Stefania X 231+ www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto "Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini"...Shakespeare
ba ma uit la surprize, surprize acum.. cred ca e in reluare pe tvr inernational...ca atat prind.. nu vrea amarutul asta de sot sa urce pe casa sa imi schimbe pozitia la parabola...sa prind si eu mai multe prog. rom... si cum spuneam....la surprize surprize am vazut ca una a nascut tripleti si nu stia....stia doar de 2...
Stefania X 231+ www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto "Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini"...Shakespeare
belutza
1956 Mesaje
stefania ... mai rarutz ca inca am probleme :))
cine stie cand o sa revin in fortza ..
da` in seara asta stau putin mai mult decat de obicei numai sa am cu cine sa stau
belutza
slimatei
6420 Mesaje
imi pare rau..multa bafta in tot ce combini!
cat despre companie pe aici...se pare ca nu ne onoreaza nimeni cu prezenta....hello..unde umblati...?
belutza
1956 Mesaje
va onorez eu cu prezenta in seara asta . sau te onorez Stefania :D ca vad ca nu mai e nimeni
belutza
slimatei
6420 Mesaje
ok atunci ce facem... un poker ceva..?
A_Iulia
9928 Mesaje
Wow wow, lume noua, Belutza joaca poker cu Stefania...pe dezbracatelea?