Gravidutze si mamici de CLUJ - 8

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Lavinia, Alex multumesc. Incerc sa fiu puternica, sa ma gandesc ca asa a trebuit, altfel dau chix. Dar o sa treaca, o sa-mi fac analize mult mai amanuntite si data viitoare sigur va fi cu noroc,nu se poate altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

dpop-eu asa stiu ca 42 de zile. ceva de genul. da, ai draptate, asta e
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ce nasol, Meli draga! Imi pare tare rau sa aud asa ceva…Dar tu cu Muresan ai nascut? Nu cu Cruciat? Vai, vai, saracuta de tine, bine ar fi sa scapi fara chiuretaj! Curaj si sa treci cu bine si peste asta! Abia asteptam pozele cu bebelina!

Lavinia, parca e mai respirabil azi! Eu ma bucur ca, in sfarsit nu=mi mai sunt umflate maini si picioare! Si eu ar trebui sa imi fac bagajul de spital. Dragul meu de sot ma tot intreaba daca l-am facut! Vad ca de cateva zile au inceput si la mine contractiile nedureroase!

Alex, nu stiu de la ce greutate ai plecat! Si eu am pus cam mult, respective pana acum 14 kg, sapt 32, dar, spre norocul meu am pornit slabuta, de la 52 kg. Si eu m-am stresat, dar nu prea avem ce face, decat dupa. Sa ne dea DD copii sanatosi ca om scapa noi si de kg. Cel mai bun exemplu e Raluca! Si sora mea, care s-a ingrasat 20 kg si in 6 luni a ajuns iar la 50 kg, fara sport sau regim. Doar ingrijit bebe! Asa ca, nu te stresa!De hranit, trebuie sa ne hranim sanatos!

Dpop, obligatorii sunt cele 42 de zile postnatal. In total ai 126 zile, pre si postanatal, med de fam le imparte. De regula se dau 63 si 63, dar se poate si altfel!De la caz la cz!


Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

gabriela-cu cruciat trebuia sa nasc dar el a plecat din localitate in duminica respectiva, numai m-a consultat si m-a lasat lui muresaN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_elena spune:

buna fetelor, si eu sunt din cluj...
cum e doctorul Muresan?

prima mea ecografie a fost cand embrionul avea 5 sapt, eu n-am vazut nimic pe ecran...sapt viitoare urmeaza sa merg iar la ecograf...

va doresc sarcina usoara!


raluca 9+

http://bd.lilypie.com/YLsMp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Meli, asteptam vesti bune! Sper sa se elimine singura placenta si sa nu fie nevoie de chiuretaj!

Gabriela, ai finalizat in mare camera bebelinei si cumparaturile?

Lavinia, nastere usoara! Tu nu esti la dr. Puscas?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex, ai dreptate suntem foarte aproape! eu ar trebui sa nasc teoretic in 27 octombrie! tu mai lucrezi inca? la ce dr esti ca am uitat! uuups!

raluca elena, bine ai venit alaturi de noi! de dr. muresan iti poate spune cristina, meli si cred ca mai imi scapa cineva acum! sarcina usoara si numai vesti bune sa ne aduci!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

si gabriela este la dr. muresan! ele cred ca te pot ajuta cel mai bine!

ce bine ca s-a mai racorit un pic!

Monica, pe unde esti? ce iti fac nazdravanii?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna seara fetele,

azi am tras chiulul peaci ,nus ce am dar sunt tare molesita si asta in conditiile in care s-a racorit afara,nu prea am dormit asa bine ultimele nopti (poate de aceea).

meli,in pare nespus de rau ca treci prin situatia asta dar te sfatuiesc sa incerci sa fii mai optimista sa gandesti pozitiv si ai sa vezi ca te ve-i simti mai bine,poti transmite starea ta belelinei.
cat despre chiuretaj ,eu in 2004 am facut unul dupa o sarcina oprita in evolutie,am fost la Stanca ,la dr.Diculescu ,m-am internat din pe la H10,mi-a dat ceva injectie in sold,pe la H 13 m-a chiuretat,nu m-a durut ,a fost o durere suportabila si oricum la cat eram de ravasita nu am mai simtit.tin minte ca trei zile nu m-am oprit din plans,imi zicea Sory ca si in somn plangeam.nu stiu cat se da acum pt asa ceva .
Muresan e un medic foarte bun ,da vezi tu toti gresim ,nu vreau sa-i iau apararea sa nu ma intelegi gresit ,eu am fost multumita de el .
te pup si sa ai grija de tine si de "ingerasul tau".

raluca elena,bun venit!sarcina usoara !

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

vreau sa va intreb cum procedati cu hainele pentru bebe chiar daca sunt noi? le spalati la 60 sau 90 de grade? pe urma le calcati sau cum se procedeaza?

si inca o intrebare... ce medic pediatru bun si care vine si acasa imi recomandati?

o seara frumoasa la toata lumea!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput