Mamici de noiembrie- decembrie (130)
Raspunsuri - Pagina 4
crisstiana spune:
Buna seara la burtici si mamici!
Am intrat sa schimbam semnatura.Azi am ajuns la termen, dar se pare ca nu sunt semne de nascare inca. Burticile care au mai ramas, eu cred ca ati fost geloase pe mine ca o sa nasc inaintea voastra si mi-ati trimis si mie o raceala pe cinste.Adina, daca ai dreptate ca bb nu vine pana ce trece raceala, mai ca ma prinde Craciunul acasa. Ce ma enerveaza cel mai tare e ca toata lumea ma suna si ma intraba mirata cum de n-am nascut inca, de parca ar fi dupa cum vreau eu.Offff
De luni merg la monitorizare la spital pana la 42 de sapt, dar sper sa nu ajung acolo, desi cu raceala asta...Ma dor toate oasele, ochii si urechile si mai am si dureri de cap.
Gaby, daca n-ai intrat azi, inseamna ca ai nascut??? Refacere rapida si bb sanatos! Ce noroc pe tine!
Crisstiana 40+
Vasari spune:
Da, Victo, mai incerc si maine sa o scot. Cine stie ce o fi avut saracuta... De flamanda nu se pune problema, ca e haplea rau si laptic e destul. In plus o scot la o jumatate de ora - o ora dupa masa la plimbare, sa fiu sigura ca au trecut si eventualele dureri de burtica. Oricum, nu i se facea foame in secunda in care a dat cu nasul de aer rece, nu? :) Azi am iesit de doua ori, mai incerc si maine.
Crisstiana, se pare ca asta e atitudinea generala a bb-ilor de la odiseea noastra: se lasa asteptati.
Maria - 3 NOV 2007
ggaby spune:
DRAGELE DE VOI!!!! multumesc mult pt sustinere!!!!!!!
Doamne am inceput sa plang cand am vazut mesajele de la voi!!!!!!!! De fapt azi am plans toata ziua...
Aseara am adormit pe la 03h00...m-am simtit tare rau si nici azi nu mi-a fost bine...mi se face burta piatra si ma doare, dar nu am contractii din alea adevarate...nu vrea sa iasa "papanasul meu"(cum ii spune barbata-miu)
Si in plus aseara de pe la ora 00h30 pana la 03h00 am facut kk de vreo 4 ori si pipi cred ca faceam la fiecare 5 min...cu toata rusinea va spun ca am un fund ca maimutele alea...hemoroizii(parca asa se chiama)m-au ruinat
Am sunat la maternitate si ei imi spun sa ma relaxez si sa vin cand am contractii sau mi se rupe apa...dar pana mi se rupe apa...vad ca lui fiu-miu i se rupe de mine ca nici nu vrea sa auda de iesit!
Va pup fetele si inca odata VA MULTUMESC DIN SUFLET! M-au emotionat mult mesajele de la voi!
STEFI LA TINE SE INTAMPLA CEVA??
ggaby 40 fix
slimatei spune:
gaby...hai curaj...inca un pic ....rabdare..
se va sfarsi epoca asta si va incepe alta...
noi nu avem nimic..suntem tot bine....d-soara azi a fost cam agitata de am crezut ca iese....dar in rest nimic..
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
adinag spune:
quote:
Originally posted by ggaby
DRAGELE DE VOI!!!! multumesc mult pt sustinere!!!!!!!
Doamne am inceput sa plang cand am vazut mesajele de la voi!!!!!!!! De fapt azi am plans toata ziua...
Aseara am adormit pe la 03h00...m-am simtit tare rau si nici azi nu mi-a fost bine...mi se face burta piatra si ma doare, dar nu am contractii din alea adevarate...nu vrea sa iasa "papanasul meu"(cum ii spune barbata-miu)
Si in plus aseara de pe la ora 00h30 pana la 03h00 am facut kk de vreo 4 ori si pipi cred ca faceam la fiecare 5 min...cu toata rusinea va spun ca am un fund ca maimutele alea...hemoroizii(parca asa se chiama)m-au ruinat
Am sunat la maternitate si ei imi spun sa ma relaxez si sa vin cand am contractii sau mi se rupe apa...dar pana mi se rupe apa...vad ca lui fiu-miu i se rupe de mine ca nici nu vrea sa auda de iesit!
Va pup fetele si inca odata VA MULTUMESC DIN SUFLET! M-au emotionat mult mesajele de la voi!
STEFI LA TINE SE INTAMPLA CEVA??
ggaby 40 fix
Gaby, saracuta de tine!!!
Dar de ce ai plans, ca n-am inteles? Din cauza unor amarrati de hemoroizi? Lasa ca dupa nastere scade presiunea creata de greutatea burtii si va fi mai bine. Si eu am hemoroii, capatati dupa ultima nastere, pe mine nu ma dor atata, dar ma mananca ca nu potdormi noaptea! Na, ca am zis-o si pe asta. Mai pune unguent de galbenele pe ei, sunt si creme speciale si daca te dor, pune niste gheata intro punguta, aia intr-un textil ceva si la hemoroizi cu pachetelul, sa vezi ca-ti va aduce usurare.
Na, acuma ai ajuns la 40 de saptamani, si te inteleg ca-i greu la sfarsit (ai vzut si burtoiul meu si crede-ma ca mi-e tare greu...), dar astea 40 de saptamani de sarcina sunt numai o medie, o sarcina "normala" dureaza intre 38 si 42 saptamani si repet, mi-au zis si la spital, 65% bb se nasc intre saptamanile 40-42.
Burta ca piatra am si eu, nu-s contractii de nastere, dar scurteaza colul, regateste uterul, lasa ca-i bine ca le ai!
Mai uuita-te si tu la unepisod heroes (azi l-am vazut pe ultimul ;-)) ) si sa vezi cum va trece timpul. Hai, ca vomnaste si noi, nu mai plange!
Daca te pot ajuta cumva, spune-mi!
Adina 39+ (na, ca trec mai devreme, ca abia dupa miezulnoptii fac 39)
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ggaby spune:
cred ca e prea tarziu pt voi si nu mai e nimeni pe aici...la mine e abia 22h00^...aici suntem cu o ora in urma decat ora RO...
ggaby 40 fix
adinag spune:
Stefi, cica de multe ori inainte de a iesi au o zi cand sunt tare linistiti in burtica, nu agitati.... dar nu stiu daca-i chiar asa!
Cristiana, imi pare rau ca esti si tu bolnavioara, si eu ma simt din nou ceva mai rau, nu stiu de ce :-(( Dar nu vin bb daca esti bolnava mai serios, adica temperatura, alea-alea. Poate nu s-o speria si de un guturai! ;-)) Oricum, iti doresc insanatosire grabnica
Punem pariu ca eu raman ultima? Si voi plecati la scutece si eu raman ca fantoma pe-aici?
Adina 39+
adinag spune:
quote:
Originally posted by ggaby
cred ca e prea tarziu pt voi si nu mai e nimeni pe aici...la mine e abia 22h00^...aici suntem cu o ora in urma decat ora RO...
ggaby 40 fix
Gaby, io-s aici ca si noi tot aceeasi ora avem
Adina 39+
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
Punem pariu ca eu raman ultima? Si voi plecati la scutece si eu raman ca fantoma pe-aici?
Adina 39+
io nu cred....
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2