FIV 150
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Kora-Pop, Anca Wish, Veret, Felicia va multumesc frumos pentru urari! Prin februarie cred ca vor veni si emotiile mele, acum nu ma gandesc la nimic, doar ca abia astept sa treaca cele doua luni de anticonceptionale.
Cristal felicitari pentru cei patru micuti, sa se cuibareasca la mami in burtica 9 luni!
Heleny i-mi pare rau......sa nu-ti pierzi speranta!!
Pisix multa bafta iubita!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
KoraPop spune:
Heleny imi pare tare rau,a fost prima incercare?Lasa ca data urmatoare va fi bine,trebuie!
Cristal felicitari pentru cei 4 voinici ai tai!Doamne ajuta pe mai departe!
Boo bafta multa pe mai departe!
Dariela eram sigura ca prietena ta a reusit,ma bucur mult pentru ea...Vedeti fetelor fata aceea a reusit la a treia incercare...!
Zouzoule draga ce ai facut,ai dat quote cu prima pagina?Of of!
Ladyxe bafta muuulta azi la test!!!!
Kora
CARPE DIEM!
ella28 spune:
Am uitat sa va spun ieri ceva ce mi-a spus Cocei si pentru noi a fost o surpriza. Cica in cazuri de patologii masculine grave (unde ne incadram noi) repausul sexual trebuie sa fie 1 zi , uneori chiar cateva ore. Citisem eu odata un articol despre asa ceva (in Compact parca) dar incepea cu "Cercetatorii americani" si nu i-am dat mare crezare. (din ciclul femeile cu solduri late fac copii desptepti)
M-a mirat pentru ca noua la fiecare spermograma ni s-a cerut pauza de 3 zile...voi stiati de asta?
Aseara am dat buzna in sticla cu vin rosu si m-am inveselit brusc. M-am hotarat sa ma duc si la un examen miercuri, vreau sa ma concentrez si pe altceva decat pe FIV, asa ca de azi stau si invat.
Si sunt in concediu tot de azi, asa ca sunt tare bucuroasa!!!
Anca Wish spune:
Ella, e buna precizarea pe care ai facut-o. Eu nu stiam si nu m-am gandit la asta cu toate ca are o logica.
Mai avem putin...
La mine azi e a 11-a zi de stimulare si cred ca-mi va da si pentru maine.
Bafta multa, colega!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
ella28 spune:
Heleny nu stiu daca cineva sau ceva iti poate alina durerea dar noi suntem aici pentru tine si dupa cum stii greutatile unesc oamenii, cred ca d-aia ne simtim si atat de bine impreuna la acest subiect!
Cristal sunt impresionata de micutii tai, iti doresc sa se prinda si sa treci repejor la odisee.
Anca, Ella72 ne facem sau nu colege de salon?
O intrebare stupida: ce inseamna imbracaminte de spital? N-am fost niciodata internata, asa ca nu stiu ce sa-mi spun in bagaj pentru marti
madalina28 spune:
La multi ani tuturor care poarta numele de Andrei/Andreea!!!
Ioana nu te-am uitat, in februarie eu si Aurel-Cris o sa-ti predam stafeta
Heleny
Ella28 : halat,pijama sau camasa de noapte, papuci, daca esti pt punctie atat, daca stai mai mult prosop,lenjerie intima.
Va tin pumnii tuturor in stimulari si asteptari si va asteptam la odisee pe toate sa ramana lista la aspirnte goala-goluta. toate FIV-oasele.
Madalina 29+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
Anca Wish spune:
Ella, un halatel, camasa de noapte, papuci, tampon (am inteles ca sangerezi un pic dupa punctie), sosetele in picioare (ca sa nu-i fie la fata frig) si cam atat...
Ti-a zis sa ai trimitere de la medicul de familie si adeverinta cu plata CASS-ului?
Dar nu ai facut histeroscopie inainte? Ca atunci tot internare se cheama.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Arina21 spune:
Dariela, felicitari pentru prietena ta. Poate intra pe forum la acest subiect sau la 'fiv in sibiu' si ne povesteste din experienta ei: unde a facut celelalte doua FIV-uri, cu cine l-a facut acum etc. Eu urmeaza sa fac FIV la Sibiu si ma intereseaza f tare si sunt convinsa ca ar fi de interes si pentru alte fete.
Sarcina usoara prietenei tale si bafta tuturor fetelor. Eu citesc de foarte mult timp (de prea mult timp!!) dar nu scriu decat rar. Va stiu pe toate si va tin pumnii tuturor! BAFTA maxima.
Arina
ella28 spune:
Mada28, Anca sar'naaa
Mi-am luat ieri adeverinta de salariat de la serviciu, azi ma duc la CMU sa-mi dea o trimitere(sincer nu inteleg de ce se cere asta, mi se pare o hartie in plus, fara relevanta). Medicul meu de familie este din alt oras, nu ajung la el, oricum nu am discutat despre asta cu el si cred ca il depaseste oricum subiectul.
Histeroscopie nu am facut, la noi cica e clar din cauza de gigei si profu' nu m-a mai chinuit si pe mine. O fi bine, o fi rau? Nu ai fost azi la eco? Nu s-a stabilit ce se face in continuare? Hai Anca spune tot in fata marii adunari!