancare" :). Ce repede a trecut timpul si la tine ...

eloise, transmite-i Ioanei ca si noi ne facem griji pt ea, a disparut asa subit si pupam pufisorii dragi, poate se-ndura de noi cu niste poze . Ma pun pe vizionat pozele tale si ale lui Princess .

Eu am incercat in seara asta operatziunea "Fara suzeta", soldata cu esec. La Fabi merge, el are o papusica mica de stofa, careia ii tot linge caciulitza pana adoarme, dar cu Alex m-am dat batuta, a urlat ca picat cu ceara...

O seara placuta!


Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Multumim, fetelor, pentru aprecieri! Ne-am simtit tare bine asa complimentati! Sunteti dragute!

Eloise, pe Rares l-am tuns eu, cu foarfeca si pieptanul, in cada; i-am dat niste jucarele si a stat cat de cat cuminte; a fost curios sa vada ce fac, cum fac, dar l-am "executat" in final!Acum as vrea sa il tund mai scurt, cu masina de tuns, dar deocamdata se sperie de zgomotul pe care il face si nu vreau sa insist! Daca accepta bine, daca nu il voi tunde tot din foarfeca. L-am vazut pe Vladut in poze; este un scump si un nazdravan! E tare haios cu pletele lui! Dar mi-a fost tare mila de ochisorul lui lovit!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...







Mergi la inceput