Fulguleti de nov - dec 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Lavinia, sunt consternata, e inuman ce vi s-a intamplat! Si totusi,pot depune si eu marturie, pt. ca am aflat, din pacate pe propria piele ,ca toate astea se intampla in spitalele noastre. Si eu am fost internata cu David la 6 luni si a fost fioros. Eu am avut insa si o experienta mai fericita, cand am fost in Cj, o lectie de omenie si profesionalism. Atunci ma gandeam ca doar in satucul asta uitat de lume se mai intampla asa ceva, dar vad ca in Iasi situatie e identica.
Lavinia, n-ati putut vorbi cu pediatra voastra, fata de care nu aveti decat cuvinte de lauda, sa va interneze la ea pe sectie?? Ar fi fost mai atenta cu voi, poate v-ar fi repartizat intr-un salon single, zic si eu...
Doamne ajuta sa nu mai treceti niciodata printr-o asemnea experienta. Multa, multa sanatate!
Eu am decis sa nu mai accept niciodata, daca Doamne fereste, va fi cazul, o internare intr-un spital din SM. Pana la cj facem maxim 3 ore, daca avem o problema serioasa acolo mergem. Cand am fost internata cu David la 6 luni eram atat de speriata, fara experienta, cu incredere in dr, etc. Si noua ne-au pus perfuzii pentru ca David n-a mancat vreo 6 ore, ceea ce e perfect normal pt. noi. refuz sa-mi amintesc, groaznic.
Iarta-ma ca m-am intins , dar ma revolta situatia asta si nu stiu cum am putea face sa le fie cat mai bine puilor nostri. Pentru ca atunci cand il vezi molesit de febra, mic si neajutorat in bratele tale, iar oamenii astia de-si spun "doctori" te mai fac si iresponsabila, e foarte greu sa refuzi un tratament , sa comentezi deciziile lor si uite asa , accepti sa traiesti cateva zile in iad, numai sa stii ca puiul e in siguranta. dar oare e ???offfffffffffff

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lavinia va strang tare tare in brate, e inuman ce vi s-a intamplat. am un nod in gat care nu trece cu nici un chip :(((

diana si david 03.12.06



Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

A_deju,noi nu ne palmuim inca, dar vad ca e un obicei practicat la scara larga printre fulguleti, asa ca Eric n-are nimic "anormal". Nu stiu daca te ajuta, dar noi am rezolvat faza cu bungee jumping-ul din sufragerie, prin iesiri lungi si dese afara, la aer, unde-si consuma energia.Ajuns in casa, e atat de obosit, incat adoarme instant. Poate ar fi o solutie sa-l atragi in activitati care sa-l epuizeze, fascineze si astfel sa uite "bunele obiceiuri".
buuuuuuun, dupa cum vezi, n-am sfaturi concrete, dar, DAR vin cu un picamer si demolez din temelii soclul piticului autist. Cum poti sa te gandesti la asa ceva, fataaaaa???Mai, io-s cam pesimista din fire, dar in ce-l priveste pe David nu ma gandesc niciodata la lucruri rele, nu ma gandesc la boli grave, nu ma gandesc la tragedii, nu ma gandesc la autism!Nici intr-un caz! " Ntzeles??????????????????

Saryta, welcome to the club Macar al tau zici ca te mai ajuta, dar cu al meu ce sa ma fac?? N-are timp, sarmanul, tot eu il menajez...Dragostea asta...
Ruxandra, am uitat sa-ti multumesc pt. dedicatia dansanta Da sa stii ca tipa aia fusiforma, care se unduia din toate cele, nu eram eu, noooooooo.Cred ca e Dayanara, ca ea e mare amatoare de salsa, si e si bruneta, si slaba, si, si..
Da' ghioceii si freziile cu cat le dai, manca-t-as ochisorii matale oachesi.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Saryta, uite o imbratisare calda de la mine sa mai prinzi putere (omulet care te strange tare, tare)! Cred ca-ti este foarte greu, dar e bine ca ai venit si te-ai descarcat...acuma numa' tu stii ce-i la tine-n ograda, dar eu zic ca merita sa mai incerci sa mai stai de vorba cu el, sa-l faci intr-un fel sa te inteleaga..si mai sper ca e doar temporar ce se intampla! si
Lavinia, bine ca sunteti acasa! Doamne ajuta sa fie Mihaita bine si sa nu mai fie nevoie sa treceti prin iad! Am inteles ca v-au facut unele investigatii la Tg. Mures, dar ce ti-au zis medicii de acolo despre interventia chirurgicala?
Laura, Stodal, Rhinatiol, Eurespal...Pupam Dani sa treaca rapid...
A_deju, lasa-n plata Domnului piticu' ala autist sa plece de unde-a venit...e o faza...Denis a avut o perioada de vreo 2 sapt cand dadea palme (lui si noua), iar de vreo 2 ori l-am vazut ca s-a dat si cu capu' de perete...merge cu distragerea atentiei, dupa explicatiunea de rigoare cum ca "nu ne lovim reciproc si nu e ok sa deloc sa lovim, ca ne doare bla bla"...si daca chiar e in focuri puternice (ceea ce la noi s-a intamplat o data cred) nu trebuie bagat in seama, pur si simplu te prefaci preocupata de altceva si se calmeaza singurel...ca, deh, era curios peste masura de ce face ma-sa acolo ..
Dandusa, super ca ati stat atat afara ...Pupam Crinuta
Danutz si Flore, sa va traiasca finuta, respectiv nepotica...Sa fie sanatoase si sa creasca mari, destepte si frumoase!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow


Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanica am tot vrut sa intreb si uit..cum mai e david cu bicicletele? ca al meu m-a innebunit. rade, tipa, face haaaaa, ha-haaa, cand vede cate una. ai acum sunt puzderie...si d-alea mari, si d-alea mici..si triciclete, trotinete..e terminat dupa ele. bicla noastra e un pic cam mica pt el, deja atinge cu genunchii de ghidon daca e incaltat si tot vreau sa ii iau alta. dar ma intereseaza daca david s-a mai linistit dupa ce ati iesit cu a lui.

diana si david 03.12.06



Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Roxanica,,
imi amintesc foarte bine si povestea voastra...
Pediatra lucreaza la maternitate.. e specialista pe neonatologie.Dar m-a ajutat dupa ce am iesit..
Da..si cand m-am externat tot am auzit ceva de genul "toate care pleaca la cerere se intorc dupa 2 zile"...sincer m-am gandit la dianocica si am semnat cu curaj.
Plus ca i-au adinistrat antibiotic fara biotics, l-au scos de la regim dupa numai 2 zile si normal ca iar a inceput cu scaune moi..
Ce mi-e mie, e ca toti 3 cardiologii ne-au dat de grija sa ne pazim de infectii si sa le tratam corect(pericol de endocardita)si eu ma panichez imediat..
Dar e jenant sa sustinem ca suntem in ue si sa avem asemenea sistem sanitar.
Era o tiganca cu o fetita care nu avea decat muci.pai trimite-o dle acasa..ocupa loc degeaba si poate pleca mai rau decat a venit..
Si stau eu care platesc Cas-ul in patut mic si ea statea in pat mare...si mai era si nervoasa ca m-a mutat in salon cu ea..ca ea a cerut sa stea singura sa nu i se imbolnaveasca fata ( e cea cu care m-am certat )
Macar niste rezerve cu plata ar trebui sa existe.
Te pup si sa nu mai ajungem vreodata sa avem nevoie de spital!
ce fete deosebite a cunoscut eu pe forum..m-am tot gandit la asta...

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

SARYTA,off,nu stiu ce sa zic,dar inteleg ce e in sufletul tau!
LAVINIA,sa dea domnul sa nu mai trebuiasca sa ajungeti la nebunii aia in spital,eu nu mai am cuvinte...e strigator la cer ,situatia din spitalele noastre e jalinca,bine ca avem localuri si alte cele inutile super elegante si primitoare si cu toate conditiile,dar de spitale cine se mai ocupa fratilor!!!horror!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Bun venit pe lume, nepotelei de Flore si finutei de Danutz !!!
Dia, offff, ce chin cu maselutzele, noi n-avem inca niciuna.Ne asteapta vremuri grele...
aaaaaaaa, deci: Dia si Saryta, am uitat sa va spun, declar inchisa sesiunea " Nu mai poooooooooooot!".
Restul, care nu ati apucat sa va plangeti, ramaneti cu un nod in gat, sic.
dandusule, merci de intrebare, sunt muuuuult mai bine, acum astept gatuita de emotie, sa vad daca l-am molipsit au ba pe David.
Chiar asa, in cat timp ar trebui sa ma detensionez??Adica daca zilele astea nu apar muci & co inseamna ca a scapat micutul??
Dianocico, zici tu ca ai da Herastraul tau pe un banal parc dintr-un cartier oarecare, dintr-un orasel situat unde s-agatza harta-n cui??
Laura, pt. tuse Ambroxol si Eurespal am folosit noi. Seara Ketof 1,5 ml, il linisteste, nu mai tuseste atat si se odihneste mai bine. Sirop natural : Prospan, cica f. bun, recomandat de a noastra dr. Multa sanatate!
M_monique, cat ma bucur ca mai dai cate-un semn de viata


ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LAVINIA,prin spitale umbla gandacii si sar purecii ca la ei acasa,si noua cu saloane de infrumusetare ce cer niste chestii,legile noi din ue publicate in monitorul oficial,te crucesti ce na mai cer astia,sa nu zic absurde..si costisitoare, unde naiba e echilibrul in tara asta???Daca nu sunt nici macar paturi asa ca pt oameni normali ..dapai sa fie x sterilizator sau y aparat sau ,medicamente sau sau sau....ooff,iar mor de nervi

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dianocica,
Si noi cu trici/bicicletele...i-am facut comanda la quelle de una..
daca intru la miniblu cu el e musai sa le plimbe pe cele expuse.
multumim...ti-am zis ca ma gandeam la tine..
Dandusa,
Hai baga semnatura cu

Gata...Noapte buna!

minunea mea

Mergi la inceput