Minunatele Scorpiute (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna scorpiutelor,
ieri am fost la dr fiindca avea perioade cand era ok si prioade cand era moale de tot bine ca ne-am dus fiindca era destul de grav...era in plina criza de astm
ne-a trimis urgent la oxigen(Doamne fereste) nici nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla...noroc ca este un copil puternic(ea a mai facut pana acum inca 3 crize din astea care au trecut de la sine si f repede) si chiar si un dr din ro care nu a prins-o decat pe sf crizei s-a pacalit si a spus ca este enetro-viroza(pentru ca avea toate simpotmele ei)...dr-ul de aici a spus ca da...asta i-a declansat criza de astm(infectia virala) de aici toate simptomele (febra, tuse, muci, voma, etc) dar pe fondul ei incepe criza de astm...respiratie grea neirigare suficienta, durere de burtika, etc...off...nu va zic cum ulra saraca cu masca aia pe fatza...dar dupa 10-15 min de oxigen era alt om...isi revenise ii era foame, se juca, era vesela...i-am facut doua ture de oxigen pana au controlat ei ca a ajuns la nivelul la care trebuie
acum avem un spray(inhalator) si ii dam cu el mai des ca sa treaca criza(dupa o anume schema) dar apoi sa vedem ce mai zice dr-ul ce investigatii mai facem...
ieri am facut si radiografii la plamani, sinusuri...si mergem astazi cu ele sa vedem ce zice...
acum se simte bine...mai tuseste si mai zice ca o doare burtika putin dar a mancat si este vesela...sper sa fie bine...dr-ul a spus ca el crede ca atunci cand o sa mai creasca putin o sa se vindece total...Doamne ajuta!
cam aste-a vestile de la noi...din pacate nu bune...
va multumesc tuturor ca ati fost si sunteti alaturi de mine
pe toate sa aveti un we minunat


ps in seara asta mergem la petrecere cu haine de epoca(organizata de gradinita ruxandrei)

monica





monica, sanatate multa.ce rau imi pare sa aud ca nu sunteti bine.
pisicuta, m-am amuzat tare.si mie mi-a iesit condusul pe nas.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim adriana speram totusi sa fie ceva temporar si/sau sa se amelioreze cu cresterea varstei

monica


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Off Monica imi pare rau sa aud ca Ruxita ta e iar bolnavioara. Cel putin stii ce este si cum sa acctionezi....si nu/ti fa griji astmul la copii se rezolva cu varsta.
Noi suntem iar la Tm, eu am primit laptopul de la sora:mea asa ca sunt iarasi prezenta. Azi am umblat brambura toata ziua. Aici s-au sarbatorit ziua Europei??? cu spectacol de muzica populara, apoi Filarmonica a tinut u concert pe malul Begai care s-a terminat cu artificii. Selin a fost incantata la fiecare artificiu exclama un oauuuu si topaia de fericire.

V:am pupat va doresc un weekend minunat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)


Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Buna dimineata, iubitele mele!

si pentru toata lumea!

Mira, da-mi si mie un semn de viata cand mai esti in Timisoara, ca poate facem cumva si ne vedem! Iti trimit pe PM nr meu de telefon, daca vrei. Ok??? ... Uite, ca aflu de pe net ce se mai intampla prin Timisoara, ca eu habar nu am avut de zilele Europei! Deci, sunt varza de cand imi fac veacul prin boschetii de prin parc!

Mona, chiar imi pare rau sa aud ca biata Ruxita este asa de bolnavioara! Draga de ea, cat s-o fi chinuit! Plus ca masca aia ii dispera fantastic, si nu pot sa-mi explic de ce. Stiu asta pentru ca si eu lui Ducu abia ii fac aerosolii de cat de tare urla. Specialistii zic ca-i foarte bine cand tipa, fiindca trag mult aer in piept si astfel asimileaza tot ce trebuie in doza mai concentrata, dar sentimentul este extrem de neplacut! Bine ca sunt micuti si au o putere fantastica de regenerare, asa ca, fruntea sus, rabdare si va trece totul cu bine! Eu va dulce de tot, de mii de ori, ca sa fie vindecarea mai repida si mai usoara!

Adriana, draga mea, important este sa nu ne dam batute si sa le aratam noi tuturor de ce suntem in stare cand suntem la volan: circulam numai regulamentar, incet, corect si eficient! Ca doara n-or fi nanele 'celea de la piata, de-si cara zarzavaturile cu masinile, mai istete si mai pricepute ca noi! Nu ne dam si nu ne lasam!

Dana, saptamana mea a fost ok, mutata fiind aproape de tot in parc, dupa serviciu, insa chiar mi-a placut, desi casa si treburile din ea urla dupa mine! Azi va trebui sa bag program intensiv si concentrat de menaj , caci altfel risc sa ma napadeasca serpii! Plus ca va fi musai sa ies din nou cu piticii in parc! Oricum, atata timp cat avem activitate, ne mentinem in forma, deci "tot inainte, mandri pionieri"!

Anina, scumpa mea, nu stiu daca voi putea ajunge pana la Buzias sa va vad, caci drumul este cam lung si cam anevoie pentru puterile mele si nu vreau sa ma risc la astfel de aventuri cu copii in masina! Poate data viitoare cand vei veni, voi fi mai experimentata si ma voi incumeta si la astfel de aventuri! Eu va doresc odihna placuta si eficienta maxima a tratamentului! Va dulce de tot!

Na, cam asta ar fi pentru saptamana asta!

Va doresc un WE minunat, ca in povesti!

minunatele!





Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna minunatelor
pisicutza, mira, adriana si va multumesc ca ma incurajati si sunteti alaturi de noi...
azi noapte a fost ceva mai bine, a tusit mai mult spre dimineata....(deci mai bine ca noaptea trecuta) e aiurea...asa cum zice si pisicuta cand ii pun masca aia pentru inhalare(pentru 6 pufuri amarate) care ar putea dura si mai putin de 1 min ea se zbate noaptea si nu vrea sa stea... ziua este altceva...dar noaptea nu ne intelege,(si trebuie din 4 in 4 ore) orice am face se nimereste si de 2 ori noaptea...asta pana marti fiindca dupa aceea o sa avem doar dimineata si seara de dat cu puf.(cel mai avantajos a fost orarul 7-11-15-17-23-3 caci poate o mai prindem treaza pana la 23 si sa fie doar o singura data in somn...
aseara a fost super la petrecere am mai iesit un pic din nebunia asta care ne acaparase mintile in ultimele 2-3 zile
va pe toate si va doresc un we minunat


monica


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata minunatelor,
va doresc o duminica frumoasa si tot ce va doriti .

Astrele azi spun urmatoarele:
Gandul iti sta la distractie si petreceri, dar prietenii tai s-ar putea sa aiba alt program. Va trebui sa iti gasesti alte preocupari, ca sa nu te plictisesti.
Altul:

Partenerul tau va munci si astazi la fel de mult cum a amuncit toata saptamana.
Incurajeaza-l si nu ii reprosa ca si-a dedicat timpul mai mult carierei decat tie. Este posibil sa faci unele cumparaturi sau sa iesi cu prietenii in oras in aceasta dupa-amiaza. Te va cauta cineva pe care nu l-ai mai vazut de foarte mult timp.



Monica multi -ici lui Ruxi si insanatosire grabnica sa dea DD.
Ana,Mira,Nina v-ati intalnit,pupacit?
Pisicuta,Adriana,Esme,Nina2..multi -ici si .


Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pe toate scorpiutelor sa aveti o Duminica placuta
gabi multumim

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

ce fac fetele?
eu nu ma simt prea bine astazi................e una din zilele alea..............aiurea........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

daniela sa te simti mai bine
pe toate somn usor

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Neatza !
Nu am timp sa scriu prea mult, plec la serviciu...
Am intrat repede sa o pup pe Ruxi (am citit aseara) si sa ii urez multa sanatate! Imi pare foarte rau! Monica, ma gindesc la voi si ma rog pt puiuta ta sa fie doar ceva trecator.
Multa sanatate!

Mergi la inceput