Durerea unei pierderi de sarcina (31)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor! Eu tot pe forum!
Flavia, am vazut pozele cu frumuselul de Davidutzu cel tunsulica!!! Doamne, iti vine sa-l mananci!!!! Si ce buzitze sexi are!!!
Cred ca si eu ajung tot la inducere, vineri, daca nu se razgandeste medicul. Nu am nici un semn ca as naste prea curand. Dar ma mir tare de tot ca am colul deschis 3 cm si nu se intampla nimic, si cat m-am stresat eu toata sarcina cu colul asta! Iti trimit pe PM numarul meu de telefon!
Andreea, iti multumesc pentru gandurile bune! Stiu ca toate o sa va ganditi la mine, si va iubesc tare mult pentru asta!
Musettepink, duphastonul este de fapt progesteron, si se ia din ziua 16 pana in ziua 26 a CM-ului, 3 pastile pe zi, rolul lui fiind acela de a ajuta la fixarea mai buna a unei eventuale sarcini. Dupa ce ai testul de sarcina pozitiv, se inlocuieste cu utrogestan (cel putin asa am facut eu, la recomandarea dr.). Nu pot sa bag mana in foc ca ramai mai repede insarcinata, dar eu am ramas din prima luna de tratament. Si lui Michelle tot asta i-a recomandat dr. Eu sper sa va ajute sa aveti mai repede un bebe mic in burtica!
Si referitor la pisicutza mea (de fapt am doua, dar cea mai mare e preferata mea), sunt tare ingrijorata de felul in care o sa reactioneze cind o sa-l vada pe bebe. Ea este foarte geloasa, si e obisnuita sa stea numai cu mine, sa doarma langa mine, si cred ca o sa sufere foarte tare cind o sa ii mut domiciliul in alta camera, dar asta e, vad eu cum ma descurc. Stiu ca nu e bine cu bebe si cu pisici, dar le avem de 7, respectiv 5 ani si le iubim enorm, nici nu pot sa concep gandul de a le da altcuiva.
Irinabobe, de ce zici ca la noi nu se mai gaseste gravibinon? Ca eu am gasit la mai multe farmacii, fara probleme.
Si zici tu ca daca va chem ajungeti in 5 minute la mine? Nu de alta, dar eu am un mare stres legat de faptul ca sunt singura acasa toata ziua, si daca e sa ma apuce nasterea, pana vine sotul prin nebunia asta de trafic trece vreo ora, si pana ajung la spital alta ora. Si cum colul meu e deja deschis, mi-e teama sa nu nasc singura pe acasa. Oricum, am citit articolul pe de DC despre nasterea la domiciliu, asa ca stiu ce am de facut in caz de ceva!

Cristina, 38+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Kitzi, Musettepink, imi pare tare rau ....nu am cuvinte....nu se poate exprima durere....fiecare o simte in felul sau.....

pt.toate fetele....

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

cristina daca e ceva vorbesc cu politaiu din colt si vin cu escorta . daca nu vrea sa vina ii zic ca te aduc sa nasti la el in masina sa vedem ce face?
de gravibinon zic ca nu se mai gaseste ca vad ca toata lumea pe site se plange de treaba asta ca nu se mai gaseste in farmacii. deja mai e putin si se ajunge la licitatie pt el.asa ca prevazatoare cum sunt ma gandeam ce fac daca nu se mai gaseste asta cu ce se inlocuieste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

cristina ana cred ca o sa apuc sa iau si eu duphaston poate raman si se fixeaza mai bine bebelul.In legatura cu pisicile si eu am pisica de 14 ani si nu concep sa o dam din casa cand o aparea bebelul.Nu cred ca o sa reactioneze urat cu bebelusul tau chiar daca e mai geloasa,asa sunt pisicile mai posesive dar nu cred ca fac rau copiilor decat daca sunt smotocite dar nu va fi cazul tau.O sa se obisnuiasca cu bebeul tau ai sa vezi.Prietena mea are o pisica si o fetita de un an si pisica o iubeste la nebunie,doarme numai in carutul fetitei.
E normal ca pisicile tale sa doarma in alta camera dar o sa se obisnuiasca ai sa vezi.pisicul meu era obisnuit sa doarma numai in pat dar sotul meu nu agreaza ideea si deci nu l-am mai lasat in pat si cu timpul s-a obisnuit, doarme pe jos langa pat fara sa mai vrea macar sa se urce in el.Iti tin pumnii sa ai parte de o nastere usoara!
slimatei multumesc pt gandurile bune!
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Buna dimineata !
Bine v-am regasit..Am fost plecata in ro pentru 2 saptamani si am cam avut ce recupera. Vad ca s-au cam incins spiritele in ultimul timp… am stat pe ganduri daca sa scriu sau nu doar atat vreau sa spun ca daca nu se numea capitolul “durerea unei pierderi de sarcina” nu cred ca aveam curaj sa incep sa scriu aici. Fetele au fost minunate , m-au incurajat si fiind gravidute deja printe ele m-au facut doar sa vad ca totusi se poate si trebuie mers mai departe , nu m-a deranjat niciodata ca este un amalgam de durere, bucurie, gravidute, teste positive si altele. Poate nu sunt indreptatita sa comentez mai mult mai ales ca nu sunt asa activa pe forum desi cand am putut sa ajut cu ceva info cred ca am facut-o. Just my two cents!
Va –acesc 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:


multumesc pt. felicitari..sunteti tare dulci..va mai plictisesc un pic cu de-ale mele...alaltaieri l-am simtit mai bine..asa niste palpitatii ca si cum ar fi fost niste picioruse care se zbateau ca nu are loc...ieri nimik....si ta'su era f. suparat ..incerca sa comunice si el nimik...eu simteam ca se misca ..simteam lichidul amiotic cum se bulbucea..dar nu se simtea la mana....doar atat...si abia azi dim. eram intinsa pe o parte ca am simtit din ce in ce mai tare palpitatiile si cred ca mi s-a parut si un pic la mana..sau o fi fost in imaginatiia mea...
o fi prea devreme?

nu mai am rabdare pana vineri...ce mult mai e.. e prima ecog. nu am mai facut de la cea de 7 sapt.....trebuie sa fie bine...cinestie ce o fi....mi-e o frica...dar nustiu de ce(poate ca am si fibrom)daca s-a transform. in alt bb poate am 2...e posibil?poate de asta am burtica mare...sau poate din cauza fibromului, creste si eu sper sa nu-l deranjeza pe bb....vreau sa fie bine... trebuie sa fie bine...
si iertati-ma daca v-am plictisit

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Musettepink, kitzi imi pare rau ca ati ajuns pe listuta noastra. Sper sa depasiti mai usor momentele astea alaturi de fetele minunate de aici si sa nu va pierdeti speranta.

Michelle merci ca te-ai gandit la mine. Noi suntem bine…dupa 1800 km de stat in masina...astept acu sa mi se dezumfle picioarele. Ma bucur ca pana acu ti-au iesit rezultate bune la analize si bafta si azi la medic!

Flavia sa-ti traiasca feciorii is scumpi!Am studiat pozele

Cristina-Ana sa inteleg ca trebuie sa ma mai abtin cu galeria? Dar asa un pic de incalzire.

Remalis felicitari pentru samburelul tau. Sa ai o sarcina usoara dusa la termen

Stefania nu te mai stresa. Trebuie sa fie bine, ai sa vezi vineri ce minunatie ai la purtator.

Distractie placuta fetelor care sunt in concediu, spor la prestat aspirantelor . Va pe toate fara exceptie.
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

buna dragele mele, am ajuns si eu acasa dar sunt tot pe fuga, trebuie sa fac cumparaturi si bagaje ca maine plecam din nou pt. o saptamana.
vad ca ni s-au mai alaturat fete noi...off, imi pare tare rau...sunt atat de multe cazuri...nu stiu de ce se intampla asa...dragelor, sper sa gasiti putina alinare aici, sa depasiti momentele astea grele...suntem alaturi de voi
flavia draga de tine, prin cate treci... sper sa se rezolve cat mai repede problema ta, sa te bucuri si tu linistita de perioada asta frumoasa. iti tin pumnii maine la doctor. ma duc sa vad si eu pozele, ca n-am apucat...sunt tot intr-o goana... si ma bucur ca ramai in continuare alaturi de noi.
michelle iti multumesc pt grija si te astept cu vesti bune de la medic. inteleg ca astazi mergi? sa dea Dumnezeu sa fie bine

fetelor, va pup pe toate, daca mai am timp mai intru pe seara daca nu, ne vedem peste o sapt. aveti grija de voi si sa auzim numai de bine

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600884782937/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600885453107/" target="_blank">poze din concedii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pepsi-draga stii bine ca fara tine s-ar fi destramat acest forum deci sa nu te prind ca ne vei parasi vreodata(acum te amenint eu)ca vai de tine!Daca vei scrie mai rar te voi inteleg doar ai doi copilasi care cer multa atentie dar sa nu cumva sa ne lasi vreodata!Vai ce dulce e David ca ti l-as manca nu alta...e un scump asa ca mamica.Imi pare atat de rau ca esti trista ca durerea de sani nu iti mai trece odata,sper ca la medic sa iti dea ceva care isi faca efectul mai bine si sa scapi odata de toate problemele.Sper sa vii numai cu vesti bune de la medic si ca David sa fi luat in greutate!ai mare grija de tine si de comorile tale,te imbratisez cu drag!
IreneCam-eu zic sa faci ce zice medicul in legatura cu tratamentul de sustinere,el stie mai bine.Eu nu am luat pana acum tratament de sustinere si uite ca fetita a fost bolnava,organismul meu nu a simtit asta si desi mi-a fost si greata rau zi de zi si se spune ca greata e semn ca ,copilasul se dezvolta bine si e sanatos...pentru nimik nu este o regula...La prima sarcina nu am luat nimik pt sustinere si am pierdut sarcina la a doua nu am luat si am ajuns in saptamana 24 insa nu asa cum mi-as fi dorit!cum vrea Dumnezeu asa va fii,nu putem interveni cu mai nimik.si sa stii ca nici investigatiile nu dezvaluie intotdeauna unde e problema,uite la mine dupa atatea analize(amniocenteza,ecografe multe si rezonanta magnetica)tot nu mi-au putut spune cauza,cateodata ramane asa fara nici un fel de raspunsuri,din pacate!
Cristina-Ana-esti tare draguta,nici nu stiu sa exprim cat de mult astept ziua cand voi vedea testul pozitiv si mai ales ziua cand imi voi tien copilasul sanatos in brate...nu nu am uitat sa iau duphastonul(mie mi.a dat una pe zi timp de 10 zile din ziua 14 a ciclului),sunt foarte stricta cand e vorba de luat ceva medicamente,imi pun mereu telefonul sa imi aminteasca!M-ai speriat cand mi_ai spus ca ti-este frica sa nu te apuce nasterea singura acasa,dar poti suna o salvare ceva care sa ajunga in maxim 10 minute la noi asa este,asigura.ti numere de urgenta sau vrei sa nasti in direct aici pe forum?Mai glumesc si eu dar sper sa ajungi cu bine la spital sa nasti acolo sa fie totul bine.Hai ca abia astept sa te aud ca esti pe drum spre spital!Totul va fii bine sunt sigura!
Irinabobe-la mine va fi sarcina cu risc crescut deci trebuie sa pun de pe acum si problema testului din saptamana 11 pentru ca e o decizie pe cate noi va trebui sa o luam,testul este putin riscant dar cred ca il vom face...La ora 17 plec la analize din nou,sunt satula dar ce sa fac?
Mussettepink-asa este,e dureroasa acea replica"lasa ca sunteti tineri,aveti timp sa tot faceti copii",sunt inconstiente acele persoane care afirma asa ceva,dar nu baga la suflet,numai cine e trecut prin asa ceva poate intelege ceea ce simti si cat dor unele replici!Sunt sigura ca te vei mai confrunta cu asa ceva dar nu pune la suflet ca nu are rost....cum te mai simti?
Andreea16-mersi ca te gandesti la mine,da mai sunt cateva zile si ori voi plange ca au venit uratii ori voi vedea un test pozitiv ceea ce va fii un miracol,vom vedea!Tu cat mai ai pana la test?Iti tin pumnii!
Mcrissa-ce mai faci?ai plecat la mare?cum te mai simti?
Slimatei-niciodata nu ne plictisesti te rog sa nu mai spui asemenea prostii...Dar cum de nu ai mai facut eco din saptamana 7?Iti tin pumnii vineri sa vii numai cu vesti bune.Normal ca totul o sa fie bine nu iti fa griji.Nu e prea devreme ceea ce ai simtit e bebita,ce frumossss...
Joahnna-incepusem sa imi fac griji pentru tine,cat am bucur ca esti bine,eu am uitat ca esti plecata te rog sa ma scuzi!Inca nu stiu rezultatele la toate analizele,mai dureaza putin,sper sa fie totul bine!
Kitzy-cum te mai simti azi?
Teo2rina-cum este cu greturile?sper ca te simti mai bine.
Danangie-stiu ca esti trista ca au venit uratii dar o luam de la capat nu?Nu avem alta varianta!Capul sus si sa nu te mai supere sotul ca vai de el!
Alinuschka-ai vazut ce iti spun fetele doar dupa 40 de zile sa iti faci griji ca nu iti vine cm.Pentru cat timp vei fii plecata?sa mergi inainte de a pleca la doctor sa fii linistita!
L5845-ce mai faci draga mea?
Irlandeza-ce semantura frumoasa ai!O sarcina usooara in continuare.
Lauraioana-ce face samburelul?Tu cum te simti?
Mirela-te asteptam sa vii cu vesti bune de la mare!
C.myry-unde esti?sper ca esti bine.
Dan-ny-pasare calatoare iti doresc distractie placuta acolo unde pleci si sa vii cat mai repede!
Remalis-cum esti?Hai sa iti vad semnatura!
Nu stiu daca reusesc sa va scriu azi cand vin de la doctor ca sigur voi ajunge tarziu acasa dar va scriu dimineata cum a fost.Va pup dulce pe toate fetele luptatoare de aici!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle81 eu fizic ma simt bine si sunt foarte increzatoare ca luna asta se va intampla din nou.Nu stiu de unde simt eu asa dar dabea astept sa vina perioada propice si apoi sa vedem....apar cele 2 liniute sau nu....
Succes la analize,sper sa-ti iasa toate beton,mai ai putina rabdare si ai sa vezi ca toate eforturile ti-au fost rasplatite.Tin pumnii stransi!!!!!

Mergi la inceput