FIV 140

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

buna fetele! sunt noua pe forum dar va citesc de ff mult timp! am si eu o intrebare, sunt disperata pot sa spun.....am inceput si eu tratamentul pt FIV...cu diphereline din ziua 21,protocol lung....am fost la dr, totul e k si din 11 octombrie am inceput cu 2 fiole de gonal...ar urma sa fac punctia cam pe 23 octombrie dupa spusele dr...doar ca eu sunt deja in ziua 11 de la menstruatie si e ziua 7 de cand am inceput stimularea cu gonal...si deja am secretia acea ff abundena care prevesteste ovulatia....mi-e tare frica sa nu ovulez inainte de a ajunge la dr vineri la echo.....credeti ca e posibil? va rog sa nu ocoloti intrebarea mea.....multumesc mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Eu nu am ce vesti sa va dau. Am fost f. ocupata cu musafirii de la servici, azi au plecat si cu toate atea tot pe la 8.00 pm am ajuns acasa din cauza de trafic prin oras. In rest alaltaieri am ajuns la 10.00 pm si ieri la 11.00. Ma tin de tratament la orele fixe si ceaiuri cat cuprinde de deja ma duc la toillette de zici ca sunt in luna 9. In rest eu una nu cred ca am reusit performanta de avea ceva in burtic. Marturisesc ca am bagat ceva progesteroane, adica 2 x 25 mg incepand din ziua ET si dupa aceea o zi da una nu, dupa recomandarile fetelor. Problema e ca mai am doar pt. o data. Are cineva sa ma imprumute pana fac rost.
STIE CINEVA O FARMACIE DIN BUDAPESTA UNDE S-AR GASI CA AM UN PRIETEN ACOLO PANA VINERI? Daca tot am inceput macar sa o duc la capat, dar parca la Viagra nu m-as baga! Si nici sotului nu-i trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Off, Nusy, tare rau imi pare!
Ayda, banuiesc ca pe langa gonal, faci si diphereline, nu? Si mie mi-erea teama sa nu cresac prea mari si sa se sparga, dar dr mi-a zis ca nu-i nici un pericol,ca nu se vor sparge decat dupa ce fac pregnylul! Asa ca stai linistita!


poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BUNA seara fetelor,vineri am punctia,si nu stiu de ce am niste emotii de numai pot,se combina frica de anestezie de rezultat ,toate,ce sa mai zic ,plus cand vad vestile de la voi,ma intristez si mai tare,parca mi s-ar intampla mie.ACUM loa ora 22 imi fac PREGNYLUL ,si am emotii ca nu mi-am facut niciodata injectii im singura ,sa vedem ce pozitie gasesc sa-l fac.APROPOS de ce spunea AIDA,si eu am o secretie fff abundenta,parca mi-sa rupt apa,si voi ati avut la fel,daca imi fac PREGNYLUL ACUM ,sigur survine ovulatia Vineri,SA NU fie mai devreme si sa pierd ovulele,nu inteleg ce-i cu secretia asta ,care este identica cu atunci cand aveam ovulatie.NUSY ,imi pare rau de ce aud,dar tot raul spre bine.ESTE buna embrioloaga M.DASCALESCU,DACA ii dau 200 ron,vineri este bine?SI LA anestezist cat sa dau 100 ron?DACA le dau acum la punctie ,mai le dau si la ET? VA intreb si eu pt ca sunt dezorientata total,am auzit fel si fel de variante,unele fete spuneau ca nu au dat nk,afara de taxele fixe. VA PUP pe toate ,si astept raspuns,ma duc sa ma pregatesc de injectie,si ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kora
fii linistita si nu-ti fa nici un fel de probleme.Esti abia z 5 de stimulare , ei mai au suficient timp sa creasca si eu zic ca mai apar si altii.Si eu am fost exact ca tine dupa 5 z de stimulare am avut foliculii de 9 mm iar inainte de punctie au fost peste 20 mm.Deci NO PROBLEM !!!!

nusy
tot raul spre bine.Gandeste pozitiv - decat sa incepi stimularea si sa ajungi la altele mai bine iti rezolvi acum problema si esti linistita si in afara de asta e foarte bine ca iti faci laparoscopia care nu doare deloc (si eu am facut-o) si o sa ai si sanse mai mari la fiv.Poate incepem in ian.amandoua mai stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Seara buna fetelor,

Ca de obicei, numai seara reusesc sa ma actualizez si eu cu ce s-a intamplat in timpul zilei.

Kora m-am gandit azi la tine. Eu zic ca nu e rau. Nici eu nu am avut foliculi prea mari in primele zile. Au crescut mai mult spre sfarsit. Iti tin pumnii stransi in continuare.

Flori pai eu astept sa anunti victoria si dupa imi fac si eu curaj si incep. Deal? Sper sa fie undeva la inceputul lui noiembrie. Mie nu mi-au dat suprefact de data asta. Trebuie sa iau doar estrofem si la un moment dat utrogestan. Utrogestan, eu am luat intotdeauna 2x 100mg la 8 ore.

Nusy imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. Trebuie sa fie bine. Scapa de chist si nu te lasa. O sa reusesti!

Kineta, Aida, Kry sa fie "lozul norocos" si sa deveniti toate mamici. Si eu am avut acele secretii de care vorbiti voi dar totul a fost in regula si foliculii au rezistat.

Lorelai_Lorelai iti tin pumnii maine.

Danyalo poate incepem impreuna ET cu criogenati in noiembrie. Ce zici?

Mirela ma bucur sa te vad optimista si luptatoare. Asta da moral de invingatoare. Nu te lasa!

Cris, Relya, Felicia

Hai ca ma opresc ca iar m-am lungit....

Zouzou, Aldolina, Kitta,Doris, Rami, Antosit, si toate fetele multi multi -ici!



Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Kinetodat fiindca nu ai PM iti raspund in public. Dai la punctie, anestezista cand stai 2 min. de vorba cu ea - 50 Ron si la embriolog dupa ce face punctia te duci si o cauti in lab. si iti va spune cati sunt, buni sau nebuni! Eu dat 300 Ron, tu cum consideri. Geta - idem anestezista si va fi numai miere...La ET nu mai dai ca e all in one in pret! La fata de ne da cu targa pe culuoare sa ne invidieze fetele care nu sunt inca la faza asta - 10 Ron. Surprinzator la ET am mai vrut sa ii dau o data si nu a vrut sa primeasca, pana la urma bagat cu forta in buzu'. Cam asta e toata distractia. AAA, la medicul tau nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

ayda_m-stai linistita ...nu se sparge nimic...Bafta! Bine ai venit!!!

Relya, Nusy, feli, Aldolina, Antosit, kineta, zouzou...si toate fetilii
kry, Floricel--suuper!
criss, feli,...capul sus!
kitta-ne vedem maine!
Dream- mai stii! Tot ce sepoate!!
pup pushtoaicele!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Kineta: biiiiiiiine zice KITTA. Shi la medic, ca la embriolog. Bafta multa.
Kitta: mai am 5 fiole de cate 250 mg (doctora mi-a zis sa fac una la 4 zile). Te pasioneaza? Daca da, da-mi un PM sa stabilim locul "interventziei" ca doar stam aproape.
Pupici la toata lumea!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

.AUREL CRIS ,am vazut ,21 sapt,suuper. KITTO,NU AM PM,CA nu stiu sa-l activez,dar nu stiu de ce se ferste toata lumea ,cand se da spaga pe fata,care-i problema,si oricum nu citesc doctorii nostrii forumul,am inteles ca eram in ceata,multumesc pt raspuns,si succes in continuare,te

Mergi la inceput