Infanrix - cer sfat medicilor si nu numai

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

EXACT!! Vezi ca e acolo un topic despre vaccinuri. Imi pare tare rau, eu nu stiu ce sa-ti spun, si noi am facut tot Infanrix, nu am avut insa nici o reactie adversa. Oricum, tot am citit in ultima vreme despre vaccinuri pe DC, si sunt chiar f speriata de cel ce va urma la un an.

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

si la noi a fost asemanator la vaccinul de 2 luni (tot infarix). seara, inainte de culcare, a plans isteric. in perioada aceea avea si colici, era ora la care plangea deobicei din cauza colicilor, dar asta era altfel de plans. si noi am pus-o pe seama vaccinului, am citit prospectul si am vazut ca unul din efectele secundare poate fi aceasta stare de agitatie. si noi ne-am speriat, sotul ma punea sa o sun pe dr. (pe la 12 noaptea), nu stiam daca sa plecam la spital... . pana la urma a adormit si de atunci nu a mai facut niciodata asa. am vaccinat-o si la 4 si la 6 luni cu accelasi infarix si nu a mai avut nicio reactie adversa. am si uitat de acel episod, dar citind acum ce ai scris tu mi-am amintit si ma gandesc si eu...de ce a reactionat asa?.... ma bucur ca ai deschis acest subiect si poate ca ne vom lamuri pana la urma. sa ne spui , te rog, ce raspuns primesti de la producator.

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
Interviu cu Dumnezeu : http://www.agonia.ro/index.php/prose/158379/index.html

http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Pentru ca ai mai creat un nou topic cu acelasi titlu si in cadrul sectiunii parintii intreaba, conform regulamentului, il voi inchide pe acesta.
Va rog sac ontinuati discutia aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116150

Mergi la inceput