Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (288)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Bianca ptr. constipatie cum ti-au spus si fetele mierea e un bun laxativ. La mine functioneaza f. bine cerealele Fitnes de la Nestle.
Despre vaccinuri, ce sa zic nepotul meu a facut Varilix si anul asta a facut si varicela, vaccinat fiind.
Tioana, imi pare rau de Razvan, bine ca ati venit la Cluj. si eu cand a avut Tudor laringita dupa 2 zile de febra i-am dat antibiotic, la rec. dr., am ajuns apoi la urgente si m-au certat acolo ca nu tb. antibiotic. Numai bine va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Miha o s aincerc si cu sucul tedy

Anca 33 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
De vaccinuri nu stiu ce sa va spun; si noua ne-a zis dr. ca la doia ani si jumatate trebuie sa mai facem un vaccin, dar nu stiu care.
In Bucuresti e asa de frig si ploua ....brrrrr....


Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


si aici ploua si e naspa rau .
Marco cu scandalul de rigoare...el vrea in masina lui tati, vrea sa mearga cu tati, de ce nu vine si tati cu noi...eu m-am saturat. I-am si spus lui Clau...sa-l duca el dim., ca eu innebunesc, ca in fiecare dim. sa-mi planga tot drumul. Cand il dau jos din masina inceteaza si e cuminte. dar vrea numai in masina lui mare.

azi i-am luat masurile pt. costumul de capsunica, vorbesc cu cumnata si zice ca e gata si ca e super tare. pai l-a facut croitoreasa dupa ochi???? sper sa-i fie si bun, asa-mi trebuie daca m-am tot codit si am uitat sa-l masor.

Acina noi nu le-am facut inca analizele gratuite. la marco i-am pierdut talonul, m-am dus la CNAS si le-am zis ca nu mi-a venit. cica sa astept pana in mai, si imi dau altul, daca nu vine...
cand iti da rezultatul? sper sa fie toate analizele bune.
Miha ma bucur ca e cuminte Tudor si nu fuge. Ce fain ca l-a recunoscut pe Marco, spuneai de la inceput cas a avut o atractie pt. el...poate ne si vedem odata...
Marco aseara s-a uitat la pozele cu Filip si a zis: asta Marco?
Bianca incearca cu miere pe stomacul gol, uite asa face si marco in fiecare zi. sau cu Activia, cica regleaza tranzitul intestinal. sau mananca prune uscate, mazare, broccoli.
Toanca si spor la munca.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:


Repede raspund ca sunt in criza de timp. Cred ca luna asta am sa dorm si pe la birou sa termin cat am de lucru.
Giova, Maraki eu vreau boxeri pt Dani in caz ca va fi cald sa facem baie la piscina. Sau daca nu la piscina interioara. Nu m-am gandit nici o clipa ca voi face baie in mare in luna aprilie.. Eu sper ca macar plaja sa fac .
Mersi pt ideea cu mierea, tot uit dimineata sa iau. Dar si asta cine stie cat isi face efectul..pana se obisnuieste organismul..
Miha, m-am lamurit atunci cu Varilixul. Mersi de pont .
Eu am amigdalele cat nucile ..sigur fac puroi in gat. Azi dimineata nu aveam voce..adica aveam dar parca eram bariton. Indur si lucrez ca nu am ce face.
Si aici ploua...de azi noapte
Mai revin...deseara daca merg acasa si nu raman aici .


Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai fetelor, eu sigur o iau razna. Complet. Razvan are IAR laringita. Aceea acuta subglotica, aceea cu tuse latratoare, cu un soi de raguseala (doar cand plange, daca nu vorbeste ), tuse productiva... Doar ca n-are febra. Sa ma bucur ? Este a 6-a oara, asa ceva nu e posibil. Azi dimi, in loc sa mergem la cresa am mers la spital , l-a vazut si un ORL-ist, are ceva polipi care ar fi bine sa fie operati, posibil ca ei sa intretina o flora bacteriana care genereaza aceste pusee. Pai bietu' copil... dupa ce ca viata lui e cum e, asta mai lipsea? Ca atare, sapt. viitoare, ne infiintam la Bucuresti, la Grigore Alexandrescu, sa-l opereze. Stiu ca-i o operatie usoara, insa... stiti care-i baiul meu... si mor de mila lui ...
In concluzie, avem branula pusa cu succes din prima, de catre o tanti tanara si blonda super priceputa, care l-a si pupat "mai, dar ce frumos mai esti, acum te vad !" (i-a mai pus mai demult, dar nu-l observase, vezi bine), ampicilina, dexametazona, HSH, si alte maruntisuri, Ketof, un spray nazal, septilin... cel mai tare doare statul in casa.
Deci cam asta-i viata noastra.

Maraki, nu-i cinstit, ca n-ai citit. Am spus ca pap absolut ce-mi pofteste inimioara + desert, dar doar masa de pranz. Cu paine, ciorba, felul doi. Pana seara apa minerala sau lapte. Am spus ca daca merg undeva in lume, mananc. Drept urmare, organismul lucreaza, consuma din rezerve, kg scad, eu sunt fericita la cap, adica nu ma simt frustrata. Mai tarziu, imi fac alt program, targetul este sa ajung la 58-59, pornind de la 70. Super, nu? Hai, cine se baga?

Gagici, va pup pe toate, scuze ca nu va scriu personalizat, dar sunt varza. Plus ca tatal copilului este plecat pana maine, ceea ce nu-i chiar rau, insa... daca am nevoie de ceva, nu prea am la cine sa apelez. Dar vad eu.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Va salut si eu in graba ca nu ma lasa Alain sa stau prea mult la PC.
Giova si Alain fuge ca un apucat cand ies cu el fara carucior, motiv pentru care nu prea ies asa plange ca nu vrea de manuta cu mine dupa vreo 10 minute de mers asa si nu il pot lasa singur asa ca ne intoarcem cu circ pe jos ceea ce imi displace total. Il duc totusi din cand in cand sa se acomodeze odata si odata, nu il cert ca se uita lumea la noi, ii explic frumos dar ferm ca nu se poate altfel unde sunt masini....el plange oricum in continuare cred ca tine de varsta. ot vroiam sa te intreb cat e un DVd de desene in Ro, ma bate gandul sa ii iau cateva desene, poate gasesc chiar ceva povesti romaesti sa fie si in romana, sunt curioasa daca sunt mai scumpe ca aici.
Cristina tare rau imi pare ca sunteti bolnaviori, cred ca e din cauza imunitatii, poat egasesti cea dr specilizat pe asta i il duci sa il vada pe Razvanel. Tinem pumnii cu operatia, la cat sunt de mititei orice interventie pare grea si dificila dar o sa treceti cu bine. Si eu posed un pitic care sforaie si cred ca are polipi ca respira mai rau cand e pe spate, am zis ca stau si eu sa treaca de 3 ani si vad ce facem. O sa incerc sa nu mananc seara dar am un program tare aiurea ac nu mananc mic dejun mananc pranjul pe la 16 si apoi cina pe la 20 sau si mai tarziu ceea ce clar nu e bine.
Miha am uitat sa iti multumesc de aprecieri, astept cu nerabdare sa ii mai creasca parutul ca mi l-a chelit ultima data coafeza cu masina ca nu cred ca il mai tund pana ce mergem la mare. in iulie.
Pupici la toata lumea.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca macar la piscina din interior sa faceti baie. Plaja...nu prea cred, dar cine stie?
La marco functioneaza cu miere pe stomacul gol. Eu ii dau si formula facuta cu ceai de musetel(si asta ajuta). ai putea bea ceaiul, in loc de apa.
Silvia deci si Alain e tot asa in oras? Noi nu am mai iesit cu caruciorul din sept. 2007. Nu cred sa stea in el, ar trebui sa mai incerc. Noi mergem cu masina pana la destinatie si doar in parc, piata sau pana la Clau la birou mai mergem pe jos, sa facem miscare. Si uite ca atunci il apuca.
Un DVD cu desene e 50 lei, sunt si mai scumpe, si putin mai ieftine, dar cam asta e media.
Cristina of.....ce sa zic...nici eu nu stiu. Sper sa fie din cauza polipilor, haide ca nu e grava operatiunea in sine. Tinem pumnii sa scapati cu bine si sa nu se mai imbolnaveasca Razvanel.
Multa putere si insanatosire grabnica.

Azi imi trimite cumnata costumul de capsunica. cica a iesit super tare, toata fabrica l-a vazut. Noroc cu o prietena, care are fetitza deodata cu Marco, a dus un trening si dupa ala s-au ghidat la cm. Acum sa vedem, caci Ana e oleaca mai inaltutza decat marco.
Musai sa caut bluza verde, caci e un fel de pelerina, fara manecutze, sa vedem ce gasesc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Of, sarcutul Razvan. Exact cand vroiam sa scriu ca ma bucur de progresele lui si de faptul ca merge la cresa unde se simte asa bine. Cristina stiu cum e sa simti ca nu se mai termina pb., imi pare rau. Am inteles ca laringita asta e o chestie care o data facuta se tot repeta. Zic si eu precum Silvi ca pb. cauza e imunitatea f. scazuta a lui Razvan dupa atata repetir. Noua anul trecut dupa 5 bronsiolite ne-a zis dr. ca vreo 2 luni ar tb. aproape sa-l izolam sa-si revina. Stiu ca la voi ac. lucru nu e posibil ca ar face rau pe alta parte dar poate ar tb. sa-i dea dr. ceva mai intensiv ptr. imunitate.
Da Giova asa e cu Marco, de vreo luna i-a vazut Tud si catelul acela mare si mi-a zis cumpee ci mie mami....Eu am inteles ca voi aveti nasi la Cluj asa ca e f. posibil sa ne vedem o data, daca nu mai crestem si pornim si noi in excursii. La Tim am fost cand eram gravi, erati mult inaintea noastra, acum incepem sa recuperam.
Mirela?? Unde Esti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova eu stii cum imi imaginez costumul de capsunica? In genul ala din flinstone family Asa in colturi jos....ce material a avut tipa?
Astery moaaamaaa...pai cum rezisti sa nu mananci atatea ore? eu nu pot! daca m.as apuca sa beau lapte, as rade o cutie usor.....sanatate lui Razvanel de operatie nu stiu ce sa spun....am auzit ca vegetatiile cresc la loc dupa un timp.....
Silvi, te-am uitat Daca intru maine de la sv. o sa iti scriu direct de acolo dupa ce ma uit cum se numeste marca de ulei
fetelor revin mai incolo, ma asteapta angelo sa doarma...merg sa imi pun mamaliguta cu branza si smantana si ma voi uita la Apocalipsa lui Ioan

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput