Ce filme bune ati mai vazut ?(5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Painted veil am vazut si mi-a placut dar a fost cam trist.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am vazut Vacanta lui Mr. Bean.....m-am distrat copios....

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

A Mighty Heart, cu Angelina Jolie, povestea reala a rapirii si uciderii prin decapitare a ziaristului american Daniel Pearl, in Pakistan, la inceputul lui 2002. Un film bine realizat, desi stiam ce final o sa aiba nu m-am dezlipit din fatza tv-ului.

Wild Hogs, cu John Travolta, Martin Lawrence, Tim Allen, Marisa Tomei, povestea a patru barbati de 40 de ani care pornesc intr-o calatorie cu motocicletele, in cautarea...tineretii pierdute. Haios!

The Heartbreak Kid, cu Ben Stiller, povestea unui barbat ce se grabeste sa se insoare cu o femeie pe care o crede perfecta, la numai cateva saptamani de cand a cunoscut-o. Comedie romantica, draguta.

1408, cu Samuel Jackson si John Cusack, povestea unui scriitor ce merge la hoteluri bantuite pt a demonta mituri despre fantome. La hotelul Dolphin in camera 1408 se intampla insa ceva ciudat. Nu mi-a placut deloc. Filmul se bazeaza pe cartea lui Stephen King.

The Brave One, cu Jodie Foster, povestea unei femei ce e batuta crunt de o gasca de smecheri intr-o seara in parc, logodnicul ei fiind ucis atunci. Ea scapa si isi cumpara o arma si in niste circumstante ucide niste oameni, culminand cu uciderea celor 3 ce i-au omorat in bataie logodnicul. Nu stiu daca sa spun ca mi-a placut, e destul de violent, dar de fapt cat se poate de realist.

Ratatouille, am scris si la subiectul alocat, e un film simpatic, pt copii de toate varstele.

Trilogia lui Bourne - Identity, Supremacy, Ultimatum, actiune cat cuprinde.

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

the painted veil, mi s-a parut un film frumos: imagini, peisaje, interpretare..dar, ca la orice ecranizare a unei carti care mi-a placut..raman aspecte din carte care parca as fi vrut sa fie surprinse mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Motanika si Codruta, imi cer scuze in legatura cu titlul filmului cu cateii huski. Da , e vorba de 8 Below, insa ,ult timp am avut impresia ca e cel pe care vi l-am spus initial,chiar daca nu imi suna prea bine.
Am vazut si eu Mr. Bean's Holiday si mi-a placut, insa mi s-a parut un pic tras de par. Am mai vazut Ghost Rider si Premonition,care iar mi-au placut mult.Ar mai fi cateva, de fapt mai multe, insa nu imi vin in minte acum. A, si sa nu uit de The Devil's Advocate..... E vechi, insa mie imi place la nebunie. Si Scent of a Woman.... bestial mi s-a parut. De fapt, mie imi plac foarte mult Keanu Reeves si Al Pacino.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2000 spune:

Nu zice de "Scent of Woman" ca mi-s topita toata dupa Pacino! Uite aici...iar scena asta ma face sa visez de fiecare data...ha, ha, ha

Al Pacino - Scent of a Woman
http://www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ring 1 si Ring 2 si Tacones Lejanos.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Gone Baby Gone, a lui Affleck. Excelenta ideea sa il puna pe fratele lui, Casey (care ar putea fi actor mai bun de cit Ben) face un rol perfect, f putine clisee (daca sint), scenariul scris tot de Affleck dupa o nuvela, e extatic, iar scenele de o cinematografie rara.
Un film superb (ne-am dus ca rottentomatoes i-a dat 92%).
Ben s-a scos!
A

PS : frecventa injuraturilor :"F..K" - 123, "S..t" - 18, "D..k" - 19, filmul asta nu va fi probabil niciodata dat la televiziune, decit daca fac un alt soundtrack ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Am vazut un film buuuunnnn - "Black Book" cu
............. Sebastian Koch


De acord, ce mi-a placut!

A vazut cineva Star Dust? E la Cluj acum si nu prea am timp, dar daca merita, ma duc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:


io centrez io dau cu capu...am vazut Star Dust, delicios!

Mergi la inceput