Casnicia mea a fost o minciuna?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

zepellina, nu stiu cat de bine ii merge relatia.
cand l-am prins cu doamna erau si copiii cu mine.doreau sa stie de ce nu a venit noaptea tatal lor acasa.ei plangeau, nu dormeau, si el era bine mersi.
i-am luat cu mine pentru ca a fost singura cale sa le arat adevarul.el spunea mereu copiilor ca numai eu sunt de vina, ca el nu vine acasa pentru ca eu plang.
situatia s-a schimbat complet dupa aceea, copiii au inteles adevarul si in ochii lor nu mai sunt eu cea vinovata.
Dar, ce sa va spun....cel mic a cam lovit-o cu pumnii si picioarele pe doamna, iar sotul ii lua apararea.Copilul i-a spus ca daca il prinde pe baiatul ei langa tatal sau, il bate pana il distruge.
Ce a urmat? Sotul a incercat zile la rand sa il forteze pe cel mic sa-si ceara iertare, dar copilul nu a cedat. A facut presiuni asupra lui, i-a interzis sa il mai sune pana nu rezolva ac problema. Pana la urma sotul a cedat daca a vazut hotararea copilului.Acesta i-a spus ca langa tati a lui nu vrea sa o vada decat pe mami, oricare alta femeie va avea viata grea, pt ca el nu este de acord.
Asa ca, multe din planurile sotului meu s-au cam spulberat.
Voi cum credeti ca ii merge relatia?



anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Hoppe, va regreta si inca foarte mult. Am un feeling ca nici acum nu e multumit. O sa-si dea cu pumnii in cap, dar asta nu e problema ta. Ti-a facut prea mult rau ca sa-ti mai pese de el.

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Maria, crezi ca nu este multumit?
S-a jucat cu focul.Are ce a cautat.
Asa, cu bune si cu rele, am fost o familie fericita.Nu m-am plans niciodata de viata mea, stiam ca nu se poate sa fie totul perfect.
Dar m-a durut ca nu a stiut sa invete sa ne iubeasca, sa ne respecte, ca atunci cand a luat-o razna nu a avut intelepciunea sa stie unde sa se opreasca.
Intr-o familie, daca vrei sa fie bine, trebuie sa inveti sa iubesti partile frumoase ale acesteia.Poate am si eu o vina, pentru ca am avut prea multa incredere in el, l-am considerat un om deosebit, i-am oferit totul mult prea usor si i-am acordat multa libertate.





anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Contrapunct spune:

De ce iti doresti atat de mult ca el sa regrete ori ca el sa vada ca ea e altfel decat o vede el acum?
La ce ar ajuta lucrurile astea, cu ce ar schimba situatia? Ar sterge toata suferinta ta de acum? Ti-ar aduce uitare, iertare, ar da timpul inapoi, inaintea celui din urma an?
Eu, una, nu cred ca va regreta catusi de putin, nici mai devreme si nici mai tarziu. Nici nu cred ca realizeaza exact cat de mult suferi si nici nu cred ca ii pasa de asta.
Si nici nu cred ca iti faci vreun bine comparandu-te cu ea. Nu cred ca sotul tau a facut o alegere rationala intre tine si ea, nu cred ca a stat sa compare ce calitati si defecte are fiecare din voi doua, dupa care a decis ca pleaca cu cea in favoarea careia inclina balanta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Contrapunct spune:

Nu stiu daca ai facut bine implicandu-ti copiii intr-o astfel de scena (confruntarea cu amanta). Pe copii i-ar putea marca pentru foarte multa vreme in mod negativ, pe amanta a facut-o sa se simta victorioasa, pe sot l-a pornit si mai mult impotriva ta, iar pe tine te-a umilit. Cine a castigat din asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Contrapunct, putin imi pasa de ea, putin imi pasa de cum o vede el.
Pentru mine este doar o femeie care pana la varsta asta a insirat barbat dupa barbat, o femeie egoista cu care el se potriveste de minune.Imi cunostea copii, de multe ori s-a jucat cu ei.Ca sa-ti construiesti fericirea pe nefericirea a doi copii nevinovati, asta spune mult despre caracterul ei.
De ce vreau sa regrete? Pentru ca numai asa il pot ierta, nu in ideea de a ne impaca, exclus.Pentru ca m-ar ajuta sa merg mai departe, sa-l uit.Este primul esec din viata mea.

anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Contrapunct, tu ce ai fi facut daca copiii te considerau pe tine vinovata?
Tu ce ai fi facut daca stiai ca este in joc custodia lor?
3 nopti la rand copiii l-au asteptat. A fost dorinta lor sa afle adevarul.Ii suna si ii mintea ca vine acasa sa doarma.
Le spunea ca daca ii mai aude ca plang nu vine acasa si, ca daca nu plang o sa vina. Saracii stateau si isi inghiteau lacrimile.Dupa nopti de nesomn, bineinteles ca nu mai mergeau la scoala.
Trebuia sa tai raul de la radacina.Ca si mine, copiii au avut multa incredere in tatal lor.
Am considerat ca numai adevarul ne poate scoate, pe mine si copii, din tot balamucul ala.
Si nu m-am inselat.
Au inteles adevarul, i-a durut, dar cel mai important lucru este faptul ca eu nu mai sunt vinovata in fata lor. Riscam sa ii pierd.
Ce concluzie a tras sotul meu si iubita lui? Chiar ca nu mi-a pasat.Pot sa creada orice, pentru mine sunt doi egoisti, oameni fara demnitate.
M-a interesat doar sa-mi recastig copiii.


anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by hoppe

Mik, de sa fie gelos? Pai, inseamna ca inca ma considera proprietatea lui. Posibil sa fie asa, deorece, cand am vorbit despre partaj, mi-a spus ca de unde sa stie el, ca daca imi voi lua apartamant nu o sa locuiasca cu mine un alt barbat, ca nu este de acord.
Asta arata ca nici macar nu stie pe cine iubeste.
Eu m-am cam saturat de tot chinul asta, si sunt hotarata sa merg inainte.
Eu l-am iubit pe omul din primii 15 ani, nu pe cel de acum.A devenit de nerecunoscut, iar viata langa el, de acum incolo, chiar ar fi un sacrificiu, pentru ca nu-l pot ierta.
In prezent vreau sa gasesc raspuns la intrebarile care ma framanta legate de transformarea lui, de schimbarea si rautatea de care a dat dovada.Nici macar la copii nu s-a gandit, a considerat ca divortul nu este o tragedie.
As fi pe deplin multumita daca as sti ca macar 5 minute o sa regrete ce a facut.





anna



Eu cred ca regreta. Si iar cred ca te-a considerat a lui (sa-ti impuna cum sa te imbraci) si nu s-a implicat deloc in treburile curente. Drept sa-ti spun ca m-a socat cel mai tare faptul ca n-ai putut da doctoratul pe ultima suta de metri. Asta e intolerabil ! Sa ai nevasta capabila si sa o lasi sa se zbata cu toate pe umeri !

Ai facut foarte bine ca le-ai aratat copiilor adevarul gol-golut.

Pe de alta parte, faptul ca mai are lucruri in casa, mai pastreaza o portita de intrare.

Inca o data curaj !





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by hoppe

Pentru mine este doar o femeie care pana la varsta asta a insirat barbat dupa barbat, o femeie egoista cu care el se potriveste de minune.

anna



Anna, e greu sa gandesti limpede din cauza suferintei pe care o simti acum.Probabil ca timpul te va ajuta sa privesti totul mai obiectiv, sa il vezi pe el asa cum e, tatal copiilor tai dar ca barbat, un om indragostit de o alta femeie.Cum ai spus si tu, el e deschis pentru o relatie apropiata si armonioasa cu cei mici si pana la urma asta conteaza cel mai mult.Timpul vindeca multe nu iti pierde speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Draga Mik, ce nevasta capabila? In opinia lui am fost o leguma.
Ultima oara cand am discutat cu el dorea sa stie ce mai fac.A aflat de la copii ca am ceva pb de sanatate. Dorea sa stie mai multe, iar eu i-am spus ca persoana mea nu trebuie sa il mai intereseza, ca pb mele ma privesc doar pe mine. Mi-a spus ca sunt batuta-in-cap!
De ce nu vrea sa inteleaga ca, dupa cum s-a comportat, eu nu vreau sa raman prietena cu el? M-a ranit si umilit prea mult.
V-am povestit cum m-a confundat in pat cu doamna?Asta, anul trecut, in primavara. Umilitor.Si vrea sa fim prieteni?Niciodata.

anna

Mergi la inceput