Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

luci, magduta multumesc mult

eu scriu aici si la tutu.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ancutza,stiu ca ai dreptate dar nu stiu incotro sa o iau...As merge si eu la Tutu dar nu-l cunosc,n-are cine sa-mi puna o pila,nu stiu cum sa ajung la el...Si mai ales ...curand.Pt ca stiu ca este super-ocupat..
Mada,cata dreptate ai...Ce o fi facand frumoasa Hera?Ne-a parasit si ea...Cat despre Lucia,poate sa mai strig odata disperata ca mor de dorul ei si ca am mare nevoie de ea...
Magdita,fata frumoasa,cum mai esti?Luna asta stai cuminte sau ai luat-o de la capat?
Boo,tu stii ca ma gandesc mereu la tine si ca mi-esti tare draga,nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aerlilian - scumpa, nu iti trebuie pila sa mergi la tutu. e un dragutz. suna tu la nr. pt programari, in prima zi mai libera te va programa asistenta(de obicei peste vreo 10 zile). de ocupat este super ocupat dar nu refuza pe nimeni.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Aerlilian stii ca si eu iti dau acelasi sfat, ti-am mai spus de fapt, ca poate ar fi bine sa incerci si alt doctor, unul specialist pe infertilitate. Nu orice dr ginecolog este, chiar daca noua ni se pare ca e dragut si se poarta frumos cu noi. Nu e o chestie valabila pentru tine, e in general, sa nu o iei personal.
Tutu dupa parerea mea sincer, no ofense pentru nimeni, dar este specialist pe endo (iar tu nu ai endo), nu stiu cat de bun este el pt infertilitate. Sau poate pentru inceput e ok, dar daca se ajunge la FIV eu una nu as face cu el sigur.
Parerea mea .. nu dati cu rosii va rog mult !!!


cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza


"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dragele mele, de mult nu v-am mai scris ,recunosc, dar tare rau mi-a mai fost si inca imi mai este. Nu stiu cand vor trece starile astea....dar asta e , bebe sa fie sanatos.
Mada nu stiu sa pun poze, de cand ma tin sa-l rog pe sot sa-mi arate, o sa pun in curand.
Despre bebe ce sa va spun creste, este totul ok. Chiar ieri am fost la doctor si de la 13 sapt si 5 zile a crescut si arata de 15 sapt si 1 zi, asta conform ecografului. Si e posibil sa fie fetita. S-a chinuit dl doct sa-i vada sexul dar isi tinea manutele intre picioare, si doar a banuit ca e posibil sa fie fetita. Insa mai exact vom vedea pe 15 mai cand voi face eco morfo fetala.
Fetelor va urez mult succes si sa aveti mare incredere in Dumnezeu ca sigur veti reusi, bineinteles conteaza mult doctorul pe care il aveti.
Dar aveti credinta ca veti reusi. Eu sunt alaturi de voi.
Va pup.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele frumoase,

Hera, ma bucur mult ca ai mai scris, chiar ma gandeam ce mai faci. Sarcina usoara in continuare iti urez si ai incredere ca de-acum te vei simti mai bine, bebe creste si se mai potolesc si hormonii, ei sunt de vina pentru starea de rau.
Aerlilian, iubita, eu deocamdata nu mai pot face IA pentru ca nu mai pot pleca de la serviciu. O sa vad peste cateva luni cum reusesc. Stiti bine ca am stat doua saptamani in Bucuresti asteptand sa imi creasca foliculii care n-aveau nici un gand ! Nu stiu cum voi reactiona la a doua stimulare, poate reactionez mai repede, cred ca oricum as incepe stimularea mai devreme de z5, cum am facut data trecuta. Cred ca prin z2.
Intr-adevar, parerile despre Tutu sunt impartite, insa nu iti strica o parere avizata, doar nu te obliga nimeni sa ramai pacienta lui daca simti ca nu te poate ajuta. Si sunt de aceeasi parere cu Boo, daca ar fi sa ajung la FIV, nu cred ca as face cu el. Asta e parerea mea. Deocamdata nu ma gandesc la FIV, pentru ca avem sanse prin IA.
Sper sa reusim toate la un moment dat
Pup toate fetele scumpe

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png


"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

buna fete frumoase si puternice ,

in primul rand Dumnezeu decide ce bebe sa ramana si ce bebe sa NU ramana , indiferent la ce doctor esti

legat de dr. T , multe fete s-au dus direct insarcinate la dansul , cunosc personal , si din pacate am o prietena fff apropiata care a avut parte de tratamentul de sustinere al domnului dr. T , si desi este foarte bun pentru majoritatea fetelor , ea din pacate a pierdut copilul la 8 saptamani = 2 luni

numai Dumnezeu ne calauzeste si ne ajuta si daca el stie ca un bebe nu e sanatos din prima zi , il ia la el , si poate e mai bine asa , mai ales ca majoritatea , daca nu toate, avem grija sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea un copilash , dar un copilash sanatos

tu si doctorul cu care faci echipa ajuti si presupui ca esti pe calea cea buna , restul Dumnezeu hotaraste
dupa ce am vorbit cu prietena mea care este la dr. T si a avut parte de toata atentia si de tot tratamentul care s-a presupus a fii adecvat , tot a pierdut sarcina , din pacate , sunt sigura ca prietena mea va ramane din nou, si cu ajutorul lui dr. T , dar in cele din urma cu ajutorul lui Dumnezeu va naste un copil sanatos la termen , asa cum mi se va intampla si mie , indiferent la ce doctor ne-am gandit fiecare sa mergem

sanatate multa , copii sanatosi , si eu una sunt sigura ca dupa ce il voi naste pe primul copil, SANATOS , va urma si al doilea

insa DUMNEZEU STIE TOTUL SI STIE CEL MAI BINE
diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Diana, sunt perfect de acord cu tine ! Asa este, Dumnezeu este singurul care decide cand e momentul cel mai potrivit pentru noi sa devenim mamici. Noi pana atunci putem spera si ruga sa vina acel moment cat mai repede ! Bineinteles ca si medicii au rolul lor, eu mereu zic ca Dumnezeu actioneaza prin oameni !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png


"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Magdita , chiar m-am gandit sa mai pun un P.S. , chiar ii spuneam si lui Mada zilele trecute ... , ca am citit prin ce ai trecut si tu luna trecuta si stii de ce am pierdut si eu , prima sarcina , te-am citit , te-am urmarit , si am inteles aproape toata suferinta , furia si poate tot ce ai simtit ... , cu soarta asta , cu incercarile prin care ai trecut si tu si am spus ca aici nu sunt cuvinte de alinare , am stiut ca pe moment suferi , dar sa stii ceva

stiu sigur ca vei deveni mamica , Acatistul Maicii Domnului, Acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana ( de la manastirea Cheia vin ... , mi-a zis mie cineva acolo ... ) , ia vezi ... , fii atenta la ce e bun aia , ailalta ... , cat ne duce si pe noi capul, punctul de reper este cel dat de doctor , daca tu simti ca ceva nu e ok, fii sincera si actioneaza in consecinta , daca crezi ca totul e bine , la fel, oricum este , DUMNEZEU ITI VA ADUCE BEBE , chiar cand te vei mira mai tare , poate ... . Eu stiu acuma ca pot ramane , stiu ce am de facut , s-a mai intamplat ceva luna asta ... , asta ca sa vad minunea Domnului, dar am plans prea mult si m-am distrus psihic de luna trecuta ca sa pot sa o tin ..., asa ca acuma voi face o curatire , si tot ce trebuie , si asa cum s-a intamplat de 2 ori , se va intampla si a 3-a oara , noi acuma stim , sa ma rog la Dumnezeu si la Sf. Maria, la doctor ma duc , asa ca hai sa ne vedem curand la odisee .

sarcini usoare , nasteri usoare si viitoare mamici sanatoase cu bebei in burtica sanatosi , Doamne ajuta !

si eu ma aflu la un doctor f bun acuma, dar nu are importanta numele (probabil ca voi spune la final cate unei prietene ce si cum, dar povestea se incheie dupa 9 luni cu tot cu nastere ...), pentru ca Dumnezeu hotaraste in final , sunt 9 luni , una peste alta , si am prietena care a pierdut si la 6 luni :(((((((( , asa ca sa ne rugam la Dumnezeu , toate avem nevoie de EL.

am colega de birou , nu a fost sanatoasa ca sa zicem ca nu avea nevoie ... , la prima sarcina a stat in spital si asa mai departe , acuma e in luna a 5-a cu al doilea bebe ,BEA CAFEA MUUULTA SI TAAARE SI FUMEAZA LA GREU , ceea ce eu nu voi face niciodata ... , dar uite ca Dumnezeu da putere bebelului si creste frate , si nu este la nici unul din doctorii care eu ii cunosc ... so , no comment !

sanatate multa si Doamne ajuta tuturor !!

revin cand voi trece la urmatoarea etapa

diana (mamica de ingerash si viitoare mamica de copilash :))) )

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Diana, multumesc mult pentru incurajari iubita, am speranta si credinta ca vom reusi toate atata timp cat nu abandonam lupta Este incredibil cat de mult ne-a unit acest forum, cu toate ca noi toate nu ne cunoastem decat virtual, doar pe Madaam reusit sa o intalnesc personal, si asta pentru ca avem acelasi medic si ne-am intalnit la cabinet. Ne sustinem mereu una pe alta, ne incurajam si ne intelegem una pe alta in momente in care prietenii apropiati nu ne inteleg, din pacate. Pentru asta, ii multumesc lui Dumnezeu ca exista acest forum, de care am devenit dependenta !
Doamne ajuta-ne

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png


"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput