Despre spitalele si doctorii unde ati nascut (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonicas spune:

Buna seara,

Imi doresc foarte mult un bebe si de 4 luni tot incerc, dar nimic...
Citesc atatea pe site-uri despre doctori si spitale incat nu stiu laa ce doctor sa ma duc.Deocamdata sunt la dr. Cornea Valeriu dde la spitalul Polizu, clinica Sanador.Puteti sa-mi spuneti ceva despre el?Cum se comporta la nasteri,cum e in plan profesional ?Eu am fost la el doar pt un simplu control.
Daca mi-ati putea recomanda si alti medici pt nastere, v-as fi recunoscatoare

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

BeLucci- si eu voi naste la Bega cu Dr. Simedrea. Am auzit ca iar spitalul e ingrozitor. Asa e? Cum sunt conditiile? Ai reusit sa prinzi rezarva? Ce trebuie sa stiu neaparat despre spital? Am auzit ca trebuie sa cumperi inclusiv "fluturasul" pt. perfuzie- asa e?

Multumesc frumos

Ralu
27+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Ralu79

BeLucci- si eu voi naste la Bega cu Dr. Simedrea. Am auzit ca iar spitalul e ingrozitor. Asa e? Cum sunt conditiile? Ai reusit sa prinzi rezarva? Ce trebuie sa stiu neaparat despre spital? Am auzit ca trebuie sa cumperi inclusiv "fluturasul" pt. perfuzie- asa e?

Multumesc frumos

Ralu
27+ Miruna



Apropo de asta, eu stiti ce am patit la Sf. Pantelimon in 2004? M-am operat de un chist si am ajuns la urgente. Dupa ce m-au hackerit toate asistentele la ambele maine (nu reuseau sa imi gaseasca vene, ptr ca aveam hemoragie interna, trompa era rupta) au reusit in sfarsit sa imi puna o branula. Branula pe care a doua zi mi-au scos-o cand m-au mutat la saloanele de la parter (mai de lux, asa) pe motiv ca aia e branula lor (parca mai puteau sa o foloseasca) si sa se chinuie si alea de jos cum s-au chinuit ele sa imi puna una (parca se chinuisera ele)...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana24bb spune:

Sunt si eu o buricuta din arad si voi naste la Bega cu dr Simedrea.As vrea sa stiu de la tine cum ti-a fost in spital cum s-a purtat doctorul,asistentele,ce ai avut nevoie in bagaj si nu te-ai asteptat si cam cat ai cotizat...
Astept cu nerabdare raspuns ...sa ma pot pregati sufleteste ca mai am doar vreo 4 saptamani pana o sa-mi tin fetita in brate si tare mi-e groaza de nastere ...multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:


Buna,
eu am nascut in timisoara la maternitatea odobescu cu dr. grigoras.
am nascut prin cezariana, nu ca asa am vrut, ci asa a trebuit. eu am fost f.f. multumita de dr. grigoras. spitalul e cat de cat ok.

Geta, mami de Alex (25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna ziua,
Va rog frumos recomandati-mi un medic ginecolog ffffffff bun de la ELIAS care sa ma monitorizeze si la o viitoare sarcina care sper sa apara cat de curand (daca stiti de Dr.Aneta Andrei sau Dr. Daniel Tutunaru), va rog spuneti-mi impresii, nr. de telefon daca aveti, preturi.
Avand in vedere ca primul baietel mi-a decedat la varsta de 7 luni, cu multe diagnostice, acum vreau sa suflu si in iaurt si nu vreau sa mai merg la Sp.Cantacuzino.
Va multumesc mamicilor.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

A nascut cineva sau urmeaza sa nasca cu doamna doctor Marilena Ionescu de la Bucur? Poate ma puteti ajuta si pe mine sa-mi spuneti ce impresie va lasat atat ca doctor cat si maternitatea. Multumesc!

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna ziua fetelor, va rog ajutati-ma si pe mine cu detalii, nr de telefon sau adresa de email a Dr.Tutunaru si a D-rei Aneta Andrei, va rog mult. Sau alti medici, profesionisti.
Eu am nascut in dec. 2005 la Cantacuzino, dar din pacate baietelul mi-a decedat la varsta de 7 luni cu multe diagnostice, cauza fiind o tensiune arteriala instalata la mine in ultima perioada de sarcina, de care medicul nu a bagat de seama (asa cum mi-a marturisit) si urmarea a fost tragica, copilul a avut Epilepsie, Encefalopatie, Hipoton ... Am facut testele genetice - sunt OK, vrem sa lasam o alta sarcina dar am nevoie de un medic bun care stie ce sa faca la o posibila Hipertensiune Arteriala in sarcina sau orice alta problema care se iveste pe parcursul unei sarcini.Va rog recomandati-mi un doctor specialist. Va multumesc si va doresc nastere usoara tuturor mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursupolar spune:

buna!este cineva care a nascut recent la spitalul Sf.Ioan cel Nou,suceava?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna fetelor.
Dorinutza 82, eu sunt din Ploiesti. Am nascut in ianuarie o fetita, dar la Bucuresti, la maternitatea Filantropia cu Dr. Catalin Haiduc pe care ti-l recomand cu toata increderea.
Despre Dr. Luchian mu stiu sa-ti dau prea multe informatii, am avut contact o data cu ea si a fost OK, dar nu stiu cum se comporta la nastere, daca vine sau nu cand nu este de garda. Maternitatea din Ploiesti a fost renovata recent si sunt rezerve in care mama sta cu copilul. Sincer, din experienta personala iti recomanda sa nu stai cu bebelushul in camera, ca sa te poti odihni bine si sa fi in forma maxima acasa. Daca te hotaresti sa nasti la maternitatea din Ploiesti trebuie sa stii ca vei sta internata cam 5 zile. Informatiile de mai sus le stiu de la prietenele mele care au nascut de curand.
Eu personal am nascut la Filantropia si din experienta personala iti spun ca sunt conditii excelente, chiar daca nu stai in rezerva. Bebelushii sunt foarte bine ingrijiti in sectia de neonatologie. Spitalul este in renovare si nu are inca rezerve pt. mama si copil. Eu am nascut marti dimineata si miercuri m-au externat, nici eu si nici bebelushul nu am avut probleme. In acest mod stai inca de la inceput cu bebelushul tau, dar acasa.
Daca mai ai nevoie si de alte informatii, iti raspund cu placere.


Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%200/

Mergi la inceput