Despre spitalele si doctorii unde ati nascut (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Buna fetele. recunosc ca nu am avut rabdare sa citesc chiar tot dar e bine sa stim experientele altora ca sa stim de ce sa ne ferim. Eu am nascut la Bacau, desi sunt din Piatra Neamt sub atenta supraveghere a Dr. Corneliac , caruia ii raman datoare. Am un baiat minunat si am fost tratata in spital mai mult decat bine. Comditiile excelente in rezerva iar copilasul a fost mereu vegheat. Operatia a decurs foarte bine si abia daca se mai vede cicatricea. L-am recomandat la toate persoanele apropiate mie si il recomand si acum. Daca vrea cineva detalii sa nu ezite sa ma intrebe ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annavq spune:

Buna fetelor

Multumesc lui maddy pentru detalii. Ma voi duce si eu maine in vizita la spital sa vad si eu unde ma cazez si cum stau mamele si nou nascutii acolo. Va voi scrie mai multe dupa vizita cu pricina.



annavq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopperjr96 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Citat:
citat din mesajul lui fulg_de_nea

buna burticilor
cu toate ca am mai intrat pe forumul de aici si am citit o gramada de chestii interesante de la voi, abia azi m-am inscris si eu...asta pentru ca abia acum am intrat in concediu si am mai mult timp pentru mine (inainte numai serviciu, casa, masa, pat sau iesit in oras, depinde de zi).
sunt in 30 de saptamani si jumatate o sa am un bebe strumf care e foarte activ inca din burtica, nici nu vreau sa ma gandeasc de 2 ori cum o sa fie cand se va naste
ce vreau eu sa va intreb este: cine o stie pe Daniela LEBIT si cine a nascut sau stie pe cineva care a nascut cu ea. nu am gasit mare lucru pe forumuri despre ea, si ce am gasit era de pe vremea cand era rezidenta lui Tutunaru = erau impresii cam nasoale despre ea...acum, na, ce sa fac, sunt cu ea si o sa nasc cu ea, nu am cum sa-mi schimb doctorul in ultimele 2 luni => asa ca va rooooooog din tot sufletul sa-mi spuneti ce stiti de ea = fie de bine, fie de rau
si inca ceva: cine a nascut in ultima vreme la ELIAS? ma intereseaza din experienta voastra cat a costat, cu cine tre sa vb ca sa ai separeu, ce trebuie sa aduci pt tine si pentru bebe...chestii de astea care streseaza pe toate mamicile.

va pooooooop si astept un reply ceva cand auziti orice



uite aici despre nasterea la Elias :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114680

pe Dana Lebit si eu o stiu ca rezidenta a lui Tutu. Dar cum ai gasit-o chiar pe ea? Tu esti multumita? daca nu, sigur ca poti sa o schimbi, ce daca mai ai 2 luni de sarcina?

Mami de fetita si de baietel 22+




Buna seara tuturor!

Sunt o proaspata mamica de geneni, de 2 luni de zile. Este prima oara cand postez la acest subiect. Sper ca mesajul meu sa fie de folos viitoarelor mamici.

Am nascut la Elias, in septembrie 2008. Medicul meu a fost dl Razvan Mateescu, sef de sectie Obstretica si Ginecologie. Dansul m-a ajutat pe tot parcursul sarcinii, dar din pacate nu am nascut cu dansul. Cand mi s-a rupt mie apa, nu era in Bucuresti. Am nascut cu dna. Raluca Uzum. Amandoi niste oameni EXTRAORDINARI!! Dna. Uzum mi-a salvat viata... Iar spitalul.... nici vorba de aglomeratie, nici vorba de mizerie, pot spune ca era curat ca la mine acasa. Personalul f de treaba, toti saritori - si ce m-a uimit f tare a fost ca nimeni nu vroia sa primeasca spaga! Nici macar dna. doctor care mi-a facut cezariana, la sarcina gemelara (deci din start una cu risc), si prematura, la 35 s! Unde mai pui ca a venit la spital cu noaptea in cap ptr mine, medicul de garda a fost mana a doua.

Despre dl. doctor Mateescu am auzit numai de rau, inainte sa nasc, dar pe tot parcursul sarcinii zvonurile au fost total infirmate de realitate! Nu as fi dus sarcina cu bine fara dansul!

Despre Elias... am auzit ca ma va costa in jur de 2000 eur toata nasterea, mai ales ca era vorba de cezariana... - inainte sa nasc. Nu am dat mai mult de 200 ron si aia cu mari insistente!

In concluzie, fetelor, nu va mai luati dupa orice zvonuri! Mergeti la sursa, testati terenul inainte sa luati importanta decizie a nasterii. Mult succes tuturor!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e frica de ziua in care n-am sa mai fiu eu...

Ce nu te darama, te face mai puternic!


http://luminita2008.shutterfly.com/

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elanyada spune:

Buna gasit mamici sau viitoare mamici!

Sunt o graviduta in saptamina 24 si sunt monitorizata de dr. Sorin Badescu de la Municipal( si CMU). Pina aacum, totul a decurs bine si nu am avut motive sa ma pling de el. La ultima consultatie, in sala de asteptare am vorbit cu o proaspata mamica, care nascuse cu dumnealui si care mi-a spus ca acesta a refuzat sa-i faca epidurala si ca a lasAt-o sa se chinuie destul de mult la nastere. Sincera, m-a speriat putin, mai alres ca sunt la prima nastere si habar n-am cum o sa se deruleze totul. Cine a mai nascut cu acest medic? Ati avut o experienta placuta sau neplacuta?
Va doresc bebei sanatosi la toate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumy_008 spune:

sall sunt si eu o viitoare mamica, de 8 saptamani si inca nu mi-am gasit un medic bun. daca aveti vre-o recomandare va ascult cu cea mai mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dada_she_she spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanamami_16

Buna tuturor mamicilor de pe acest forum.Eu sunt nou pe aici.
Cu multa rabdare am parcurs aprox. 30 de pagini din 106 ale acestui subiect si am ras si-am si plans la povestile uimitoare pe care le-ati trait voi.

Sunt o mamica tanara, am 22 de ani si tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 3 saptamani. Asadar am pornit in cautare de doctori si maternitati.
Eu am trait o experienta ingrozitoare la Maternitatea Cantacuzino si nu recomand nimanui sa nasca acolo. totul lasa de dorit in acel spital.
Am citit multe lucruri bune despre dr-ul Ion Ionut de la Giulesti. Mi-ar fi de mare ajutor sa aflu mai multe de detalii despre acest medic, dar si despre spital si asistente.
In mod cert as vrea sa stiu si care sunt "tarifele" acolo.

va salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dada_she_she spune:

buna!
eu am nascut pe 22 martie la giulesti du dr mitran.e prima data cand intru pe forum,dar am urmarit discutiile voastre si m-au ajutat...vroiam doar sa va spun ca va recomand din toata inima maternitatea giulesti. are un personal extraordinar, adevarati oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

am nascut la sebes cu dl doctor cristea - un om extraordinar, atat pe perioada sarcinii cat si in spital. conditiile au fost la fel ca in orice spital de stat, dar personalul este super dragut, ne ajutau, se purtau frumos cu noi, ne-au invatat sa alaptam. si asta fara sa dam bani cuiva.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camyR spune:

Sunt o gravidutza de 20 de saptamani. Sunt din Timisoara si d-na Todorut Florina imi supravegheaza sarcina. Voi naste o fetita in octombrie la maternitatea Odobescu.
Mai este cineva din Timisoara care este tot la d-na Todorut? Ce parere aveti de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donau555 spune:

Buna fetelor,
Sunt noua pe forum si sper sa ma ajutai voi cu informatii pe care altfel banuiesc ca nu le-as putea culege usor. Sunt gravida si urmeaza sa nasc luna viitoare la Giulesti cu Prof. Marinescu. Poate stiti ce scoruri se mai practica acum , atat pe nasterea normala, cat si pt cea cezariana. Va multumesc.

Mergi la inceput