Anticorpi antispermatici

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

draga aruam,deocamdata sunt in pana de idei,de sperante si multe altele...
am facut cam tot ce se putea in materie de analize,mai ales ca au fost recomandate de un medic endocrinolog, ca de...sopc tine mai mult de endocrinologie decat de gineco...
si sotul s-a cam saturat de disperarea mea, el e un om mai relaxat din fire...imi tot spune ca o sa se intample,dar rabdarea mea e pe sfarsite...
o sa repet analiza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

laura, nu stiu cum sa te incurajez, imi pare rau ca mai sunt persoane care sufera din aceasta cauza, dar pe de alta parte parca ma si bucur ca mai gasim cazuri si poate si rezolvarea la acest necaz. Ce pot sa-ti spun e ca ..., eu am plecat de la mihalache acum un an. Ea mi-a descoperit in nici 2 luni de la inceprea investigatiilor acesti anticorpi, deci o causa ptr care nu am ramas in cele 6 luni de cand incercam( pentru asta jos palaria in fata ei).Doar ca mi s-a parut foarte dura cand mi-a spus parerea ei despre anticorpi. Eu eram disperata, dupa ce i-a descoperit in sange m-a trimis la matei sa-i fac si din glera, apoi cu rezultatele m-au plimbat de la una la alta . Mihalache la matei si matei la mihalache. Matei mi-a dat sanse, m-a ncurajat ca nu-i atat de rau, in schimb.., mihalache ori a fost mai realista..., ori nu stiu cum s-o numesc, dar mi-a spus verde in fata ca " ea nu-mi poate scoate acesti anticorpi din sange si ca sa caut un dr specialist in FIV, ptr ca ea nu face asa ceva. Dar,.. cine stie, poate intr-un an s-a mai specializat si are alta parere.
Bafta multa si sa ne spui si noua rezultatele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

tinuta78,acum sunt destul de rezervata,parca nu m-as mai duce la mihalache daca nu se ocupa de proceduri mai speciale,,,nu stiu, o sa vedem cand ma duc cu dosarul la amandoua(cocei&mihalache)
apropos, un doctor de care mi-a placut a fost dr.deliana predoi(medlife).imi ziceam ca daca as ramane insarcinata as fi vrut sa ma urmareasca,dar cand am aflat ca nu mai lucreaza la un spital de stat m-am linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Buna,
Am observat ca pe acest forum mai sunt persoane care au probleme cu anticorpii antispermatici (despre care nu exista prea multe informatii dealtfel) drept pentru care m-am hotarat sa ma inscriu si eu pe forum. Eu nu am facut testul de sange doar testul post-coital si evident rezultatul a fost demoralizator.
Acum 9 zile de la a doua inseminare intrauterina si nici nu indraznesc sa sper. Are cineva rezultate incurajatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

mamutz, bafta multa cu inseminarea. Daca acesti antiorpi ii ai doar in glera, inseminarea este tocmai ptr ai ocoli. Este bine sa-i faci si pe cei din sange si eventual sa-i faca si sotul din sperma.
Cazuri de reusita au fost. Eu am contactat-o pe nikkko si mi-a spus c-a reusit prin IA. La mine n-a fost sa fie si am facut 3IA.
BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

sunt la a doua si timp de trei ani am facut toate analizele posibile si imposibile si pana la testul post coital toti dr imi spuneau ca e imposibil sa nu raman.O colega de birou a ramas in primavara de la prima inseminare cu 4 bebei. Din pacate au trebuit sa scoata trei (embrioreductie|||)si pe cel care a ramas la nascut la 7 luni si nu a supravietuit. Sper ca de data aceasta sa am noroc cu inseminarea dr ma scoate din minti ca nimeni nu spune nimic concret legat de acesti anticorpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocut spune:

Buna fetelor,

Am aflat si eu de curind de acesti anticorpi antispermatici (vreau sa-mi fac mai multe analize inainte de FIV si am gasit si analiza asta). Intrebarea mea este daca merita sa o fac din moment ce noi vom face ICSI cu spermatozoizi congelati in urma biopsiei (sotul meu are azoospermie).

Astept parerile voastre.

Multumesc si multa bafta!
bobocut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

mentionasem mai sus ca urma sa merg la dr.cocei(mana dreapta a lui marinescu).iata ca am fost azi si am ramas placut surprinsa.este destul de tanara, parea ca stie ce zice.oricum m-am prezentat cu tot dosarul aranjat la linie si in fata stateau analizele mele cu anticorpi antispermatici.
vb cu ea, am inteles ca acesti anticorpi nu impiedica aparitia unei sarcini pe cale naturala sau cu fiv simplu.sunt un pic mai optimisita...am facut eco... la fel sopc,desi eu speram sa fie cu ochi...ca in ultimele 2 zile cand mi s-a parut ca o sa vina "musafirii" am avut surpriza sa am fix o picatura de sange.dr m-a sfatuit sa fac bhcg ca la eco nu se vedea nimic ,dar nici menstruatia nu parea ca urma sa vina...mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:



Fetele care ati facut analiza...se dau valori normale sau doar pozitiv sau negativ ?
Eu am inteles aici unde am facut eu ca cica s-ar da valori normale.
Multumesc



http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Ce mai spuneti fetelor?
Mai aveti valori, ceva tratamente?
Eu am repetat de 5-6 ori analiza in decurs de un an, dar valoarea n-a scazut sub 24,5.

Mergi la inceput