Retete pentru vase Zepter

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Am gatit ceva nou:
Frigarui de pui.

www.reteteonline.ro/2009/02/frigarui-de-pui-in-vas-zepter.html" target="_blank">http://www.reteteonline.ro/2009/02/frigarui-de-pui-in-vas-zepter.html

Delicioase pentru copii!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

bebeluc:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Multumesc, Danita

Uite cum au primit copii pizza( facuta de ei!):

http://www.reteteonline.ro/2009/02/seara-micii-bucatari.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Simona, asa da, i-ai pus si pe cei mici la treaba Am incercat cateva retete de la tine, super gustoase au iesit. Si parca am acum alta parere despre oalele astea ... macar nu-mi mai pare rau de banii dati .

Apropo, pizza ai facut-o in oala normala, in cuptor? Eu tot in tava o fac de obicei, asa n-am mai incercat.

Un simplu click va rog http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 18+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Multumesc, multumesc. Daca treci prin Bucuresti te astept cu pitica la Clubul Bucatarasilor.
Pizza o fac pe aragaz, pun aluatul in vasul Zepter rece(in functie de nr doritorilor)fac in vas de 20cm sau 24cm, flacara mica de la inceput pana la sfarsit. Vezi detalii pas cu pas si sigur o sa iti iasa o pizza super buna. De fapt cererile vor fi asa de dese si prieteni to mai multi!
www.reteteonline.ro/2009/02/pizza-preparata-in-vas-zepter.html" target="_blank">http://www.reteteonline.ro/2009/02/pizza-preparata-in-vas-zepter.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Simona, felicitari pt. tot (si munca si papica delicioasa si poze si explicatii)!

Vreau si eu sa te intreb ceva. Vasul grill pana in ce zona trebuie incalzit, atunci cand facem gratarul ? Cand l-am cumparat, mi se explicase ca il incalzesc in ce zona doresc (verde sau rosie), in functie de felul in care doresc sa servesc gratarul (mai soft sau mai crocant).
De cate ori am respectat ce mi s-a explicat (incalzeam pana in zona rosie), cand puneam bucatile de carne, se innegreau instantaneu (semn ca se ardeau, deci) si trebuia sa le intorc de pe o parte pe alta, fff des. Pana la urma, rezultatul e ok, insa contrar a ceea ce am tot citit si aici si am auzit si pe la alte gospodine, vasul meu se innegreste prea tare.
Unde gresesc ? Cat trebuie incalzit grill-ul pt un gratar rumenit normal ? (nu aproape ars)

Multumesc si scuze ca m-am inecat in detalii, dar e cert ca am multe de invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Simona, mersi de invitatie Cine stie, poate dupa ce vine bebele ... ca acum tare greu ne miscam Azi tot pun de-o pizza, sper sa-mi iasa.

Un simplu click va rog http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 19+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Gegea,
Nu greseti f mult la prepararea grill-ului, dar trebuie putina atentie. Gratarul se face in vasul Zepter incins. Aici ai reteta pentru pulpe de pui la gratar fara sa adaugi apa sau grasime:
www.reteteonline.ro/2009/01/pulpe-de-pui-fara-apa-sau-grasime-in.html" target="_blank">http://www.reteteonline.ro/2009/01/pulpe-de-pui-fara-apa-sau-grasime-in.html
Aici gasesti pas cu pas reteta pentru muschi de vita la gratar:
www.reteteonline.ro/2009/01/muschi-de-vita-in-vas-zepter.html" target="_blank">http://www.reteteonline.ro/2009/01/muschi-de-vita-in-vas-zepter.html
Deci ca regula generala gratarul se incepe numai in vasul incins. Termocontrolul in regiunea verde are 3 subdiviziuni. E bina ca vasul sa fie folosit ca grill cand termocontrolul e in zona verde la prima subdiviziune. Se aseaza bucata de carne in vasul Zepter, in primul moment carnea adera la vas si nu se desprinde dar dupa 2-3-4 minute se desprinde singura, moment in care carnea se intoarce si vasul se acopera cu capac. In functie de carnea folosita se continua prepararea 5-15 minute. Sper sa te ajute retetele mele cu foto.
Astept sa-mi scri cum te descurci.
Succes, Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

duamna bebeluc tzin sa te anuntz ca mor cand vad ce gatesti .... si in plus mi-am comandat vas de frigere ! acum , il astept ;) !!

pupici si sa stii ca te urmaresc ;)

D


Mergi la inceput