FIV155

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Avalon mi se pare foarte interesant ce ai scris... Si toate astea le-ai luat de una singura? Nu te-ai consultat cu dr deloc ? Mi se pare atat de aiurea cu doctorii astia care dau tratamente standard si nu incearca deloc sa te ajute cu adevarat cand le spui ca te chinui de atata timp .. sa ajungi sa faci tratamente dupa ce citesti pe net in loc sa vina toate astea din partea lor.

Da' tu n-ai somn ?? Ce-i cu orele astea de scris ?

Zouzou m-am mai linistit un pic ..
Avalon tu ai avut vreo simptoma ca de ciclu asa ca mine ?



1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

alina
boo

Avalon multumim pt detalii, din pacate, asa-i cu dr-ii dau tratam stndard, iar cateodata nici pe acela, stiu din experienta proprie. Sper sa reusesc sa-mi fac si eu schema potrivita pana la urmatorul fiv, la toamna, cu toate ca sunt adepta de a face doar ce-ti spune dr, de data asta voi face o exceptie si voi merge pe mana mea. Multumesc inca odata numai bine iti doresc si mai astept interventiile tale, cel putin pana apare

lorelai, incearca sa suni totusi dr, nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar eu dupa fiv nereusit am avut tot 2 saptamani M, in sfarsit acum s-a terminat.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Sarbatori fericite!
Eu una de abia astept sa trec in 2008, sa sparg ghinionul!
Va doresc la toate bebei sanatosi si frumosi cat mai curand, sa fiti sanatoase si iubite!
Boo, Alina asteptam de la voi o veste minunata (vorba cantecului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor inca odata va urez SARBATORI FERICITE SI SA VA DE AMAICA DOMNULUI BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI.
Boo,Alina asteptam vesti bune de la voi ma pentru voi.
Despre mine ce sa va mai zic ma luat iara niste ganduri de nu mai pot nici noaptea sa dorm pe 7 ianuarie cand al sun pe doctor sunt in a 21 zi a cm-ului si mi-e tare frica ca ma amana iara si nu stiu cum o sa reactionez am tendinta sa renunt dar sotul meu si cu mama meanu vor sa auda de asa ceva mai am o frica ca in ianuarie se va scumpi procedura siatunci chiar am incurcato ce sa va mai zic ma rog la Dumnezeu si atat pot sa fac ce o vrea el si cu viata noastra nu ne putem pune inaintea lui Dumnezeu.fetelor va pup pe toate si sa va ajute Dumnezeu,ai multumesc lui Dumnezeu ca existati al lingito cam mult dar credetima ca sunteti singurele cu care sa vb asa deschis ai mei daca vreau sa vb cu ei tot timpul ma cearta sa nu mai gandesc asa si atunci evit sa stau de vb cu ei va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica33 spune:

Buna dimineata fetelor,
Va urmaresc de ceva timp dar abia acum am intrat sa vorbesc cu voi.
BOO, suntem colege de grupa, si eu am facut FIV la MNL in aceeasi serie cu tine, poate ca iti mai aduci aminte de mine, spuneam eu lla analize ca sunt la al doilea FIV cu ceasta echipa. Tu care dintre fete esti? Cea care stateai cu fata cea blonda, sau cea care veneai mereu mai tarziu?
Am intrat pentru ca m-ai facut curioasa cu simptomele tale, ce simti de fapt?
Si eu ca si tine am stari de ciclu incepind cam cu ziua a 3, a 4 de la ET, si tot nu au incetat, tu cum tesimti?
A mai patit vreo fata asa in perioada de asteptare sau o sa ne vina ciclu?
Sarbatori fericite in continuare si cu multi bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Dragelor,

BHCG=416.
Nu am mai fost la Giulesti ca m-a sunat medicul care imi e prieten si mi-a spus rezultatul. Nu mai retin exact cat a fost peste 400 ca oricat m-as fi concentrat nu as fi reusit sa tin minte...:) Oricum nu mai conteaza...de acum cu multa grija, inainte.
Multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine si va doresc sa aveti si voi bucuria de a trai momentul acesta.

In ceea ce priveste tratamentul, eu continuu cu medrol, utrogestan si acid folic.

Zouzou, nu stiu cat de mult conteaza activitatea fizica, dar eu cred ca foarte mult conteaza cat te consumi psihic in perioada asta. In meseria mea pun mult suflet si sunt convinsa ca glandele mele secreta hormoni ad hoc ce nu pot fi controlati. Eu simt asta fizic si sunt convinsa ca asta nu m-a lasat mult timp sa ajung la sarcina si de aici cred ca s-a pornit si endometrioza. Supararile, stressul, emotiile puternice determina modificari hormonale ad hoc. Deci parerea mea este ca in perioada de dupa ET trebuie sa fi linistita si fara ganduri care sa te consume, indiferent daca ai activitate fizica sau nu.
Eu am stat in casa in primele 10 zile si m-am uitat non stop la filme cu Craciun si tot felul de prostioare, m-am simtit excelent, nu m-am gandit la burtik decat in primele zile cand nu stiam daca embrionasii pot fugi din burtik precum utrogestanul :). Oricum aveam mare nevoie de odihna. In rest, liniste si pace si mai ales am citit in fiecare seara inainte de culcare Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana in care eu cred ca sunt grabnici ajutatori ca si Sfantul Spiridon.

In ceea ce priveste imunitatea, va sfatuiesc sincer sa mergeti la un homeopat. Si eu am urmat vreo luna si jumatate un tratament homeopat si cred ca mi-a ajutat. Medicamentele homeopate sunt cele produse de laboratoarele care produc si Oscilococcinum care mie mi se pare cel mai eficient tratament pentru raceala, asa ca am incredere in produsele lor.

Boo nu te mai gandi la simptome! Ai incredere in DD ai roaga-te. Eu n-am avut nici un simptom in afara de faptul ca in primele 2 zile mi-a fost rau din cauza lipsei de calciu. Am avut usoare intepaturi in burtica dar nu stiu daca au fost de la emrionasi sau pur si simplu de la mancare sau altceva. Nu te mai gandi la asta. Bucura-te de sarbatori si ai rabdare. Si daca te tot gandesti nu vei afla mai repede. Bucura-te cat ii ai cu tine si cat poti visa fara limite. Crede si nu cerceta! Doamne Ajuta!

Avalon, si eu cred ca medicatia gen medrol este foarte eficienta la FIV. Sarcina usoara!

Deci dragele mele, va multumesc inca o data si va doresc tuturor un An Nou cu bucurii si vise implinite!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Alina FELICITARI MAMICO !!!!!!!
Sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara !!!!!

Ce veste buna ne-ai dat asa la sfarsit de an !!! Si eu sa stii ca am luat la rand toate filmele cu desene animate cat am stat acasa, le-am revazut pe toate !!



1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Alina ma bucur din tot sufletul meu pt tine mosul ti-a facut cel mai frumos cadou din viata ta ai grija de tine si de bebele tau te pup FELICITARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Alina a intarziat un pic Mosul, dar a meritat,
FELICITARI SI SARCINA LA TERMEN

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

[size=5]Alina - Felicitari mamico! Cadou mai frumos nu se putea!

Boo - Tu urmezi!

dariela

Mergi la inceput