vreau sa fiu din nou mama

vreau sa fiu din nou mama | Autor: adiardelean

Link direct la acest mesaj

Buna ziua fetelor, sunt mamica unui baietel de 6 ani si jumatate si a unei fetite de 6 luni si 4 zile. Din pacate la micuta s-au declansat incepand cu 6 sapt convulsii, crize epileptice... In sfarsit este greu ne chinuim cu recuperarea. De recuperat recupereaza, avem progrese.Avem speranta si ne rugam la bunul Dumnezeu. Poate vi se pare ciudat ca scriu acum si aici dar voua va pot destainui. VREAU SA FIU DIN NOU MAMA. As vrea un fratior apropiat de varsta pt Dariuta mea pt a creste impreuna si a ne bucura laolalta de ei.
Mentionez faptul ca inca alaptez, menstruatia nu mi-a aparut si oricum sansele sunt nule. Aceasta deoarece si inainte de a o naste pe Daria menstruatia nu-mi venea decat stimulata cu duphaston sau medroxiprogesteron. Pe Daria am conceput-o prin stimulare ovariana.
Insa nu doresc sa mai fac nici o stimulare, nimic. Imi este teama ca acestea au fost factorul declansator al crizelor la micuta mea, mai ales ca din punct de vedere imaginistic (RMN) si ecografic, creierul fetitei este perfect normal.
Daca ma puteti ajuta cu sfaturi medicale va astept cu drag.
Daca sunteti pro sau contra initiativei mele scrieti-mi , certati-ma , nu ma supar.
Sunteti primii cu care discut intentia. Poate gresesc, poate imi veti da dreptate.
Iubesc enorm copiii insa si cariera asemenea.
Astept parerile dvs.
Va sarut,

Mama ingerasilor Alex si Daria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Adiardelean in primul rand daca nu ai menstruatie asta nu inseamna ca nu poti ramane insarcinata.Alaptatul nu e o metoda contraceptiva,poti ramane insarcinata dar daca tu ai avut ceva probleme in a ramane probabil ca ramai mai greu si atunci e posibil sa nu se intample acum.Personal nu cred ca problema fetitei tale se datoreaza stimularii ovariene.Daca tu iti mai doresti un copil si ai toate posibilitatile sa cresti 3 copii( ceea ce nu cred ca e tocmai usor) atunci da-i bice!Insa cred ca ar trebui sa astepti totusi macar un an de la nasterea micutei ca orgaismul sa se refaca complet si sa poti avea o sarcina sanatoasa!Nu cred ca poate sa-ti spuna cineva daca gresesti sau faci bine,important este ceea ce iti doresti tu,sotul tau.In legatura cu cariera nu stiu ce sa-ti spun,din pacate eu inca nu sunt mama ca sa-ti pot spune cum se impaca cariera cu copiii,dar eu personal daca as avea de ales intre cariera si copii as alege copiii fara sa stau pe ganduri,nu sunt genul carierista!
Eu iti doresc mult succes si multa sanatate fetitei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Eu stiam ca daca nu ai menstruatie,nu ai nici ovulatie,respectiv nu poti ramane insarcinata.Nu cred ca de la stimulare fetita ta are probleme.Sa ii dea DD sanatate!Parerea mea e sa te sfatuiesti cu un dr. specialist si daca iti doresti inca un bebe foarte bine,nu sta pe ganduri,timpul trece!Bafta multa si sanatate tie si copilasilor tai!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

adiardeleanvreau sa ti marturisesc ca fetita ta nu are probleme din cauza stimularii, cunosc persoane la care au venit copilasii pe lumne ambii prin stimulare cu clomifen si sunt fr sanatosi fara probleme.....ceea ce priveste dorinta de a avea inca un copil eu cred ca e fr sanatos si nu trebuie sa te impiedice nimeni cu parari contra, daca esti sigura ca asta iti doresti, eu iti doresc ca Dumnezeu sa te ajute sa ramii insarcinta cit mai repede, daca incepi acum nu ai garantie ca o sa se prinda din prima asa ca... chiar daca nu ai CM si inca alaptaez poti incerca, dar mentionez organismul trebuie sa-si ia ceea ce ii trebuie lui, si apoi raspunde si el, ai grija alimenteaza-te bine si roaga-te in primul rind la Dumnezeu sa o insanotoseasca pe Daria(un nume fr frumos)si apoi sa vina inca un copil dupa Voia Lui.
Sa te ajute Dumnezeu!


Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

ba cica poti avea ovulatie fara sa ai menstruatie. o prietena a ramas asa insarcinata si nu avea menstruatie de vreo 3 luni, se dereglase dupa intreruperea Ac in scop de bebe nr. 2. s-a dus la dr. si era gravida in 5 saptamani. i-a spus dr. ca nu are leg. lipsa menstruatiei cu ovulatia. asa o fi?

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea, e un lucru minunat sa iti doresti copii, e un lucru absolut normal si natural, este instinctul nostru de femei. Nu vad de ce te-as certa, sau de ce te-ar certa cineva. Sunt oameni care considera ca 1-2 copii reprezinta maximul pe care un om ar trebui sa si-l doreasca. Am observat ca romanii au ajuns la concluzia asta, si cred ca din cauza perioadei dificile prin care au trecut si trec, a saraciei. In alte tari, oamenii isi doresc si au mai multi copii. Sunt si pe forum mamici cu mai multi copii, si sunt fericite, si i-a ajutat bunul Dumnezeu sa ii creasca. Eu cred ca o familie mare e o familie cu multa fericire, fiecare copil iti aduce fericire. Dumnezeu si Maica Domnului sa va aiba in paza, sa va dea multa sanatate la toti si numai bine. Sa dea Domnul sa nu mai aiba fetita convulsii si sa se face bine.

Poti ramane gravida si cand alaptezi si n-ai ciclu, dar cazurile de sarcina in astfel de conditii sunt mai rare.


Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

Dragele mele, va multumesc pt incurajari.
Da, Irinel, o mare familie presupune o imensa fericire. Cand aveam doar baietelul, el era centrul atentiei noastre, in el investean averi si sentimente fara a cugeta o clipa la ceea ce facem. Uneori parca eram in stare sa ni-l smulgem din brate unul altuia. Cu doi copii, dintr-o data este mai multa ambianta in sensul ca si atunci cand iesim la plimbare fiecare are grija de un puiut, pe rand. Acum nu doar eu am grije ca puisorii sa fie hraniti. Tatal a capatat , de cand s-a nascut Daria, un loc aparte. Uneori ii pregateste baiatului masa, tot el este cel care il adoarme seara, isi petrec mai mult timp impreuna, merg in parc joaca carti... lucruri pe care le facea cu mine.Cat despre Daria, intreaba in stanga si in dreapata doar, doar primim si alte raspunsuri pt Dariuta noastra. Mergem impreuna in fiecare duminica la biserica si ne rugam pt copilasii nostri. Desi cu Daria nu-si petrece mai mult de 2-3 ore saptamanal stiu ca o iubeste enorm. Nu de putine ori l-am gasit in bucatarie fumand o tigara cu lacrimi in ochi.Munceste enorm, nu ne lipseste nimic material insa starea mea de spirit si suferinta Dariei il rapun nervos.
Ne rugam bunului Dumnezeu sa redea Dariei sanatatea de care are mare nevoie. Doctorita neurolog ne incurajeaza de fiecare data, a devenit pot spune, un membru al familiei. La dansa mergem toti si ii povestesc orice ca unei mame.
Nu mai am rabdare, as vrea sa se intample si la noi un miracol acum dupa 4 luni de boala, vreau sa-mi fie fetita bine.
Da si as vrea inca un bb desi imi este frica, in primul rand pt ca am 34 ani si jumatate, in al doilea rand nu stiu de unde au survenit problemele Dariei.Pe de alta parte nu indraznesc sa mai apelez nici la declansarea menstruatiei si nici a ovulatiei pe cale chimica. Si daca asa nu, atunci de unde copilas?
Cat despre cariera, va pot spune ca cea mai infloritoare perioada a inceput dupa ce l-am nascut pe Alex. O mamica are inzecite puteri de a lupta, fata de alte femei este motivata dpdv psiho-social.Nu imi este usor, copiii ii crestem singuri pt ca ai mei parinti sunt la Ploiesti iar noi stam in Arad.Dar exista vointa , exista o batranica buna, exista forta si dragostea de parinti.
Sotul meu nu este impotriva vointei mele insa se teme si el atat pt sanatatea mea cat si pt cea a copilului.
Primele doua nasteri au fost cu cezariana si de la nasterea Dariei am ramas cu dureri de spate ascutite, spun doctorii poate de la epidurala.
S-a trezit printesa mea, va pup!

Mama ingerasilor Alex si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Felicitari adiardelean pentru cei doi copii si pentru decizia de a mai face o minune mica.Eu nu am inca un copil fac tratament de stinulare ovariana ,dar stiu clar ca nu se poate intimpla nimic cu copilul de la stimulare.O sa vezi ca o sa fie bine,trebuie sa ai incredere in cel de sus.Tu cit timp ai facut tratament de stimulare ca sa obtii sarcina a doua,pe prima ai obtinut-o natural sau tot cu tratament?
Nu stiu daca atunci cind alaptezi poti ramine sau daca e bine pentru organismul tau asa repede lasa un timp sa te refaci si apoi sa incerci iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

Dara, iti doresc din tot sufletul sa va impliniti visul.Este cea mai mare realizare pe ac lume iar perioada maternitatii este deosebita. Daca as putea as sta mereu insarcinata. Sunt momente unice.
Doua stimulari am dacut la interval de doua luni pt sarcina cu Daria. La prima sarcina am mers cu tratamentul acasa urmand sa-l incep a cincea zi dupa prima zi de CM.
Si... CM nu a mai venit.
A fost o minune.
O doctorita neurolog din Arad mi-a spus ca injectiile cu pregnyl ar fi cauza... nu stiu ce sa mai cred.
Va sarut,

Mama ingerasilor Alex si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata adiardelean am citit ce ai scris tu.
Tu ai facut stimumare cu clostilbegit si apoi injectie cu pregnil?
Te rog daca ai timp si daca vrei sa imi spui ce fel de tratament ai urmat .
Mie mi-a dat stimulare cu clostilbegit dar nu mi-a dat sa fac si injectie cu pregnyl.
Astept un raspuns.
Nu cred ca ce ti-a spus doctorita poate fi adevarat eu nu cred ca de la pregnyl nu am citit nicaieri ca ar avea efecte asupra copilului.
Trebuie sa crezi in Dumnezeu ca va trece peste perioada asta cea mica.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

Exact , Dara, initial declansarea CM cu duphaston dupa care clostilbegyt si 3 injectii cu pregnyl pt a fixa sarcina.
Nu stiu ce sa spun.
Oricum nimic din ceea ce ar putea afecta intrauterin creierul copilasului, nu a fost.
Am avut o sarcina usoara si m-am purtat exemplar, nu mi-am batut joc de copil.
Cauze, mai caut si acum.
Va pup,

Mama ingerasilor Alex si Daria

Mergi la inceput