Copilul ADHD

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maili spune:

Carmen1967 as avea o intrebare :cum a reactionat copilul tau la PURE DHA si la MULTIVITAMINE de la CHILD LIFE ESENTIAL? Pentru ca am incercat si eu sa-i dau copilului meu si a fost foarte agitat.Iar in ceea ce priveste tratamentul cred ca ar trebui sa incerci din nou la homeopat.Dar la psiholog ai mers cu copilul? Poate are nevoie si de consilierea unui specialist.
Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen1967 spune:

Buna tuturor,

Maili, merci pentru mesaj.
Eu zic ca Andrei rectioneaza bine.Am inceput pe la 1 august , cu 2 gelule Pure DHA si 2 lingurite sirop M&M si o pastila Neurotonic. Nu am fost ff riguroasa, am fost plecati in concediu, la mare si la munte, si din cauza programului specific concediului , la un moment dat am facut pauza, pentru ca imi parea agitat si mie.
Am reluat cam de la 1 septembrie cu 1 pure/dim si 1 pure+1 ling.M&M seara. Am discutat cu dna Ana Costea de la Energy Plus /farmacia Secom care imi recomandase langa cele 2 produse si Neuro optimizer (cam scump ....).
Initial ii dadusem Neurotonicul, ca un inlocuitor al acestuia dein urma.Am facut un efort si am luat Neuro Optimizer si azi a luat prima pastila. E prematur sa ma pronunt...
Da, vreau sa reincerc homeopatia si tot astept semnale pozitive (pana acum am trei nume:dr Radu Naghiu,la care am mers...si..., dr.Iuliana Avadanei (clinica Medireflex) si dr.Campian Georgia (clinica Polimed).
Eu am scris ceva despre noi in mesajele anterioare, voi cu ce probleme va confruntati?
Merci,
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adutzu spune:

Buna fetelor!
Sunt mamica unui baietel de 6,5 ani. A fost diagnosticat cu ADHD. Face tratament cu Rispen 0,5 mg. In paralel ii dau (cam de 2 luni) Omega 3 si Bilomag si face si tratament homeopat. Am fost cu el la dr. Naghiu. Saptamana viitoare avem iar programare. As vrea sa va intreb daca dati copiilor vostri Omega 3 si daca stiti cum se d: dozaj si perioada de timp? Cum vi se pare dr. Naghiu? Aveti rezultate?

Va urez multa sanatate voua si copiilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen1967 spune:

Buna,
Pentru Adutzu
Inteleg ca ai mers deja la dr.respectiv, nu ti-a prescris dinsul OMEGA 3?
Eu aa postat aici ,ca am mers la dansul, am intrerupt dupa 3 luni,am scris si de ce. Din ce stiu doza care o recomanda era de 1000 mg Omega 3 (minim 800 mg, era uleiul de la Doppel Herz) si 1000 mg vitamina C (aici nu mai sunt ff sigura), oricum in combinatie amundoua .( si altele, in afara de remediile homeopate, tonotil in cure de 10 zile, neuromultivit, cura de 20 zile, sau alternate , cite 10 zile , ultimele 10 zile fiind picaturi Beres Drops.
Sincer, as vrea sa reincerc homeopatia, dar vrea sa aflu de la altii de homeopati ale caror scheme de tratament au dat rezultate (mai acel remediu unic!!!, deoarece copilul meu la a treia schema lunara lua cam 10 remedii alternative, ceea ce era destul de greoi).

Pentru Maili,
Din discutii cu persoane avizate dozele chiar si la produsele Child Life Esential, care sunt de fapt suplimente alimentare, trebuie administrate si ajustate in functie de reactiile copilului.O sa incerc sa administrez seara pastila de NeuroOptimizer, daca nu merge, o sa incerc una la 2 zile, sau sa desfac capsula si sa-i dau junmatate din continut.Oricum nu il agita asa de tare incat sa renunt...as mai incerca ceva de linistire (din plante).
Nu stiu ce anume ai administrat si de la ce a fost agitat copilul tau, eu am inceput progresiv si merg cu 3 gelule Pure DHA, 1 lingurita M&M si 1 pastila Neuroptimizer.
Mai discutam sa vad si eu cum merge tratamentul/.
Cu drag,
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maili spune:

Pentru Carmen1967, Multumesc pentru raspuns.Sa stii ca i-am dat PURE DHA si MULTIVITAMINE conform recomandarilor dar dupa ce mi-ai spus aici se pare ca doza era prea mare(2 gelule de Pure Dha de 2 ori pe zi si 3 lingurite de Multivitamine-desi eu i-am dat numai o lingurita pe zi) si deja era ca o "locomotiva"prin casa .I-am dat numai 2 zile si am renuntat.Copilul meu nu a fost diagnosticat cu ADHD pentru ca spun specialistii nu se incadreaza la aceasta boala dar are probleme de adaptibilitate la gradinita,este agitat, strica jucariile la gradi,si are o problema cu cei care ridica tonul la el.Am facut tratament homeopat pentru a-l linisti si ceea ce mi-a spus homeopatul a fost ca homeopatia trateaza pacientul nu boala deci functie de individ se recomanda remediile homeopate .Si sa stii ca i-a mers foarte bine baietelului meu.In plus mi-a recomandat ulei de peste si eu i-am dat ulei de peste de la Harmony Line ca are gelule mici si le putea inghiti.Pot sa spun ca s-a vazut o schimbare in comportament.Nu sunt din Bucuresti si nu stiu ce medic homeopat sa-ti recomand dar recomand homeopatia(asta daca ai rabdare sa vezi rezultate care se vad dupa o perioada).Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adutzu spune:

Buna!
Carmen, eu am fost la dansul, dar nu mi-a prescris el Omega 3. I-am dat eu de capul meu, pentru ca am tot citit despre el pe net. Nu era un medicament propriu-zis si am zis ca merita sa incerc, mai ales ca au postat multe mamici ca dau copiilor lor. In general nu-i dau medicamente la intamplare. Voi ati dat copiilor vostri Rispen? Daca da, as vrea sa stiu si eu mai multe detalii: ce doza, ce perioada si cum a reactionat cand l-ati scos? Eu ii dau 0,5 mg si am incercat sa il scot, dar nu a mers prea bine. Nu ma mai intelegeam cu el. Parca era zombi. Toata lumea imi zice ca e doza f.f. mica (el are vreo 30 kg) si ca nu poate sa reactioneze asa de la el. Cea mai mare dorinta a mea este sa reusesc sa il scot si sa merg numai pe naturiste si homeopate. Sunt putin dezamagita si cu homeopatele ca daca imi va da sapt. viitoare vreo schema cu 10 remedii cum ai zis, el merge la gradi si nu stiu cum o sa reusesc sa i le dau.
Multumesc pentru raspuns si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen1967 spune:

Buna,
Pt Maili,
Cine a diagnosticat copilul, ati mers la mai multi doctori sau psihologi?
Andrei a fost diagnosticat cu ADHD,desi nici eu nu sunt sigura ca asta e diagnosticul f.clar,pentru ca el e cuminte,la scoala si la afterschool, dar nu e atent la scoala, nu prea scrie in clasa, ne-am grabit si cu scoala
Tuturor mamelor cu copii la care remarca ceva deficiente le recomand sa amane macar un an inceperea scolii pentru binele copilului !!!), acum e tarziu, e deja in clasa a IV, sa vedem la anul in a V, atunci sa te tii.....
Si cu toate astea.... exista un deficit de atentie si multe alte semne descrise la acest diagnostic.
E adevarat ca a evoluat pozitiv in timp , am depasit problemele de scris di citit, cu ajutor suplimentar, inclusiv logoped , acum ne descurcam greu la matematica, si tot sper sa recuperam...Inca avem probleme cu notatul temei pentru a doua zi.
Daca tot ai luat produsele de la Child Life Esential , care nu sunt din cele ,mai ieftine eu te-a sfatui sa incerci progresiv sa le introduci si sa ajustezi dozele in functie de evolutia copilului, pana la urma sunt niste suplimente alimentare,care nu pot fi decat benefice - asta daca citim recomandarile.
Te rog sa-mi dai cateva amanunte despre tratamentul homeopat, care l-ati urmat, daca ti-a dat ceva pe atentie si concentrare, de cat timp faceti tratament,cat o sa trebuiasca sa faceti ,orice important si care a fost benefic pt.copil. Eventual si numele doctorului, adresa mea de email este carmenbucur67@yahoo.com, daca informatiile nu vrei sa le postezi direct pe forum.(nici noi nu suntem din Bucuresti).

Pentru Adutzu,
Eu vreau sa reincerc homeopatia, v-am scris de cei trei medici de care eu am citit ca au rezultate in tratarea ADHD.
Schema urmata de noi era initial cu 4 remedii in prima luna, vreo 7 in a doua si 10 in a treia, sa dadeau alternativ , in luna a III erau cam 5 pe zi cred, oricum seara era sigur 3 la interval de 1/2 ore.Deci alea 10 nu erau zilnice, prin rotatie se dadeau, oricum complicat si copilul parca nu mai avea chef de ele, avand in vedere si conditiile speciale de administrare.
Am mai scris asta , cand am mers la dr. RN, noua ne-a dat pa langa remediile homeopate si Omega 3 combinat cu vitamina C,apoi alternativ Tonotil/ Neuromultivit/Beres Drops , apoi schema de detoxifiere de vaccinuri,care cica ar fi vinovate de aceasta afectiune etc.
Poate mai vorbim pe tema asta .
Sincer, acum dupa ce am intrerupt CRED ca a avut efecte benefice, dar e greu sa ma pronunt,intervine si maturizarea copiluli, te gandesti ca progresele pot fi determinate de asta, nu de tratament, etc ORICUM vestile de la altii care au perseverat sunt incurajatoare.
Asta ma determina sa vreau sa reincep homeopatia.
Am semnale de la amica care merge la o dna doctor cu copilul pentru probleme cam din aceiasi sfera a adhd. Dr respetciva merge pe schema lui Timus Smith (cred ca si dr.R.N merge pe ea )dar dna dr. merge pe remediul homeopat unic, omega 3 si vit.C , mai astept semnale ale evolutie copiluilui sub schema respectiva de tratament si eventual sa ma reorientez catre dna.dr.respectiva.
Intrebi de rispen. In clasa a II ,ma apucase disperarea, pentru ca Andrei nu facea mai nimic la scoala, , era cam "aerian",am mers la medicul neuropsihiatru si ne-am dat Strattera, cam 6 luni a luat , si imi amintesc ca la inceput avea pe linga asta si rispen initial, dar care nu i-a mers, cred ca il agita, l-am inlocuit cu calmopan (sau cam asa ceva), si tot asa, mai le schimba, oricum ideea de cobai nu mi-a placut de loc: recomandarea era de genul: incercati cateva zile, daca nu merge , nu ii mai dati !!!
Nu stiu cite mame sunt multumite de Strattera, la unii poate merge, la alti nu. Andrei era parca ceva mai "adunat", dar avea si niste manifestari agresive, care ma speriau, si care am realizat ca erau de la medicatie, atunci cand am intrerupt.
Am avut zile cand as fi luat eu o strattera sa vad cum este.
Oricum am renuntat demult si incerc variante cat mai naturiste de interventie.
Va pup,
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna mamicilor! A facut cineva ergoterapie? Noua la gradi nea recomandat sa mergem la ergoterapie si cred ca tot despre adhd este vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


eu stiu ca ergoterapia este benefica copiilor care au probleme de motricitate, senzoriale, dezvolta motricitatea fina si coordonarea miscarilor copilului; nu poate avea decit efecte benefice;

vreau sa va intreb daca produsele despre care vorbiti: PURE DHA, Multivitamine sunt medicamente prescrise de medici sau se gasesc in comert la liber in Romania si daca ati vazut ameliorari.

eu ii dau lui fiu'meu Omega 3 de ani de zile, e doar untura de peste-ajuta la concentrare.


Ana

http://www.floriinro.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adutzu spune:

Buna,
Pentru Carmen
Iti multumesc mult pentru raspuns. Eu merg azi la dr. RN. Aveam programare saptamana viit., dar m-au sunat si m-au intrebat daca pot ajunge azi. Sa vedem ce bulinute ne da azi! Data trecuta mi-a zis sa-i dai bulinutele la ora 7 si 19. Eu nu am respectat aceste ore ca doar nu sunt antibiotice. I le dadeam seara si dim., dar cand puteam. Crezi ca trebuie sa respect cu strictete ora?
O zi buna si multa sanatate!

Mergi la inceput