Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle cat imi doresc sa ne anunti vestea cea mare!Iti tin pumnii iubita sa fie cu ochisori.Si eu m-am gandit sa nu spun la nimeni pana nu se vede,dar pe noi o sa ne anunti da?ca deja am emotii pt tine!La mine nu cred ca este cu ochisori,ar fii prea frumos.Ma gandesc la tine sa-i dai sotului cadou cele 2 liniute!Te pup!
Alinushca,Blueeeyes,L5845,Danangie,Cristinaana,Cristina26,IreneCam,Cmyry cate un pt fiecare.Va doresc un week-and placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia multumim pentru noul capitol!Sa dea DD sa fie plin numai de bucurii si nu de tristete!Iti multumesc de incurajari,am depasit deja cele 4 luni in care am ramas insarcinata de cele 2 ori,dar sper ca in curand sa ma pot bucura si eu cu adevarat de o sarcina normala.Fiecare cu norocul ei,unele fete raman mai repede altele mai greu dar ce sa facem?Important este sa fim sanatoase!Multi pupici pentru minunatii tai copii!
Irene imi pare rau ca testul este negativ! Dar daca CM intarzie sa apara mai sunt sperante,nu?Tinem pumnii in continuare.Cum esti astazi?
Cristina26 ce dulceata de fetita ai!Doamne...ce ochi are... vreau si eu asa o fetita!Sa-ti traiasca!
Oana imi apre tare rau ca trebuie sa mai astepti.Sper sa se rezolve cat mai repede aceste probleme si sa poti trece cat mai repede la proiectul bebe!Nu mai fi trista,o luna trece asa de repede!Te imbratisez cu drag!
Chantal noi suntem aici de cate ori vei vrea sa vorbesti cu noi!Multa liniste sufleteasca iti doresc!
Lau-Meli multa bafta sa reusiti cat mai repede sa va programati la Szeget.
Michelle ma bucur sa te vad asa optimista!Sa te ajute DD sa ii faci sotului cel mai frumos cadou! Vopseste-te acum ca pe urma vine bebe si nu mai poti.Bine,stiu de la Cristina ca a aparut acum si vopsea fara amoniac care nu afecteaza cu nimic bebelul.Am vazut ca s-a deschis odiseea de mai-iunie,abia astept sa mergem acolo de manuta.Sa ne arati si noua poze cand vii de la coafor!

Fetelor,va pe toate fara nici o exceptie!Va doresc un week-end minunat!
Astazi sunt cam molesita cred ca din cauza caldurii,nu stiu,cred ca ma sa lenevesc toata ziua.Ce mi-ar placea sa mai fiu la mare...
Diseara mergem la ziua unui prieten si sper sa ma mai inviorez.




www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Chantal

Cristina Ana, Liana, c.myry, Michelle, Pepsi, dany, baby7_r, cristina 26 si toate celelalte fete, va .
Pepsi, bine ar fi sa pot ramane gravida cum zici tu dar eu luna asta am sangerat cate putin in fiecare zi. La inceput am crezut ca e o dereglare dar se pare ca e ceva mai serios. Astept sa-mi vina cm si merg la medic, sa vad ce rau ma mai paste, ca bine sunt sigura ca nu e cu mine. Dau din rau in mai rau, zici ca m-a blestemat cineva. Sunt la pamant cu psihicul.
Liana, cum adica la unguri ai programarea prin noiembrie?! Asa tarziu?
Baby7_r, te inteleg perfect in legatura cu pauza pentru ca si eu am facut una si cred ca o sa iau iarasi. Mamei tale ii doresc multa putere si sanatate. Vezi, nici eu nu pot sa raman gravida si se pare ca ma imbolnavesc pe zi ce trece tot mai rau. Sa nu te superi ca iti spun dar te-ai gandit la adoptie? Eu imi doresc sa adopt macar un copil pentru ca anii trec, si eu simt ca nu mai pot ramane gravida si nu vreau sa imbatranesc singura. Problema mai e cu sotul sa-l conving...


Va rog sa ma iertati fetelor dar de vreo saptamana de cind iarasi scriu si citesc aici am facut o criza de depresie, iarasi am intrat in disperare, mi-am stresat sotul, am cazut si mai rau decat am fost inainte de a intra, ceea ce nu am mai facut cat am lipsit. Se pare ca daca tot citesc vorbindu-se de copii, ramas gravida, reusit, nereusit, etc, ajunge sa ma obsedeze si-mi face numai rau. Va rog sa ma iertati dar daca continui asa nu mai am mult pana la spitalul de nebuni. Nu stiu cand o sa fiu pregatita sa mai intru aici dar acum chiar ma termina psihic. Sper ca ma intelegeti si nu va suparati pe mine. Trebuie sa fac orice altceva numai sa ma gandesc cat mai putin la copii. Imi cer scuze dar chiar nu mai rezist.



Chantal, asculta-ma si pe mine . Cred ca toate am gandit la un moment dat ce gandesti tu acum. Cred ca toate am avut senzatia ca discutiile zi de zi despre copilasi, reusit, nereusit, bucurie, durere, ajung sa ne obsedeze si sa ne faca rau. DAR, mai cred ca fiecare dintre noi dupa ce am avut gandurile astea a venit si faza in care ne-am recapatat echilibrul, si ne-am vazut din nou viitorul ca fiind mai luminos. Sper sa fie la fel si la tine. Eu pot spune cu mana pe inima ca am depasit ce mi s-a intamplat. Si inca sunt aici alaturi de grupul asta nu pentru ca as fi obsedata sa am un copil (ca nu sunt! , de fapt mi s-a facut dinnou frica sa raman) ci pentru ca uneori din experienta mea mai pot sa spun cuiva care trece prin ce-am trecut eu un gand bun, pentru ca fetele sunt foarte foarte dragute si hazlii! Hai sper din suflet sa fie si la tine la fel si starea ta de acum sa fie semnal ca te apropii de echilibru si de putina liniste interioara!

Michele, daca ma ierti ca glumesc cu asa ceva... poti sa faci si teste de ovulatie! E la fel de grozav cand ies pozitive si vezi 2 liniute! Sper din tot sufletul sa afli vestea grozava. Poate o dam impreuna. Cand ai avut ultimul ciclu? Eu 1 August. Sotul meu e Taur si ne-am gandit ca ar fi frumos sa avem inca un Tauras in familie!

Pepsi mersi de incurajare! Intre timp am fost la IKEA si am vazut atatea chestii dragute pentru copii incat m-a apucat un doooor! Sarumana!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Alinushca si eu am avut ultimul CM pe 1 august! Deci numaram impreuna! Michelle este cu o zi inaintea noastra!Ce frumos ar fi sa plecam impreuna la odisee!
Iti tin pumnii sa fie cu ochisori!



www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

Fetelor, sunt tare suparata, am terminat folia de AC pe care am luat-o pt ca nu se mai oprea sangerarea si mi-au venit rushii, DAR, o data cu ei au reinceput si sanii sa curga si nu un pic ci asa, serios
M-am saturat, parca nu se mai termina calvarul astam sunt aproape 12 sapt de cand am pierdut gemanutii si sanii mei nu se mai opresc, cred ca imi iau campii pana la urma
Dr zice ca tre sa mai iau o luna AC , asa ca visul meu de a avea un bebic se tot amana si se tot amana si eu sunt varza si cu hormonii si cu tot
Cred ca o iau razna in ritmul asta, nimic nu-mi iese, of




Oana, iarta-ma ca te intreb. Esti sigura sigura ca iei AC-urile potrivite? Mie nu mi-a recomandat nici unul dintre doctori sa le iau. Inteleg ca la tine a fost mai... nasoala treaba, da, dar totusi poate un al doilea doctor care sa isi dea cu parerea nu ar strica. Pastilele astea ar trebui sa stabileasca un echilibru in corp, dar e greu sa prescrii corect astfel incat sa isi faca treaba... nu stiu, zic si eu, poate ar fi bine sa mai vezi un alt doctor. Poate unu cunoscut ca nu se arunca la medicamente [:P]

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

musettepink mersi mult pentru compliment si mie imi e tare draga. In legatura cu durutul ovarelor si pe mine ma dureau ovarele de turbam cand ovulam, un pic inainte sau un pic dupa. In Romania ma pompau cu antibiotice aici mi-au facut testul de ovulare si au vazut ca ovulez si nu am nici o infectie la ovare desi eu asa credeam ca asa mi-au spus dr din tara.
Mirelus o sa fii burtoasa si frumoasa si o sa ai o fetita la fel de frumoasa si sanatoasa ca a mea. Abea astept
Michelle da o sa fie cadou frumos de ziua sotului II. Vizualizeaza-ti asta tot timpul.
Oana_oana26 uneori sanii daca sunt stimulati putin dupa ce pierzi sarcina se umple de lapte. Incearca sa nu mai fie atinsi decat minimul necesar. Nu e mare lucru si eu am avut lapte mult timp dupa ce l-am pierdut pe Paul. Trei saptamani aveam sanii asa de plini incat trebuia sa imi pun comprese pe ei, nici nu puteam sa las apa de la dus sa cada pe ei asa ma dureau. Am ramas gravida dupa 3 cicluri. Nu are nimic de a face ca iti curge putin lapte (nu da importanta~ stiu ca e greu dar incearca).

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Cristina26,
ce se intampla cu sanii mei e o adevarata enigma, imediat dupa ce am nascut mi s-a dat bromcriptina si in 2 sapt s-au oprit, a aparut primul ciclu , am intrerupt bromcriptina si s-a pornit "avalansa" de lapte asa ca am luat din nou, dar nu se mai opreau sangerarile asa ca la 8 sapt mi-a zis sa iau o luna AC si sa opresc bromcriptina, evident ca au reinceput sanii , dar mai putin, iar dupa prima sapt de AC aproape ca se oprisera, am terminat AC, a aparut menstruatia si iar au inceput sanii
si parca e o poveste fara sfarsit, nu se mai linistesc odata hormonii mei
Despre stimulare, e minima, cat ii ating la dus, cand ma imbrac si atat
Dr zice sa mai iau inca o luna AC dar tare n-as mai lua, ma mai gandesc pana luni
In rest sunt varza ca hormonii astia imi dau niste stari de nu va povestesc, acu rad , acu plang, imi aduc aminte de toate relele si tot asa
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

ca nu va scriu la fiecare in parte azi..........dar promit ca voi citi din urma......ca de joi nu am prea intrat des pe forum........
sper ca sunteti toate bine si ca nu a venit nimeni cu vesti proaste..........
va iubesc pe toate si ma bucur enorm sa vad cate fete ma sustin atunci cand imi e greu......
am plans cand am citit mesajele voastre si va pentru ca sunteti aici.........
va doresc o noapte buna la toate fetele minunate de la acest subiect!!!!!!!!!!!!!!!!!!




ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

chantal, imi pare tare rau ca suferi asa, dar sa iei decizia care e mai buna ptr tine, daca intratul pe forum nu te ajuta, ia o pauza, dar vezi tu ca multe fete care au continuat sa intre isi tin azi copii in brate, sau sint gravi, dar se pare ca pe unele ajuta pe altele nu.....sanatate multa sa ai, si ai grija si cu operatia la ochi, multa sanatate, si sa intri din cind in cind sa ne spui ce faci, dar eu, dupa visul ala am o presimtire buna in legatura cu tine, mai ales chantal ca nu te cunosc, nu mai vorbisem de mult, nu sintem prietene si te-am visat, ceea ce e ff ciudat ptr mine, asa ca am incredere si stiu ca vei fi bine intr-o zi(ai vazut ca si visul meu cu alergia si david a fost real)

irene, nu stiu daca stii despre vis, dar, am visat intr-o noapte un grup de fete cu bebei in brate, era si mari cu 3 deodata in brate, erau multe multe brunete, si 3(daca tin bine minte) blonde, oricum erau mai putine.....iti doresc din suflet sa fii printre brunete!pina nu e rosu mai e speranta, vorba laurei

oana, imi pare rau de problemele pe care le ai. stiu ca nu e acelasi lucru, dar sa-ti spun ce am patit eu. sper sa ajute. pe dominic l-am alaptat 18 luni, apoi dupa 6 luni eu inca mai aveam lapte, adica daca stringeam sau ma compresa ceva, udam tricoul. incepusem sa imi fac griji. dar am ramas gravida, si problema disparuse. dupa chiuretaj am avut lapte, am pus rece, foi varza si a trecut. acuma cind am fost la clinica de lapte, imi zicea specialista de acolo cind i-am spus de problema ca am avut lapte mult timp dupa ce nu am mai alaptat si ca nu vreau sa revina dupa ce nu-l mai alaptez pe david, mi-a zis ca o data ce s-a instalat laptele la o femeie, este ceva care sta in asteptare acolo, niciodata nu va mai fi ca inainte, si putina stimulare si hopa apare laptele, e adevarat ca la david eu nu am vazut colostrumul ca la dominic, era mai mult alb....poate la tine dureaza mai mult pina se pune in stand by, ar trebui sa consulti un endocrinolog sa te ajute ca banuiesc ca nu sint clinici de alaptare?!o sa se regleze pina la urma, ai sa vezi, si mie dupa chiuretaj mi-a venit tare aiurea ciclul, de ziceam ca nu mai ramin eu in ritmul ala gravida, si mai si singeram asa de aiurea....multa sanatate si sper sa gasesti pe cineva sa te ajute

lau, asa sa fie, numa bucurii, fara fete triste, da, mai cu dominic, nu-ti dai seama de fericirea ce o am, de usurarea....nu-mi vine sa cred inca(azi a mincat inghetata si pizza)da cu mesajul ala ca sa ai programarea cit mai repede.....cu sinii ce sa zic....poate e semn de ceva?!

baby, ma bucur ca esti mai bine

cristina26, asa si eu am o presimtire cu michelle, mai ales ca a racit(si eu am racit inainte sa ramin) deci e pe calea buna, a, cred ca nu ti-am spus imi place tare mult poza unde sinteti toti trei parca ati fi dintr-un serial ceva staruri asa frumoasa e poza, nu ca n-ati fi voi frumosi da vreau sa zic artistica

musette, of, imi pare tare rau ca ai racit! eu, nu am avut din fericire niciodata raceala la ovare. dar nu cred eu ca nu vei mai avea copii din cauza asta, uite dupa 2 chiuretaje nici eu nu mai credeam ca voi putea avea copii, si uite-l pa chel!asa e cu avorturile, eu ziceam ca nu voi face niciodata si uite-ma la activ cu 2 chiuretaje fara voia mea!!!dar lasa ca vei fi si tu una din blondele din vis, si voi visa si mai multe, ca vad ca se ingroasa rindurile de blonde

michelle, pai de aia am deschis capitolul asta ca simteam eu asa ca tre sa-mi pregatesc pixul ca se va lasa cu ceva vesti bune! deci...sper sa-i dai o mare veste de ziua sotului, abia astept sa te vad coafata

idaira, ce mai faci?ca nu mi-ai raspuns si tot intreb

teo, cum sta treaba?

remalis, pai ne lasi asa, fara vesti?

della, nu ai mai intrat de mult, mi-e dor de tine

andreea, sa te odihnesti

ale, cum mai esti?

irina, cred ca esti f ocupata?!

cristy, esti mai bine?

mirelush, si pe tine te astept cu vestea mare, apoi predau stafeta la cineva sa deschida subiectul. asa e nu conteaza cit de repede raminem ci rezultatul final sa fie un bebe sanatos!

alinushca, si eu am fost la ikea azi [:D

mav, tare frumoase pozele, mi-au placut tare mult, mi-e dor de tine

ma gindeam fetelor daca ati vrea sa punem data nasterii a fiecareia dintre noi lina username? ca eu ma gindeam ca am pierdut sarcina ca am peste 30 ani, dar din pacate si fete mai tinere cu 10 ani ca mine au aceste probleme.....poate ar fi un punct de reper, cine stie, astept pareri!

am pus poze noi cu piticii
va pup tare pe toate noapte buna, pe miine

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Neata fete dragi!

Raportez:azi dimineata iar test negativ, CM tot nu a venit, iar eu sunt intr-o mare dilema: ce e cu mine?? Sper, daca nu e bb, sa apara totusi CM, sa nu fie o dereglare, ca abia reusisem sa mai scap de hormoni. Nu va mai zic ca am devenit super stresata si ma gandesc tot timpul ca poate nu mi s-a vindecat infectia descoperita la Pap si daca va fi afectat bebe?? Off, mi-am impus sa nu ma mai gandesc pe sistemul "daca pica drobul?" si sa imi fac griji pt probleme pe rand, cand va fi cazul. Sper sa reusesc. Desi ieri am fost la tara sa aranjam casuta si eu eram ingrijorata sa nu stau pe unde se vopsea, se lacuia, ca sa nu il afecteze pe bebe! Am cam luat-o razna, tinand cont ca testul e negativ, nu?

Cam atat despre mine, ma duc sa citesc ce ati scris ieri. Va pup.

Spiridusha:))

Mergi la inceput