Strumfi de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana ce poze frumoase! si ce par negru si des are!
olgutza multumesc frumos de sfaturi! sunt tare binevenite! las' ca ne facem bine si ne ducem la plimbare in parc. asta daca ma lamuresc pana la urma cum e cu centrul imaginar! am si eu o obsesie de weekend!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetele

eu mai rar pe aici ca am acumulat o oboseala cronica de nu mai pot gandi uneori. de slabit nu am mai progresat absolut de loc asa ca ma puteti sterge de pe listuta si imi spun singura " rusinica, rusinica'

Medeea a inceput sa mearga si ea dar numai dusa de sub brate, da repede din picioare chiar si cand ajunge pe la o mobila,ea mai da inca de cateva ori. E asa nostima cu cei doi dintisori, se instramba toata ziua cu ei la noi. Cu mancatul legumelor sau a fructelor am last-o balta vreo cateva zile,poate avem succes mai mare cand revenim.

Dana e superba Daria si ce par poate sa aiba! Medeea are in continuare putin dar cand mergem prin magazine toata lumea se ia de ea,poate pentru ca are asa o mocuta de bebelus

va pup pe toate si incerc sa mai intru pe aici ca m-ati uitat cred



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana.
Gabriela, sper sa dormi mai bine si sa-ti revii; si eu sint foarte obosita.

A doua strigare: cristina, fianna, diana, stefania, mai continuati campania impotriva kg?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nu mai vorbiti de oboseala ca fac alergie! sunt varza, nu mai pot, dau cu dreptu in stangu. nu stiu de ce. adica stiu dar nu-mi explic de ce m-a lovit asa. si peste oboseala mai am si o "frustrare": nu ma ajuta sotzul aproape deloc cu bebe. aduce in casa de toate dar de bebe ...pauza grija. oare cer eu prea mult? am asteptari prea mari? a fost plecat 4 zile cu firma la team-building, a venit aseara, si azi s-a fluturat prin oras cu un prieten. si peste toate mai am si copilul bolnav. normal, dupa parerea mea, ar fi sa stea acasa sa ma ajute, nu? c er oare prea mult de la un barbat?sory k va bat acpu cu probleme personale da simteam nevoie sa ma descarc cumva. si ma mai streseaza si centrul ala imaginar.....

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Dana, eu is lesinata dupa Dariutza ta! (Sa-ti spun ca tot travaliul am vizualizat o Daria bruneta si frumoasa foc, doar-doar mi-o "pica" si mie una? N-a fost sa fie pletoasa, dar macar am nascut usor!)

Alina, acuma ca m-am apucat sa tastez nu mai uit sa-ti spun: multumesc mult pentru mesajul acela de acum cateva zile cand povesteai foarte detaliat cum ii dat bulinei sa manance. Am cetit si-am bagat la cap. Azi mi-am dat seama de o chestie: no iincepem masa cu cantece si atitudine pozitiva, dar in momentul in care Una deschide guritza si incepe a pape, au ma crispez brusc si ma concentrez sa basculez cat mai multa mancare in guritza ei. Sunt asa de concentrata la lingurita, ca uit sa mai respir. Cred ca aici trebuie sa mai lucrez, sa fac si eu efortul a mai spun si-o poezea in timp ce ii implu burtica.

Chiar, azi mi-am amintit o poezie din frageda mea pruncie:

Mos-Andrusca, iepuras,
A pornit-o spre oras,
Cu chitara in spinare,
Sa mai faca o cantare.
Dar vulpoiul vanator
Sta cu pusca la picior.
Uite-l ca ridica pusca
Si-l impusca pe Andrusca!
Pif-paf! Mai puscas,
Unde-i bietul iepuras?...


De la Otilia Cazimir citire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mihaela, eu in problema barbatului care se flutura prin oras as aplica solutia vulpoiului vanator (vezi mai sus ). Da' as avea voie, ca al meu e bugetar si la partea financiara am oareshce nemultumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

alina arunca un ochi aici

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by Timi07

alina arunca un ochi aici

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)




Am fost indiscreta si am aruncat si eu un ochi. Doamneeee, ce minunatii am vazut .

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Wow. Timi si Alina, ce papusele frumoase aveti... cum altfel, ca doar au cu cine semana.

Mihaela, eu sunt sofer de-ala cu norma intreaga si-ti spun ca eu nu prea am mai intalnit sa mai ocoleasca lumea centrul imaginar. Nu-ti face mari probleme din asta... Go with the flow! Tine-te si tu dupa ceilalti (asta ca sa nu-i incurci pe cei care respecta vechea regula, atunci cand ii intalnesti). Daca pleci prima de la intersectie, stai linistita ca ala de vine din sens opus va face tot cum il taie capul, adica o sa te ocoleasca sau o sa vina pe langa tine... indiferent unde esti tu. In trafic, regula supravietuirii este sa te adaptezi. O rigiditate excesiva, ca asa scrie la carte, nu o sa te ajute foarte mult in traficul asta plin de "cojones" si taximetristi usor misogini. Fiind neexperimentata si stresata, cel mai bine e sa te pui cumva chiar pe centru, ca sa-i dai posibilitatea primului din sensul celalalt sa faca cum doreste. Ceilalti se vor tine dupa el.
Crede-ma ca am intalnit si soferi care inca mai vor prioritate de dreapta in giratorie. Daca-l vad ca vine croit, il las...mama ma-sii. Doar n-o sa mor cu dreptatea-n mana. Sper ca te-am ajutat. Soferia este o mare pasiunea de-a mea. Fac fata chiar si discutiilor dintre barbati pe tema masinilor.

Edit: Mihaela, ia-l si tu la o discutie. Banuiesc ca in mintea lui, el se duce la serviciu si tu stai cu copilu' si ai grija de el. "Ce mare lucru faci?". Ca nu trebuie sa te mai ajute si el, ca doar tu nu te duci sa-l ajuti la munca. Sunt convinsa ca asa gandeste. Si nu te enerva pe el ca poate chiar nu-si da seama cat de solicitanta e munca de mamica. Nu cred c-o face intentionat. Pentru evitarea tensiunilor in casa, si frustrarilor acumulate, porneste o discutie. Propune-i sa stea el o zi din weekend cu bebe. Asa, mai in joaca, mai in serios. La finalul zilei sunt sigura ca te-ar intelege mai bine si si-ar modifica comportamentul.

Mami de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Scuze de cacofonie. Nu mai editez a doua oara.

Mami de Maria

Mergi la inceput